•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Arbejdssko

(12 produkter)

Arbejdssko bruger vil alle, som har et arbejde og der er mange forskellige slags sko som vi bruger til vores arbejdsbrug.

Nogle har behov for en form for beskyttelse af deres fødder og disse kalder vi for sikkerhedssko, hvor andre uden dette behov ønsker kondisko, sneakers, løbesko eller en anden form for en sko.

 

 

Sortér efter:

Sikkerhedssko

For nogle er der et krav om, at de skal gå i sikkerhedssko pga. sikkerheden og en sikkerhedssko er polstret og desuden produceret i et materiale, der kan tåle væsentlig mere skade, end vores fødder kan – og også mere end almindelige kondisko kan. Sikkerhedssko er derfor relevante i situationer, hvor der er risiko for skader på fødderne, fx byggepladser, produktionsværksteder og lignende.

 

Arbejdssko til alle

Når man skal arbejde, er det vigtigt at have fodtøjet på plads. Der er nemlig ikke til, at skride rundt og skade fødderne, hvis man arbejder med kroppen. Arbejdstøj gælder alt fra strømper til hjelm og udstyr. Det er en helhed og derfor er arbejdssko ingen undtagelse. Arbejdssko er tværtimod en væsentlig del af uniformen, når det kommer til arbejde der er vanskeligt for kroppen. Heldigvis, har vi hos Ligasport.dk samlet de bedste arbejdssko, så du ikke behøver at skulle finde rundt i tusindvis af lignende modeller. Nogle gange er det nemmest, at udvalget er mindre men af kvalitet. Et for stort udvalg, kan få en til at købe et par arbejdssko, der ikke er af høj i kvalitet. Her har vi sikret os kvaliteten og kan stå inde for, hvad vi sælger.
Se vores udvalg af arbejdsstrømper her.

 

Essentielt ved hårdt arbejde

Arbejdssko er nødvendige for at kunne udføre dit arbejde på den mest sikre og effektive måde. Hos os finder du arbejdssko til enhver tænkelig formål. Vi har et bredt udvalg af arbejdssko, der opfylder alle krav og krav til sikkerhed og komfort.

Vores arbejdssko er designet til at modstå selv de mest krævende arbejdsforhold. De er lavet af højkvalitetsmaterialer, der sikrer, at de holder længere. De er lavet med en stødabsorberende sål, der giver dig den bedste støtte og komfort under dine arbejdsopgaver. De er også forsynet med åndbare materialer, der holder fødderne kølige og tørre hele dagen.

Vi tilbyder også et stort udvalg af farver, der passer til enhver arbejdsuniform. Køb dine arbejdssko hos os og se alle fordelene ved at have det rette fodtøj og få den bedste beskyttelse og komfort på dit arbejde.

 

Hvem skal bruge arbejdssko?

Der findes et stort udvalg af forskellige arbejdssko, som er designet til at imødekomme forskellige brancher og job. Der er eksempelvis sikkerhedssko til byggeindustrien, der er sikkerhedssko til industriarbejde, der er køkken- og restaurationssko til fødevareindustrien, der er håndværk- og vedligeholdelsessko til vedligeholdelse af maskiner, der er sko til sygeplejersker, der er sko til laboratoriearbejde og sko til fodterapi. Alle disse sko er designet til at give dig optimal sikkerhed og komfort, mens du arbejder.

Hvis du skal købe arbejdssko, skal du være opmærksom på, at skoene skal være godkendt af relevante myndigheder og skal opfylde specifikke krav. Det gælder også for alle typer sko, uanset branche. Dette sikrer, at skoene lever op til de krav, der er nødvendige for at sikre dig den bedste sikkerhed og komfort. Heldigvis er vores sko godkendt til arbejde og du kan derfor roligt handle her på siden.

Uanset hvilket arbejde du udfører, er der et par arbejdssko, der passer til dine behov. Det er vigtigt, at du investerer i et par gode arbejdssko, så du kan føle dig sikker på jobbet.