•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Windbreaker - løbejakke dame ID0710

(ID0711)

299,00 kr. 227,00 kr.

Detaljer om produktet

Windbreaker

Denne windbreaker ID0710 er fra det danske brand ID Identity og det er en letvægtsjakke med lynlås, der egner sig særlig godt til sportsarrangementer og kampagner.

 

Windbreakeren er lavet af 100% polyester, som gør, at jakken kun vejer 65 gram. Derfor er den ideel til både regnvejr og solskin. I regnvejr vil jakken stadig føles let, selvom den bliver tung, mens den ikke vil være for varm at have på en en lun forårsdag. Derfor er windbreakeren også anvendelig i det meste vejr.

 

Jakken har lynlåsfunktion, kantebånd og snøre, der er med til at give den et sporty look og en god funktionalitet. Skulle du få brug for det, er jakken med hætte, som kan være særlig gavnligt i regnvejr Du kan selv vælge mellem fem forskellige farvekombinationer, så du kan finde den, der matcher dig bedst.

 

Uanset om du er erfaren sportsmand eller blot ønsker at dyrke lidt mere motion som nystartet, kan du få glæde af denne smarte windbreaker. Komforten er god, og ved hjælp af den lave vægt vil den føles elegant at have på. Den kan bruges både til løb, som jakke i fritiden til cykelture og andre motionsforme.

 

Jakken fås i alle størrelser fra xs til 3XL. Den er unisex og kan bruges til både mænd og kvinder. Derfor er windbreakeren også oplagt som gave, hvis du er på bar bund.

 

 

 

'