•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Volleyball

(1 produkter)

Volleyball udstyr, knæbeskyttere og tøj

Står du og mangler volleyball knæbeskyttere, tøj og andet udstyr? Så er du kommet til det hele rette sted.

Hos Liga Sport har vi et bredt udvalg af udstyr til volleyball, vi fører alt du behøver, såsom knæbeskyttere, bolde og volley tøj til både damer og herrer, professionelle og fritidsudøvere, klubber og private. 

Mangler du et par gode volleyballsko, en volleyballbold eller måske volleyball-knæbeskyttere? Så kig nærmere på de enkelte kategorier af volleyudstyr herunder, og find lækre ting til din volleyballtræning. 

Hos Liga Sport synes vi, at volleyball er en ret fed sport. Derfor holder vi os løbende opdaterede på, hvad der sker inden for volleyverden. Se for eksempel denne fede video med fantastisk beach volleyball spil.

Se udvalget igennem nedenfor og bestil dit volley udstyr og tøj i dag. 

Spørg os ved tvivl. Vi glæder os til at betjene dig. 

Sortér efter:

Historien om volleyballspillet

Volleyball er helt enkelt et boldspil, hvor to hold spiller mod hinanden på en bane, der er delt op på midten af et net. Formålet med spillet er at få en bold over nettet ved brug af slag med hænderne, og så skal man ramme gulvet på modstanderens banehalvdel. Samtidig forsøger man at forhindre modstanderen i at ramme gulvet på sin egen banehalvdel. 

Volleyballspillet blev første gang introduceret i 1895 af den amerikanske idrætslærer William P. Morgen i Massachusetts, USA. Med elementer fra både tennis og håndbold ønskede han at skabe et indendørs spil, som var mindre kompliceret end basketball, der var blevet introduceret i 1891. Derfor vandt spillet også hurtig popularitet på de amerikanske skoler og i hæren. Med første verdenskrig spredte volleyball sig til Europa.

I 1947 blev det internationale volleyballforbund dannet (FIVB). Det blev i 1949 efterfulgt af det første officielle verdensmesterskab for mænd og i 1952 for kvinder. Først i 1964 kom volleyball på det olympiske program. 

Volleyball i Danmark

Volleyballspillet kom til Danmark lidt senere og er i høj grad blevet udbredt gennem de danske skoler. Dansk Volleyball Forbund (DVBF) blev stiftet i 1954 og har i dag mange tusinde medlemmer og flere hundrede klubber. Den første landskamp i volleyball blev afviklet i 1956, og det første officielle DM i volleyball blev afholdt i 1963. 

Volleyball er stadig en sport i udvikling, som hele tiden vinder mere popularitet blandt de danske sportsudøvere. I dag findes der volleyballklubber i rigtig mange byer, store som små. Der er blandt andet volleyball i Aarhus, volleyball i København, volleyball i Odense og volleyball i Aalborg. Hos Liga Sport er vi vilde med volleyball. Har du også lyst til at prøve kræfter med volleyballspillet, kan du finde det helt rigtige udstyr her på siden. 

Regler i volleyball – indendørs volleyball

Et volleyballhold består af seks spillere på en volleyballbane og højst seks spillere til udskift. På banen finder du tre angrebsspillere ved nettet og tre forsvarsspillere, hovedsageligt bag angrebslinjen. En spilleperiode bliver sat i gang af en serv bag baglinjen, enten med underhånds- eller overhåndsslag. Hvert hold må røre bolden maksimalt tre gange, inden den skal spilles over nettet, og ingen må røre bolden to gange i streg (dobbeltslag). 

Når der er servet, må spillerne gerne skifte position indbyrdes. Forsvarsspillere må dog ikke blokere. Når et hold har vundet serveretten, roterer spillerne desuden én position i urets retning. Det betyder, at alle på holdet kommer til at spille i både angrebs- og forsvarsposition.

Der spilles i alt frem sæt til 25 point, og et sæt skal vindes med mindst to point. Et hold får et point, hver gang de vinder en spilperiode, også selvom de ikke har serveretten. Det afgørende sæt spilles til 15 point. 

Det første regelsæt for volleyball blev udgivet i 1897, og siden da er der indført en række ændringer i reglementet. Du finder de detaljerede, officielle og gældende regler for volleyball i Danmark på volleyball.dk

Beach volleyball regler

Beachvolley er en nært beslægtet variant af volleyball, som særligt er populær i USA og nogle steder i Mellemamerika. Sporten bliver dog ved med at vokse i popularitet og er også så småt kommet til Danmark. 

I beachvolley er der også to hold på banen, men her består hvert hold kun af to spillere på banen. Banen består desuden af et underlag af sand på minimum 30 cm. Beachvolley blev første gang spillet i 1920’erne i Californien, USA. Det første officielle VM blev også afholdt her i 1976, og beachvolley var første gang en del af det olympiske program i 1996. I Danmark blev det første DM i beachvolley afholdt i 1994. 

Find volleyballudstyr af høj kvalitet fra Max Sport til dig og dit hold hos Liga Sport

Volleyball kan være et spil forbundet med høj fysisk aktivitet. Derfor er det også vigtigt, at du under kamp og træning har volleyudstyr, som sidder godt, og som lader dig ånde og bevæge dig under spillet. Hvor nogle foretrækker at træne i tights, er andre mere til shorts. Vi forhandler naturligvis begge dele.

Er du en volleyspiller, som virkelig går efter at vinde kampen, kan en knæbeskytter være en god investering. Med en knæbeskytter kan du kaste dig efter bolden uden at være bange for brændemærker og lignende. 

Hvad koster volleyballudstyr?

Hos Liga Sport er en stor del af vores sortiment fra det populære italienske mærke Max Sport. Med volleyudstyr fra Max Sport er du nemlig sikret den højeste kvalitet for dig og dit volleyballteam. 

Vores volleyballudstyr har favorable priser, både når du bestiller alene eller til hele holdet. Selvom du finder billige stykpriser på vores volleyudstyr, vil du kunne opnå endnu mere rabat på dit køb, hvis du vælger at købe i større mængder. Så kan du for eksempel købe lidt ekstra til dig selv, eller du kan investere i ens tøj til hele holdet. Valget er naturligvis dit. 

Kontakt os for mere information eller større specialbestillinger – vi hjælper dig

Har du spørgsmål til de produkter, du finder hos Liga Sport, eller ønsker du at vide mere om vores volleyballudstyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker specielt udstyr til dig og din klub. Del dine tanker med os, og så ser vi, om det kan lade sig gøre.  

Når du bestiller en vare her på siden, kan du forvente levering inden for 1-3 hverdage – afhængig af mængden af sportstøj, og noget udstyr kan også godt tage en smule længere tid at levere. Skriv gerne til os, hvis du vil være helt sikker på, hvornår du kan forvente levering. Derudover tilbyder vi vores kunder 30 dages returret og gratis fragt på bestillinger over 499 kr. Leder du derfor efter sportstøj eller -udstyr udover til volleyball, kan du passende bestille dit løbetøj, tasker eller træningsdragter i samme omgang.

Hos Liga Sport er kundernes tilfredshed det vigtigste. Derfor hører vi gerne fra dig på telefon +45 50 21 70 01 eller e-mail ligasport2017@gmail.com – så tager vi en uforpligtende snak om dine spørgsmål og behov.