•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Polo shirts - dame

(9 produkter)

Polo shirt dame 

Hos Liga Sport tilbyder vi et bredt udvalg af lækre polo shirts til damer. Men en polo t-shirt er ikke bare en polo. Den kommer nemlig i et væld af forskellige modeller og i mindst lige så mange farver.

En dame polo shirt er brugt til sport, fx polo, tennis og golf, men bestemt også til hverdag, eller en tur i byen, hvor en casual, men pæn påklædning er nødvendig. Dermed kan du både føle dig komfortabel, og være stilfuldt påklædt.  

Vores poloer her på shoppen er billige, men samtdig i høj kvalitet. Dermed vil ærmer og krave ikke blive smudset , men derimod forblive pæne i mange år, hvis vasket som anvist. 

Er du på udkig efter en elegant, men billig polo shirt til dame, til arbejde, en sporty trøje til træning eller en t-shirt i friske farver til mere festlige begivenheder? Så finder du det hele her på siden. Dyk ned i vores udvalg af polo shirts til damer her på siden, og find din garderobes næste musthave. Vi fører de fleste størrelser og farver. Eksempelvis er de hvide og lyseblå polo t-shirts meget populære. 

 Se de gode tilbud igennem og køb i dag - vi glæder os til at betjene dig!

 

Sortér efter:

Hvad er en polo shirt?

En polo shirt (også stavet poloshirt eller polo-shirt) er en form for t-shirt med krave og lukning ved halsen, typisk med 2-3 knapper. Dog har nogle af de nyere damepoloer erstattet knapperne med en feminin v-formet halsåbning. Derudover har en polotrøje ofte en brystlomme. Men en polo er ikke bare en polo. Den findes nemlig med mange forskellige former og med forskellige små tvists, som kan gøre den enkelte trøje helt unik. 

Denne type trøje eller t-shirt kendes også under navne som tennispolo/tennisskjorte og golfpolo/golfskjorte. Nogle kalder den sågar piqué, som er den internationale betegnelse for det vævede bomuldsstof, som polotrøjen oftest er fremstillet af.  

Poloen er altså kendetegnet ved ofte at være af en lidt tykkere kvalitet end for eksempel den klassiske t-shirt. Hvor en t-shirt som oftest er fremstillet af vævet stof, er en polo lavet af strikket stof. Som regel vil den være strikket af bomuld, silke, merinould, kunstfibre eller blandingsstoffer. Derudover kommer polotrøjen ofte i enkle farver, men de findes da også med mønstre eller striber til de mere vovede polo-elskere. 

Hvor kommer polotrøjen fra?

Polo shirten kommer oprindeligt fra sportens verden, nærmere bestemt sporten polo, og senere hen har både golf og tennis været med til at øge trøjens popularitet. En af de store årsager til poloens tiltagende popularitet er blandt andet trøjens evne til at kombinere de bedste træk fra den klassiske t-shirt og den mere elegante skjorte. En polo ser nemlig både smart ud, samtidig med at den er praktisk at have på, i og med at den tilbyder god bevægelighed og høj komfort.

I dag bruger man polo shirts verden over, og langt de fleste modefirmaer har for længst taget poloens populære design og look til sig. Ja, faktisk producerer mange af de store og verdenskendte firmaer dyre mærkevare-poloer til kvinder i dag – lige fra Ralph Lauren til Lacoste, Calvin Klein og Gant. 

Det er dog ikke den slags polo shirts, du finder her hos Liga Sport. I stedet finder du poloer, som:

Er til at betale sig fra

Kommer i en slidstærk og holdbar kvalitet

Findes i både klassiske og mere vovede farver

Kan fås i mange forskellige modeller lige fra figursyet til det mere firkantede look.

Lyder det som noget for dig? Jamen så er du endt det helt rigtige sted. 

I samme omgang kan du også overveje at se nærmere på vores lækre udvalg af polo shirts til mænd og t-shirts og poloer til børn

Spar penge på billige poloer med tryk til hele firmaet eller sportsholdet

En polo med tryk kan bruges til alt. På jobbet, til golf, til løb, i fritiden og til stort set alle andre arrangementer i hverdagen. Netop derfor er det også meget populært at bestille polo shirts med tryk som for eksempel firmatøj på arbejdspladsen eller som holdtrøjer til sit sportshold. En polo kan både fås med et klassisk tryk eller med brodering. Det kommer an på, hvad behovet for udseende og holdbarhed er – og selvfølgelig hvor stort budgettet til trykket er. 

Når alle i teamet har en polo med det samme tryk, for eksempel arbejdspladsens eller håndboldklubbens logo, giver det ikke bare et fedt og ensartet udtryk. Det giver også en følelse af sammenhold for dem, som har det på, og det øger helt sikkert også stoltheden over at være en del af teamet.  

Står du og dit team og leder efter ens poloer med tryk? Så send mig en mail, eller giv mig et kald på telefonen. Så kan vi sammen afdække jeres behov, og jeg kan sende jer et uforpligtende tilbud på jeres nye poloer med tryk. Og husk, at jo flere poloer med tryk du køber, jo billigere bliver din stykpris også. 

Sporty polo t-shirts til kvinder i alle aldre 

Poloens oprindelse skal findes i sporten, og poloen anses den dag i dag stadig som et stykke beklædning, som med fordel kan bæres, når du skal være aktiv – for eksempel på tennis- eller golfbanen. En polo shirt til damer er også ideel til dig, som bare godt kan lide et sporty look i hverdagen. 

Fordi du både finder langærmede polotrøjer til kvinder og poloer med korte ærmer, kan du desuden sammensætte dagens outfit med en polo både om sommeren og i de køligere måneder. 

Den klassiske polo shirt til arbejde og hverdag

Fordi en polotrøje er så komfortabel, men samtidig pæn, er den helt perfekt som arbejdstrøje. Sammensæt en farvet polo med et par sorte jeans, og du har et perfekt afslappet hverdagslook. Sammensætter du til gengæld din polo med et par pæne bukser, et par blanke støvler og en blazer, har du et yderst professionelt look med din polo shirt. En polo går således til det meste.

Er du på udkig efter en klassisk polo, som kan lidt af det hele, vil vi anbefale dig at tage et nærmere kig på vores klassiske Pique Polo Shirt, som fås i hele 9 forskellige farver. Med den lette figursyning passer denne trøje desuden langt de fleste kvinder

Find billige polo shirts til damer hos Liga Sport

Selvom vores polotrøjer har en meget favorabel pris, kan du altid regne med at modtage en polo af høj kvalitet hos Liga Sport. Desuden finder du vores forskellige polomodeller i flere forskellige former og farver. Har du spørgsmål til poloernes pasform, farve, kvalitet eller noget helt fjerde? Så må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os her hos Liga Sport. 

 

Giv Torben et kald på telefon 50 21 70 01, eller send gerne en SMS, hvis den ikke bliver taget. Du kan også sende os en besked med dit spørgsmål via vores kontaktformular. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, så du kan komme videre med at shoppe din nye, lækre polo shirt.