•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbevest - Se udvalget af løbeveste - Se tilbud her.

(5 produkter)

Køb din løbevest hos LigaSport!

Hos LigaSport forhandler vi et smalt, men nøje udvalgt sortiment af løbeveste. Vi forhandler hhv. ID Identity og Geyser, som laver løbeveste i den bedste kvalitet. Det er i så høj kvalitet, at det også blive omtalt som noget af det mest eksklusive løbetøj. 

Særligt Geyser er udviklet til den kræsne løber, der ikke vil nøjes med det næstbedste, uanset om det handler om udstyr eller udfordringer. 

Både som nybegynder og erfaren løber er det vigtigt at have udstyret i orden. Og en vigtig del af beklædningen, til din løbetur er din løbevest.

 

Her i vores sortiment finder du veste til både dame og herre, og med reflekser og lommer, således at du både har en praktisk og sikker løbevest, der lyser op i mørket, når biler kører forbi. 

 

Vi har nøje udvalgt løbevestene nedenfor og vi håber du finder præcist den du er på udkig efter. 

 

Se de gode tilbud og køb online i dag og få hurtigt leveret. 

 

Vi glæder os til at betjene dig - spørg hvis du er i tvivl. 

Sortér efter:

Hvad skal jeg bruge en sportsvest til?

En løbevest, eller sportsvest, er et godt supplement til din løbegarderobe og den er god at have på de dage hvor det er for varmt til at løbe i din løbejakke, men for koldt at løbe bare i din løbe t-shirts eller til at tage på, når du er færdig med din træning og skal have afjogget, så kan du med en løbevest undgå nedkøling af din overkrop med en løbevest i god kvalitet eller have på inden selve din konkurencestart, så den holder holder overkroppen varm inden løbets start, hvor du kan smide din løbevest.

Praktiske og smarte detaljer!

En løbevest kan også have smarte og praktiske detaljer, da den kan øge din synlighed i trafikken med reflekser og have praktiske lynlåslommer til nøgler eller mobil med mere.
Vi har løbeveste til damer og løbeveste til herre.

Hos Liga Sport har vi hurtig levering hvis du bestiller løbetøj hos os og for det meste leverer vi 1 dag eller 2 efter, at vi har modtaget din bestilling på din løbevest.

Geyser løbetøj det er kvalitet!