•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fashion Kvinder

(30 produkter)
Sortér efter:

Hos Liga Sport finder du et bredt udvalg af tøj til kvinder i alle aldre.

 

 

Kvalitet, funktionsdygtighed og pris går hånd i hånd i vores sortiment, som er sammensat ud fra en vision om, at alle tre parametre skal være opfyldt i ethvert produkt.

 

 

Uanset om du er på udkig efter en windbreaker i en chick nuance, en varm fleece til efterårsgåture i skoven eller et par smarte skindhandsker til enhver lejlighed, kan du helt sikkert finde det, du søger, hos os. Vi har sørget for at have noget for enhver smag, sådan at du hos Liga Sport aldrig vil gå forgæves, når du søger tidløst og praktisk beklædning til din sportsgren eller din fritidsaktivitet.

 

 

Er du den sporty type, der går efter energiske farver og lette materialer, kan vi anbefale vores udvalg af overdele i shell -, fleece, vat og skal. Hér finder du alt fra varm rød til pang-orange og lime-grøn.

 

For dig, som har smag for de mere afdæmpede toner, finder du alle de samme lette og lækre materialer, men i en bred vifte af underspillede elegante designs i toner af blå, blågrå, hvid og bordeaux.

 

 

Til indebrug og til de varme måneder har vi et godt udvalg af lette overdele såsom polo-t-shirts, skjorter og cardigans. Disse præsenteres i samme brede udvalg af farver og stoffer som resten af vores sortiment. Vi har også sweat pants og jogginbukser, som fungerer godt som all-round-underdel til både fritidsliv og sportsaktiviteter.

 

 

Vi har endda også et lille udvalg af forklæder til dig, som er glad for at gå i køkkenet.