•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

T-shirts - dame

(23 produkter)

Hos Liga Sport har vi overdele til selv den mest kræsne fashionista. Uanset om du er på udkig efter en let og chick top med korte ærmer eller en langærmet og praktisk t- shirt i blød bomuld, så garanterer vi, at vi har noget, der vil falde i din smag. Vi har et udvalg på over 15 forskellige t-shirt-modeller i høj kvalitet og til lave og attraktive priser.

Vi forstår om nogen, at t-shirten er ved at blive en super populær beklædningsdel! Vi ser t-shirten bliver brugt i flere og flere forskellige outfits. Derfor har vi hos Liga Sport gjort en dyd ud i, at tilbyde cool og stilrigtige t-shirts i kvalitetsmaterialer til billige priser.

Sortér efter:

T-shirts til damer – Noget, du altid kan bruge!

De T-shirts, du finder hos Liga Sport, er ikke af smarte brands og med alverdens tryk, men er til gengæld almindelige T-shirts, langærmede T-shirts og toppe, som går til de fleste hverdagsoutfit, og som samtidig kan bruges, når du skal dyrke motion. Hos Liga Sport er det vigtigt for os at sælge tøj til kvinder, som både er lækkert i design og kvalitet. 

Når du skal finde din næste favorit T-shirt her på siden, er der flere ting at tage stilling til. Herunder kan du læse nogle af de ting, vi anbefaler, at du tager stilling til, når du leder efter T-shirts til forskellige formål. 

Korte, lange eller ingen ærmer

Tag stilling til, hvorvidt du søger en top uden ærmer, med korte ærmer eller med lange ærmer. Her bør du tage sæsonen med i betragtning, da en langærmet trøje kan være fordelagtig til motion om vinteren, mens mange foretrækker toppe om sommeren. T-shirts kan dog sagtens bruges på tværs af sæsonerne, det gælder blot om at være kreativ. Flere kvinder vælger for eksempel at bære en langærmet trøje under deres T-shirt – enten for at holde varmen i hverdagen, ved udendørs motioner eller blot som en styling af deres outfit. En T-shirt kan også være rigtig pæn under en åben skjorte. 

Design: Halsudskæring og figursyning

Hvorvidt du ønsker en rund eller trekantet udskæring ved halsen, og hvor dyb denne skal være, afhænger af den enkeltes præferencer. Her er det derfor vigtigt at vurdere, hvad du selv mener, der klæder dig bedst, og hvad du dermed også føler dig bedst tilpas i.

Hvorvidt din T-shirt skal være figursyet eller ej, handler ligeledes om præferencer. Pasformen har en stor betydning for, hvordan overdelen sidder på dig. Her skal du igen vælge ud fra, hvad du føler dig bedst tilpas i.

BASIC eller farverige t-shirts

Mens nogle foretrækker neutrale basic T-shirts, gerne i hvid, sort og grå, som kan gå til stort set alle outfits, foretrækker andre lidt mere farve på deres T-shirts. 

Den hvide, kortærmede T-shirt er som ofte forbundet med sol og sommer. Det giver god mening, da den hvide farve ikke ”fanger” solens varme, på samme måde som mørke farver gør. T-shirten er endvidere en sikker vinder om sommeren, så armene får en god mængde D-vitamin. Men den hvide T-shirt kan bestemt også bruges i andre sammenhænge. Vi ser b.la., at flere og flere pynter en farverig nederdel med en hvid T-shirt. En T-shirt går nemlig til alt, og du kan altid bruge en hvid T-shirt. Det er næsten beundringsværdigt.

Det universelle kortærmede design, som vi populært kalder for en T-shirt, er brugt af kvinder i alle aldre og hører derfor ikke til en bestemt genre eller aldersgruppe. Derfor har vi også valgt at køre et større udvalg af T-shirts i forskellige farver og former. På denne måde er der noget til enhver smag og præference, og til de kvinder, som foretrækker nogle farver og mønstre på deres T-shirts.

Komfort og kvalitet af din T-shirt

Hvilken kvalitet stof din T-shirt skal være produceret af, kommer meget an på, hvad dit formål med T-shirten er. Søger du en T-shirt til hverdag, er der sandsynligvis ikke helt så store krav til materiale. Søger du derimod en T-shirt til hård træning, hvor du planlægger at svede meget, vil det være en god idé at overveje en overdel med god svedabsorbering og ventilation. 

Efter vores mening er det vigtigste er dog, at du har det godt i din T-shirt uanset formålet med den. Det gælder både på arbejdet, på en afslappende dag derhjemme, og når du dyrker motioner. Vores stretch T-shirt er et godt eksempel på en all-around komfortabel og pæn T-shirt. Den kommer i 92% bomuld og 8% elastan. Denne T-shirt fås desuden i seks cool farver: lime, lavendel, magenta, hvid, koral og en frisk turkis. 

Herunder kan du dykke dybere ned i vores udvalg af lækre kvalitets T-shirts og finde lige præcis den, som er perfekt for dig. 

ID Identity: Billige T-shirts i lækkert design og høj kvalitet 

Hos Liga Sport forhandler vi primært T-shirts fra det danske corporate wear mærke ID Identity. T-shirts fra ID Identity har høj kvalitet og mindst lige så høj komfort. Det er derfor, at vi hos Liga Sport er stolte forhandlere af dette mærke. I vores T-shirts finder du således den ultimative kombination af kvalitet, funktionalitet og design. Det får du alt sammen til en rigtig god pris. Allerede ved køb af én T-shirt får du en fordelagtig pris, men denne bliver kun mere fordelagtigt, jo flere T-shirts du køber. 

Står du og dit gymnastikhold og mangler matchende T-shirts, ellers trænger hele klædeskabet bare til en ordentlig udskiftning, bør du derfor overveje at købe det hele samlet. Er varen på lager, kan du forvente at få dem leveret allerede 1-3 dage efter bestilling. Ved køb over 499 kr. får du desuden gratis fragt. Har du spørgsmål til vores sortiment, en større bestilling eller andet, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.