•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Arbejdstøj

(0 produkter)

På arbejdspladsen er der ofte brug for at være velklædt, men det kan til tider også være en udfordrende affære. Når det kommer til hverdagens påklædning, oplever mange nemlig at føle ubehag i en stiv skjorte, en T-shirt af dårlig kvalitet eller en pullover, der ikke sidder, som den skal. Det har vi heldigvis en løsning på. Vi har samlet et væld af muligheder for at finde billigt arbejdstøj til kvinder og mænd, så praktik, bekvemmelighed og et flot design kan gå på i en højere enhed. 

 

 

Her på shoppen finder du et stort udvalg af pænt, moderne og slidstærkt arbejdstøj til flere forskellige professioner. Fx kan cafémedarbejderen bruge vores arbejds-polo shirts, mens vores arbejdsveste er mere tiltænkte til personer, der arbejder med mere fysisk krævende opgaver. 

 

Vores udvalg byder på alt fra arbejdsskjorter og T-shirts til den perfekte vest, jakke og cardigan. Du har også mulighed for at finde en polo-shirt eller få arbejdstøj med tryk. Det skal nemlig være nemt for dig at føle dig godt tilpas, når du er på din arbejdsplads.