•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Saucony løbesko

Saucony løbesko til herre og dame

Liga Sport er forhandler af det amerikanske løbebrand Saucony, som producerer løbesko i høj kvalitet, til både damer og herrer. 


(2 Kategorier - ialt Produkter)

Saucony løbesko

Når du skal ud at løbe, er en god løbesko en absolut nødvendighed. Når du skal vælge din nye løbesko, handler det derfor også om meget mere end bare at finde en pæn løbesko. Det handler i høj grad om at finde en, som passer til netop din fod. Ligesom ingen mennesker er ens, er der heller ingen fødder, der er  ens. 

Derfor passer den løbesko, dine venner sværger til, ikke nødvendigvis til din fod. Når du skal vælge løbesko, må du derfor tænke på elementer såsom  skoens blødhed, unikke form, støddæmpning osv. Det har nemlig alt sammen en indvirkning på, hvordan skoen sidder og støtter dig under løbeturen.

En god løbetur kan gøre løbeturen til en fantastisk oplevelse, mens den forkerte løbesko kan resultere i, at løbeturen bliver en træls begivenhed, som  desuden slider unødvendigt på din krop.

Her hos Liga Sport har vi et bredt udvalg af kvalitetsløbesko fra mærket Saucony. Saucony tilbyder utrolig gode løbesko til en rimelig pris. Tag et kig på  vores sortiment herunder, og find den ideelle løbesko til dine fødder. 

Køb dine Saucony løbesko hos Liga Sport, og mærk energien i blodet fra første løbetur

Når du bestiller din Saucony løbesko hos Liga Sport, kan du forvente at mærke suset ved at løbe den første tur i dine nye sko inden for blot 1-3 hverdage.  Når du får skoene ind ad døren, er der ikke andet at gøre end at pakke dem ud, tage dem på, snøre dem og træde ud ad døren – så er dagens træning  begynd0t i helt lækre og nye løbesko. 

Netop denne simpelhed er én af grundene til, at løb er blevet så populær en sportsgren i Danmark. Det eneste, løb virkelig kræver, er et par gode løbesko og måske et sæt varmt løbetøj i de kolde måneder. Det koster ikke noget, og du kan gøre det, lige når du vil og i det omfang, der passer ind i din hverdag.  Det er nemlig helt op til dig, hvornår du foretrækker at trække i løbeskoene og få klaret dagens motion.

Start din gode løberutine, og mærk de positive effekter kort tid efter

Der er mange årsager til at starte den gode løberutine. Det kan være et mål om at klare en bestemt distance, et ønske om at komme i bedre form, eller måske  bruges løbeturen som en form for afstresning og psykisk aflastning. Uanset hvilke grunde du har til at løbe eller ønsker for at begynde en god løberutine, har løb igen og igen vist sig at være en fantastisk givende og effektiv sport, som beviseligt styrker kroppen og øger din livskvalitet. 

Løb påvirker både styrken i dine benmuskler, din core-muskulatur og dit hjerte, og samtidig oplever rigtig mange, at det forbedrer deres humør, søvn og  immunforsvar. Der er altså rigtig mange fordele at hente ved at starte en løberutine, og det gælder, hvad enten du er nybegynder, rutineret eller endda eliteløber. Løb er nemlig en sport, der kan dyrkes på alle planer og niveauer. 

Er du til de mere stille løbeture, bør du tage et kig på vores joggingbukser til netop dette.

Vælg den rigtige løbesko, og få mest ud af din løbetræning

De mange fordele, der er at hente ved løb, afhænger dog i høj grad af, at du har den rigtige løbeteknik og dermed også det rigtige løbeudstyr. Løbeskoen er et af de vigtigste redskaber, når du skal starte din gode løberutine. 

Løbesko fås i mange forskellige former, farver og udgaver, og der findes blandt andet særligt dameløbesko og herreløbesko, og løbesko til dem, som træder  meget ind eller ud med mere. Det er altså en rigtig god idé at finde en løbesko, som passer til dine fødder og din løbestil. Er du i tvivl om, hvad din løbestil er,  kan det være en god idé at få foretaget en løbesko-test. I mange fysiske butikker vil de dog tage en høj pris for løbeskoen, og derfor kan du med fordel få taget  din test i butikken, men købe billige løbesko her hos Liga Sport. 

Saucony løbeskoen, som er vores favorit, kan inddeles i fire kategorier:

  • Neutral løbesko: Saucony Ride, Saucony Freedom, Saucony Triumph 18, Saucony Peregrine og Saucony Fastwitch 
  • Pronation løbesko: Saucony Omni, Saucony Hurricane Iso, Saucony Guide
  • Natural løbesko: Saucony Kinvara  
  • Trail løbesko: Saucony Peregrine 

Flere af skoene fås i forskellige farver og både som løbesko til herrer og løbesko til dame. 

Find den perfekte Saucony løbesko til dine behov

Saucony er et amerikansk sportsbrand med mange år på bagen, de har nemlig produceret sko siden 1898. I 1949 udvidede de til løbesko og har siden da opbygget ekstremt meget erfaring inden for fremstillingen af gode løbesko. I dag gennemsyrer produktionen af løbesko hele deres virksomhed, og de har en  utrolig innovativ tilgang til netop løbesko. 

Det har i tidens løb skaffet dem adskillige priser og anerkendelser for deres kvalitetsløbesko. Det er samtidig med, at løbeskoene har en meget overkommelig pris. Løbeskoen kom første gang til Danmark i 1985, og hos Liga Sport har vi forhandlet Saucony løbesko siden  2017. 

Saucony producerer fantastiske løbesko. Det gør de med en unik mission om at berige løbere og motionister med løbesko i den absolut bedste kvalitet. De ved nemlig, at gode løbesko (og lækkert løbetøj) giver øget løbeglæde. Det er denne passion for at skabe den ultimative løbesko for din løbeglæde, som gør Saucony til et af vores favoritbrands inden for gode løbesko. 

Der er lagt rigtig mange tanker og udviklingstimer bag de teknologier, som du finder i Saucony løbeskoen. Herunder kan du se en liste over nogle af de mest fremtrædende teknologier i Saucony løbeskoen:

 

Powergrid+
Powergrid+ er Sauconys helt specielle sålkonstruktion, som giver dig 21 mm højde i forfoden og 29 mm i hælen. Denne konstruktion giver dig ikke blot en  lækker fornemmelse, når du løber, den giver også masser af støddæmpning, som gør det langt mere behageligt at løbe for knæ, core og resten af kroppen.  Dette er desuden en sål, som holder rigtig mange kilometer uden at blive ”flad”.

Everun

Everun er et ekstra lag støddæmpning i skoen lidt tættere på fodens bund. Der bliver lagt et materiale ind i sålen, som returnerer op til 83% af energien tilbage til løberen. Det er blandt andet denne teknologi, som er med til at gøre Saucony til sådan en lækker og god løbesko. 

ISOFIT

Endnu et element, som gør, at Saucony løbeskoen sidder så ideelt på foden, er deres ISOFIT teknologi. Dette er en sok-lignende metode inde i skoen, som sørger for at give dine fødder ekstra støtte. Det er desuden et ultra blødt materiale, som er fremstillet i svedabsorberende materiale, så dine fødder kan ånde under løbeturen.

Saucony udvikler konstant deres løbesko med nye materialer, og de finder måder at forbedre deres anerkendte løbesko på. Derfor kan du altid være sikker på, at dine nye løbesko fra Saucony er det bedste valg for dine fødder. 

Køb dine løbesko hos Liga Sport, og få masser af kvalitet for pengene

At købe løbesko online kan godt virke lidt usikkert. Liga Sport er dog et rigtig godt sted at starte, da vi altid har et bredt sortiment af gode løbesko fra  Saucony. Her finder du billige løbesko til overkommelige priser, uanset om du søger gamle eller nye modeller, løbesko til herrer eller løbesko til damer.

Til tider kan du også være heldig at finde løbesko på tilbud hos os. 

Er du i tvivl om din størrelse, finder du en specifik størrelsesguide for Saucony løbesko herunder. Størrelsesguiden er lavet specifikt til både damer og herrer  og kan hjælpe dig med at få den rigtige løbesko hjem første gang. 

Har du spørgsmål til vores Saucony løbesko eller nogle af vores andre produkter, hører vi gerne fra dig på telefon + 45 50 21 70 01 eller e-mail ligasport2017@gmail.com.

 

 

Saucony er et gammelt og efterhånden meget velrenommeret sportsbrand fra USA. Det Amerikanske mærke har siden 1898 produceret sko. Og i 1949 valgte de at udvide deres repertoire med løbesko - så man må sige, at de har meget erfaring i deres felt. Saucony producerede løbesko lang tid før, at løb blev den mest populære form for motion i hele verden.

 

Et passioneret brand...

Sauconys passion for løb gennemsyrer hele produktionen, og deres innovative tilgang til udviklingen af løbesko har igennem tiden skaffet dem et hav af priser og awards, der lovpriser og anerkender deres løbesko som værende blandt verdens bedste - og så kommer de til en pris, hvor næsten alle kan være med. Saucony har en unik mission: De ønsker at berige løbere og motionister med løbesko i den bedste kvalitet. En mission, som brandet til fulde efterlever.

Fremstilling

Sauconys løbesko er fremstillet af de bedste materialer, hvilket gør, at deres løbesko til både mænd og kvinder tilbyder stor komfort og en god pasform - og det helt uden at gå på kompromis med et moderigtigt look. Saucony kan således tilbyde et bredt udvalg af smarte løbesko i mange forskellige farver og styles, så du nemt kan finde en, der passer til dig og din stil.

Passionen og interessen for løb skinner igennem i alle Sauconys løbesko, og de udvikler konstant nye materialer og måder at forbedre deres anerkendte løbesko på. Derfor kan du også være sikker på, at dine nye løbesko fra Saucony er det bedste valg for dine fødder. Saucony kom til Danmark i 1985 og Liga Sport startede som forhandler af Saucony i 2017.

 

Størrelsesguide for Saucony løbesko. 

Herre

saucony herre størrelse

 

Dame

saucony dame størrelse

 

 

Forskel fra dame til herre størrelse

saucony herre vs dame størrelse

Nu hvor du ser på løbesko, så løber du måske også på atletikbanerne og kan bruge pigsko, så har Liga Sport et stort udvalg af pigsko til dig og nogle af disse kan også bruges til crossløb. 

 

 

Hjælpeord

Hvad er pronation? 

Pronation er en bevægelse, der sker i foden ved belastning. Her falder mellemfoden indad ved vægtbæringen. Når dette sker opspændes ledbånd og muskler, der støtter de små knogler i foden. Når man sætter af igen udløses denne energi.

Hvad er Neutral løbestil?

At du har en neutral løbestil betyder at du har en meget stabil opbygning i dit ankelled. Dette skyldes at du ved landing holder ankelleddet helt lige, og derved ikke laver en pronation eller supinationsbevægelse.

Se de forskellige løbestil på billedet herunder.