•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Skjorter - dame

(6 produkter)

 

 

Sortér efter:

Skjorten er et must i enhver garderobe. Den er stilet og afslappet på én gang, og fungerer både til hverdag og fest, alt efter hvordan den styles.

 

Hér hos Liga Sport garanterer vi, at du vil kunne finde lige præcis dén skjorte, som du mangler i dit klædeskab. Vi har udvalgt tre forskellige skjorter at vælge imellem, som hver har sine særlige fortrin.

 

 

Poplinskjorten fra ID er let figursyet og har således en chick, men ikke for dressed up pasform. Kvaliteten er blød og lækker, da skjorten er syet i 100% bomuld. Dette betyder dog ikke, at den ikke også er nem at holde - det er den nemlig! Skjortens kvalitet er easy iron, så du er fri for at spendere for meget tid ved strygebrættet. Denne smukke og enkle skjorter fåes i tre farver - isblå, blygrå og hvid - og du kan vælge imellem hele fem forskellige størrelser, således at du er sikker på at opnå optimal pasform. Se den her  

 

 

For den travle, der ofte er på farten, kan vi også anbefale easy iron-skjorten fra ID. Denne skjorte har er designet uden figur-syning, så du får et helt klassisk no nonsense-look. Skjorten fåes i seks forskellige nuancer, der går fra hvid over lyseblå til dyb tordenblå. Se den her

 

 

Oxfordskjorten fra ID er til den kompromisløse. Denne skjorte er med sine mange detaljer og sin gode kvalitet næsten for god til at være sand. Skjorten er enkel og classy  - men ser man nærmere, har den et væld af fine detaljer. Der er kontrastpiping indvendig i nakken samt kontrasttråd på dens knapper. Skjorten er syet af den blødeste bomuld, og har et snit, der er let figursyet.

 

 

Vælg imellem to sarte og eksklusive nuancer (hvid og lyseblå) - eller gå efter det anderledes valg med en diskret lyseblå strib på hvid baggrund. Skjorten koster lige nu 319 kroner per styk - og der er mængderabat, hvis du køber flere.

Se den her