•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fodboldshorts | Til Kvinder, Mænd & Børn > Se Tilbud HER

(6 produkter)

Fodboldshorts

 

Hos Liga Sport der har vi et stort udvalg af forskellige fodboldshorts fra forskellige brands som det thailandske brand Grand Sport, det italienske brand Max Sport og det danske brand ID Identity. Så det er fodboldshorts i en god kvalitet, som du kan købe online her på shoppen, hvor du sikkert kan spare lidt penge på dit/jeres budget ved køb af fodboldshorts i forhold til andre brands. 

 

Liga Sport har et pænt udvalg af fodboldshorts til jer, som elsker at komme ud på græsset og lege med en bold og du finder også fodboldshorts til børn og til voksne og disse shorts kan bruges af såvel drenge og piger og af mænd og damer og de fås i mange forskellige farver, så du kan vælge den som passer bedst til dine fodboldstøvler, fodboldstrømper og din fodboldtrøje eller som passer bedst til din klubs, firma eller skoles spillesæt.

 

Vælg de helt rigtige fodboldshort, hvad en de er til kvinder, mænd eller børn og bliv klar til at løbe ud, på fodboldbanen, klar til kampen, når dommeren fløjter igang. 

 

Se udvalget igennem, og køb dine short i dag!

 

 

 

Sortér efter:

Sammensæt dit eget fodboldsæt

 

Med vores udvalg af fodboldbeklædning, så kan du sammensætte dit eget fodboldsæt og bestemme om det skal være i hvid, blå eller sort eller andre farver i og vi kan også leverer til hele fodboldholdet eller til hele fodboldklubben.

 

Vi har fodboldstrømperfodboldshortsfodboldtrøjermålmandsbukserfodboldknickers og træningsdragter så det er bare op til dig, at sammen sætte dit fodboldsæt.

 

Ønsker du tights inde under dine fodboldshorts, så kan disse også fås hos Liga Sport.

 

Hos Liga Sport har vi gode priser og du kan få mænderabat og der er gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.