•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

ID IDENTITY

(30 produkter)
Sortér efter:

ID Identity er dansk kvalitet i internationalt format - sådan beskriver det danske brand ID Identity sig selv, og det med rette.

 

For ID Identity er nemlig kendte for at levere profilbeklædning gennem et bredt udvalg af forhandlere i ind - såvel som i udland.

 

ID Identity har mere end 30 års erfaring og de har brugt tiden på, at forme deres helt egen unikke identitet - noget, som de altid vil blive ved med. 

På den måde kan du være sikker på, at de ikke hviler på laurbærrene. Derfor leverer ID Identity også altid kvalitetsdygtige produkteri innovative og smarte designs.

 

ID Identity er i dag et internationalt firma, men de vægter nærhed til deres kunder utrolig højt - uanset geografisk placering. Udover at varerne

i verdenklasse kvalitet, så er du også garanteret, at produkterne er produceret under de helt rette forhold.

ID Identity går nemlig ikke kun op i målet - de går også op i midlet. Derfor giver de også en garanti for, at deres varer er produceret miljørigtigt med markedets stærkeste logistik- og lagerfacililiteter. Bæredygtighed og etik er derfor også nogle af ID Identity`s nøgleord.

 

ID Identity leverer blandt andet gennem deres underbrand Geyser sportstøj med høj komfort og funktionalitet - noget, der er alfa og omega, når der skal præsteres. Deres produkter er designet og udviklet ned til mindste detaljer således at de kan tilfredstille aktive mennesker uanset vind og vejr.

 

Geyser henvender sig til flere forskellige sportsgrene, hvorfor deres udvalg består af en bred vifte af sportstøj. Du finder således det, du skal bruge til både individuel eller holdsport. Geyser giver alle mulighed for at kunne præstere deres absulut bedste.

 

ID Identity har også et stort udvalg af Pro wear beklædning med t-shirts, polo shirts og sweatshirts samt de også har Seven Seas Copenhagen med fashion for shirts.

ID IDENTITY Sportstasker

ID IDENTITY Rygsække

ID Identity Polo shirts herre

ID Identity t-shirts herreID Identity t-shirts herre

ID Identity t-shirts damer