•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sportstasker - kæmpe udvalg af billige sportstasker

(12 produkter)

Liga Sport er en virksomhed, der forhandler billige sportstasker i god kvalitet.

Oprindeligt blev virksomheden startet op tilbage for mange år siden af Torben Elmertoft og hans far Bjarne Elmertoft sammen med to andre partnere. Der er sidenhen sket utrolig meget med både webshoppen, samt Liga Sport som forhandler.

Vi er i dag en virksomhed, der har udviklet sig til at være en online shop, der er fyldt op med et godt og bredt udvalg af produkter og tilbud, som kan tilfredsstille vores kunder.

En solid og billig sportstaske

Hos Liga Sport ved vi, at en god solid og billig sportstaske kan betyde flere ting. En sportstaske er en taske, der altid er god at have i sin garderobe, da den kan bruges i mange forskellige situationer og til mange forskellige sportsgrene. Samtidig er vi klar over at du ønsker værdi for pengene og også ønsker en solid kvalitet, der vil holde i mange år fremover. 

Uanset om man går til fodbold, tennis, badminton, håndbold, fitness eller en helt sjette sportsgren, så er sportstasken essentiel at have med sig, når man skal på farten. Sportstasken kan nemlig bruges som en nem måde til at transportere tøj og udstyr til træningen, og den kan desuden bruges i fritiden også, hvis man ønsker det.

En sportstaske som beskytter dit tøj og udstyr

Udover at sportstasken er en let måde at få transporteret sine ting med rundt på, så er den desuden også med til at beskytte det tøj og udstyr, som man bruger til sin træning. De klassiske sportstasker findes typisk i et design, hvor der er en justerbar skulderrem eller praktisk bærehanke, og er desuden designet indeni med det formål at gøre alting lettere for dig at transportere rundt og opholde i forbindelse med træning.

Sortér efter:

Hvad er en sportstaske?

En rigtig sportstaske betyder flere ting. Blandt andet en nem måde til at transportere tøj og udstyr til træning. Hos Liga Sport udbyder vi et kvalitetsbevidst udvalg af sportstasker, der kan opfylde ethvert behov du måtte have. Sportstasker - der hjælper med at beskytte og transportere dit tøj og udstyr!

Sportstasker er lavet i gode materialer og vil være praktiske bæreløsninger

Flere klassiske sportstasker ses typisk i et design med en justerbar skulderrem eller praktiske bærehanke. Det er netop dette design, der gør sportstasken nem at tage med på lange og korte ture til og fra sport, weekendture eller andet. Sportstasken er set indefra ofte udstyret med et større hovedrum med plads til store ting samt et par små rum til nøgler, pung, telefon og andet.

Sportstasker er som regel også altid fremstillet i et slidstærkt materiale, der kan tåle til lidt af hvert.  Det er heller ikke uregelmæssigt, at sportstasker kommer med en vandafvisende bund, så tøj og udstyr ikke bliver vådt når det står på gulvet.

Hvad kan du bruge en sportstaske til?

Sportstasker er et yderst praktisk valg af taske - uanset formål. Den er holdbar, nem at transportere og kan transportere en større del af tøj og udstyr. Sporttasken kan altså være et førstevalg af taske til både sport, dagsture og weekendture.

Er der forskelige slags størrelser på en sportstaske?

Ja der er forskellige størrelser på sportstasker.

Hos Liga Sport kan du finde den størrelse på din taske, som dækker dit behov og nogle af taskerne, kan vælges i forskellige farver, så du får den taske, som passer til dig og dit behov.

Ønsker du dig en stor sporttaske så har vi følgende:

Stor sportstaske hvor du kan vælge den i 4 forskellige farver og med plads til 40 liter.

Sådan holder din sportstaske i flere år

Hvis du drømmer om, at din sportstaske skal have en god levetid, så skal du efterleve disse enkle råd. Første råd: Husk at tøm tasken når du kommer hjem fra træning. Ingen taske har godt af, at stå med våde håndklæder eller fugtigt træningstøj. 

Andet råd: Husk at luft tasken ud. Lad gerne sportstasken stå åben så den kan ånde og få frisk luft efter du har tømt den. Dette er en rigtig god måde til at undgå sur lugt. Tredje råd: Når sporttasken ikke bruges anbefales det, at placere tasken et tørt sted. Fjerde og sidste råd: Ganske simpelt; hold tasken ren. Husk at rengøre tasken en gang i mellem. Når sportstasken bliver vedligeholdt, forlænges levetiden ganske simpelt. 

Er du på udkig efter andre slags tasker, så  

Se dokumenttasker her ved tryk

Se rejsetasker her ved tryk

Se rygsække her ved tryk

Se hele udvalget af tasker hos Liga Sport

Skulle du finde frem til en sportstaske på vores webshop, så tilbyder vi hos Liga Sport levering til alle vores kunder. Derudover kan vi hos Liga Sport fortælle, at alle vores sportstasker er blevet nøje udvalgt med fokus på høj kvalitet, funktionsdygtighed, samt at de alle kan findes til en pris, der er overkommelig.

Sportstaskerne vil være fremstillet i et slidstærkt materiale, som kan tåle det meste. Du vil finde at de fleste af taskerne også er vandafvisende, så hverken tøj eller udstyr bliver vådt af at stå på gulvet eller udenfor i eventuelt regnvejr.

Kort og simpelt fortalt er vi hos Liga Sport en forhandler, der hver dag bestræber os efter at kunne være så fleksible som muligt og imødekomme alle vores kunders behov så vidt muligt.