•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

SPORT & FRITID

(30 produkter)
Sortér efter:

Hos Liga Sport er vi eksperter i sportstøj. Vi har et bredt udvalg af både beklædning og tilbehør til udøvere af både hold- og solosport. Og uanset om du er på jagt efter efter et par pigsko, atletikudstyr eller eller en varm hue at løbe med i de kolde måneder, så garanterer vi, at du hos os finder den rette kombination af høj kvalitet og fornuftige priser.

 

Også til fritidsfolket tilbyder vi lækkert og afslappet tøj, som gør det dejligt og komfortabelt at bevæge sig i naturen i alle årets 12 måneder.

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af mærker. Hos os finder du de kendte brands såsom ID Identity, Saucony og Max Sport. Og samtidig har du mulighed for at få adgang til sjældne mærker, som kan være svære at få fingrene i i Danmark. Heriblandt eksempelvis det gode thailandske mærke Grand Sport.

 

Er du løber? I så fald kan vi tilbyde markedets mest eksklusive løbetøj til alt slags vejr.

 

Er du leder eller medlem af en form for team, som skal bruge et outfit med fælles tryk, kan vi også hjælpe. Vi laver tryk på både t-shirts, sweatshirts og andet - her sætter kun fantasien grænser. Sammen finder vi en aftale, som passer til dine idéer og budget.

 

Vi har også et bredt udvalgt af t-shirts, fleece, striktrøjer og sweatshirts for dig, som mangler noget, der er praktisk og lækkert - uanset om det er til sport eller fritid eller det, der er midt imellem. Vi tilbyder også casual og lækre skjorter både med- og uden mønstre, og med smarte detaljer.

 

For dig, som er på kig efter overtøj til din sportsgren eller til din fritid, har vi helt sikkert også det, du skal bruge. Hos Liga Sport finder du nemlig et bredt udvalg af både veste og dynejakker.