•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Om Liga Sport

 

Velkommen til Ligasport.dk – fedt, at du læser med!

 

 

 

 

 

Mit navn er Torben, og jeg driver i dag webshoppen Ligasport.dk.

Jeg har en passion for sport i mange afskygninger, og derfor har sportstøj og sportsudstyr også altid været en stor interesse for mig. Her på siden finder du et bredt udvalg af sportstøj og sportsudstyr og senest nu også med arbejdstøj mm, fra nogle (måske) mindre kendte mærker, som til gengæld er nøje udvalgt på baggrund af deres kvalitet og komfort.

For mig er kunden det vigtigste, og derfor er du garanteret et godt produkt, hurtig levering og god service, når du handler hos Liga Sport. Med andre ord kan du trygt handle hos os.

God shoppelyst.
 

– Torben Elmertoft

 

 

 

 

 

 

Historien om Liga Sport – en familiedrevet virksomhed

Liga Sport Aps blev oprindeligt startet for mange år siden af Torben Elmertoft og hans far Bjarne Elmertoft samt to andre partnere. Siden da er der sket rigtig meget.

Efter en kort pause genoptog Torben Elmertoft alene arbejdet med webshoppen i 2017. Her fik shoppen den helt store makeover i form af både design og sortiment. I dag er Torben den primære drivmotor for webshoppen med hjælp fra eksterne samarbejdspartner.

Vil du læse den fulde historie om Liga Sport? Besøg vores indlæg: Hvem er Liga Sport?

 

Hvad kan du forvente af Liga Sport?

 

Hos Liga Sport finder du et bredt udvalg af tøj og udstyr til alverdens sportsgrene mm. Vi forhandler både sportstøj, fritidstøj og nyt nu også med arbejdsbeklædning og fodtøj mm. 

Når du bevæger dig igennem Liga Sports hjemmeside, vil du måske opdage, at vi forhandler nogle andre mærker end de klassiske sportskæder. Det er, fordi alle de produkter, du finder her på siden, er udvalgt meget nøje på baggrund af kvalitet, funktionsdygtighed og pris.

Derfor finder du kun produkter i høj kvalitet, som både kan benyttes af nybegynderen og den ihærdige sportsudøver mf. Du finder således både produkter fra populære og kvalitetsdygtige mærker som ID Identity, Max Sport, Saucony, Polanik, Portwest og Diadora, men du finder også sportstøj i høj kvalitet fra mærker, som er mindre kendte i Danmark såsom det thailandske mærke Grand Sport, det græske GSA og det svenske Relode.

 

 

Find dit nye favorit sportstøj, fritidstøj, arbejdstøj, sko, taske mm. her hos Liga Sport

Hos Liga Sport bestræber vi os på at være fleksible og imødekomme vores kunders behov så vidt muligt.

Har du derfor spørgsmål til vores sortiment, et særligt ønske til en vare, du gerne vil have bestilt hjem, eller måske et bestemt tryk på en T-shirt, du bare gerne vil have, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange gode samarbejdspartnere, og vi vil altid gøre vores ypperste for at efterleve dit ønske.

 

Vi kan kontaktes på telefon +45 50 21 70 01 eller e-mail ligasport2017@gmail.com

Når du ringer til Liga Sport, vil du blive mødt med beskeden ”Det er Torben”. Det er nemlig Torben Elmertoft selv, som sørger for at tage imod henvendelser. Er Torben ikke til at fange på telefonen, er du også meget velkommen til at sende en SMS til ovenstående nummer. Så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

 

 

 

Følg Liga Sports rejse på e-mail og Facebook

Vil du være den første til at høre om nye tilbud på shoppen eller vide, hvornår du næste gang kan møde os til et sportsstævne? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

Du kan også besøge Liga Sport på Facebook, hvor du kan følge med i, hvad vi går og laver. Du er desuden meget velkommen til at give siden et Synes godt om.

 

 

Vil du vide mere?

Læs her om Liga Sport i Ugeavisen Ringkøbing (artiklen er fra 2019)

Læs mere om Liga Sport i Dagbladet Ringkøbing-Skjern  (artikel er fra 2017)