•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Trail løbesko

(8 produkter)

Stort udvalg af trail løbesko til herre og dame

Vi bestræber os på at tilfredsstille vores kunders behov for trail løbesko i højeste kvalitet. Vores dame og herre løbesko fra Saucony and Salming er nøje udvalgte og vi står fuldt inde for kvaliteten.  Vi gør derudover alt vi kan for at tilbyde en pris, som er yderst konkurrencedygtig. 

Find trail løbesko der passer til din løbestil

Når man som kunde bevæger sig igennem Liga Sports hjemmeside, så vil man hurtigt opdage, at vi er en forhandler, der tilbyder produkter fra nogle andre mærker, end de klassiske sportskæder, som mange kender til. Årsagen til det er, at alle vores produkter er blevet nøje udvalgt på baggrund af forskellige ting som funktionsdygtighed, kvalitet og pris. 

Hos Liga Sport bestræber vi os efter at være så fleksible som muligt og at kunne imødekomme alle kunders behov, så der er noget til enhver smag. Af samme grund er det derfor også muligt at finde gode tilbud her på shoppen, samt mulighed for levering, hvis man skulle falde over et eller flere produkter, der bare må ejes. 

Du kan også se alle Saucony løbesko, eller alle Salming løbesko
 

Se udvalgtet af trail løbesko igennem og spørg os for rådgivning - vi er velvidende og erfarne indenfor trailløb. 

Sortér efter:

Det særlige ved trail løbesko

Hos Liga Sport tilbyder vi et bredt udvalg af både tøj og udstyr til alverdens sportsgrene - og løb er bestemt ikke en undtagelse. Vi ved, at det kræver forskellige typer af løbesko, alt efter hvilket terræn man løber på. Derfor vil man her på siden blandt andet kunne tage et kig i vores kategori af trail løbesko.

Almindelige løbesko kan vise sig at være enormt brugbare i rigtig mange situationer. Dog er det de fleste løbere, som har prøvet at løbe en tur på de faste stier i skoven, hvor det på de tørre dage er gået fint, mens de på de våde dage kan opleve, at det er svært at finde fodfæste i de almindelige løbesko.

Det er på disse våde dage, at det simpelthen er et must for løbere at have et par rigtige trail løbesko, som kan være med til at øge sikkerheden og give en bedre løbeoplevelse, når terrænet bliver mere teknisk udfordrende.