•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Polo shirt - Herre

(19 produkter)

 

Søger du et godt tilbud, på en polo shirt til mænd? Så er du kommet til det helt rette sted. I vores udvalg finder du billige polo shirts til mænd, i høj kvalitet og til lave priser. Vi har masser af forskellige farver. Eksempelvis er de hvide og blå poloer meget populære. Ønsker du med korte, eller lange ærmer, så finder du også begge nedenfor. Derudover har vi yderligere også et par poloer med brystlomme. 

 

Hos Liga Sport har vi et bredt udvalg af lækre polo shirts til vores polo-glade kunder. En polo er ikke bare en polo, og derfor har vi også et udvalg af polo T-shirts i mange forskellige farver og modeller, for eksempel har vi både polo shirts til mænd med korte ærmer og polo shirts med lange ærmer. Er du på udkig efter din nye polo shirt til mænd? Så dyk ned i vores store sortiment af kvalitetspolotrøjer her på siden. Vi garanterer dig høj kvalitet til gode priser.  

 

Se udvalget igennem og bestil i dag - vi glæder os til at betjene dig! 

Sortér efter:

En herre polo er ikke bare en t-shirt … 

Tennispolo, golftrøje, polotrøje, piké, piqué eller bare helt klassisk: polo T-shirt. Ja, det stykke beklædning, der i daglig tale hedder en ”herre polo”, har i sandhed rigtig mange navne. Derfor findes der også mange forskellige modeller inden for polotrøjens genre. Vi forhandler eksempelvis både langærmede polotrøjer og den klassiske polo shirt med krave eller polo T-shirts uden krave. Uanset hvilken model du går efter, har en polotrøje et klassisk look, som klæder langt de fleste. Derfor er det også en trøje, som aldrig går af mode. 

Netop derfor bør en polo shirt være en del af alle mænds garderobe. Det er da heller ikke tilfældigt, at denne stilede T-shirt bliver ved med at være så populær. En polotrøje formår nemlig at kombinere et afslappet look med et formelt look. Derfor er en poloskjorte ligeså accepteret på arbejdspladsen som til fest, og det gør den til en unik beklædningsgenstand, som alle bør eje – mænd som kvinder og voksne som børn. Hvad mere er, kan en polotrøje nemt bruges året rundt. Med en kortærmet model er du klar til de varme sommerdage, mens en langærmet model holder dig varm i vintermånederne.

Se gerne vores udvalg af polo shirts til kvinder og poloer til børn, og find de næste must-haves til hele familiens garderobe. 

Polotrøjens historie

Som mange nok allerede har gættet, stammer den populære polotrøje fra sporten polo. Mange mener, at man skal helt tilbage til slutningen af 1800-tallet for at finde starten på denne beklædningsgenstands historie. Dengang var store dele af Indien britisk, og det siges, at en flok britiske soldater, som overværede lokalbefolkningen i Indien spille polo, satte sig for at starte verdens første poloklub. Sporten har siden da været en stor del af det britiske imperium. I begyndelsen af polospillets historie spillede mange i skjorter lavet af tykt bomuldsstof og med store kraver. Spillerne irriterede sig over kragernes flagren i vinden, og derfor valgte man at fastgøre kraverne til trøjen med knapper. Dette revolutionerede polotrøjen, som for første gang nogensinde blev produceret med en såkaldt button down-krave.

Inden for tennis-verdenen blev button down-kraven også populær. Særligt i begyndelsen af 1900-tallet, hvor tennis var forbeholdt overklassen, bestod beklædningen af hvide bomuldsbukser og en hvid button down-skjorte. Den franske tennisspiller René Lacoste var et stort stilikon i starten af 1900’erne, om end hans påklædning chokerede mange af de konservative tennistilskuere. Han erstattede nemlig den traditionelle hvide skjorte med en ny udgave, der var mere luftig, havde korte ærmer og en knaplukning, der kun fik til brystet. Da han havde fået sin inspiration til denne skjorte fra polospillet, valgte han at kalde sin nye trøje for ”polo”. 

Efterfølgende har kendte stilikoner som Fred Perry og Ralph Lauren været med til at sætte deres præg på den famøse polo shirt, der i dag er et must-have i enhver garderobe. Selvom nogle af de helt store modehuse var med til at give polotrøjen sin plads i modebranchen, har langt de fleste tøjproducenter i dag deres egen version af polotrøjen. Hos Liga Sport forhandler vi ikke de dyre mærkevarepoloskjorter, men i stedet finder du her poloer i høj kvalitet fra velkendte mærker som ID Identity, Geyser og Grand Sport til meget favorable priser. 

Piké, piqué eller bare polo?

Piké, piqué og polo er tre begreber, som kan skabe stor forvirring, når vi taler om polotrøjen. Det er der ingen grund til. Herunder finder du den hurtige forklaring på de tre begreber.

Pigué er en international betegnelse for et strikket eller vævet bomuldsstof, som bruges til at fremstille en polotrøje. Det er karakteriseret ved at have en nopret overflade, det vil sige, at overfladen har små ujævnheder. I visse lande bruges dette begreb derfor også som synonym for polotrøjen.

Piké er blot en alternativ måde at stave pigué på. Det kan dog skabe forvirring i særligt de nordlige lande, at man i Sverige bruger piké som synonym for polotrøje. 

Polo er en engelsk betegnelse for en polotrøje og stammer altså fra det spil, som gav inspiration til tøjet, nemlig polo. 

En polo shirt til mænd er ikke længere forbeholdt sportsstjernerne

En polotrøje kommer i mange forskellige modeller. Hvis du vil have mest muligt ud af din nye polotrøje, gælder det derfor om at finde den model, som passer til lige præcis dig. En polo shirt kan både give dig et klassisk og formelt look, men sammensættes den med det rigtige tilhørende tøj, kan du også opnå et moderne og sporty look i en polo shirt.

Leder du efter det sporty hverdagslook, bør du matche din polo shirt med eksempelvis et par jeans og dine favorit sneakers. Er du derimod på udkig efter et casual, men formelt look, kan du eksempelvis sammensætte en neutral farvet polo shirt med et par chinos og nogle lækre lædersko samt et smart bælte. Skal det være endnu mere formelt, kan du tilføje en blazer til kombinationen, og så har du det perfekte look til en dag fyldt med møder i kalenderen. 

Køb billige polo shirts til mænd hos Liga sport – en favorit i klædeskabet

En polo shirt kan mixes og matches til enhver stil, og det er blandt andet det, der gør denne trøje så unik og ikke mindst populær hos alle mænd – unge som ældre. Det er en universel trøje, som kan bæres hele livet. Køber du en poloskjorte til herrer i høj kvalitet, kan du også godt regne med, at du kan have trøjen i mange år. Det er netop den slags polotrøjer, du finder her hos Liga Sport. 

Køb én trøje til dig selv, eller bestil flere polotrøjer på én gang, og opnå vores populære og favorable mængderabatter. Har du spørgsmål til vores polotrøjer, er du desuden altid velkommen til at kontakte os.