•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fodboldudstyr

(4 produkter)

Fodbold - alt indenfor fodbold - Se tilbud her

 

Alle der er bidt af fodbold forstår også, hvor vigtigt det er, at have udstyret i orden. Hos LigaSport har vi alt indenfor fodboldudstyr.

 

Uanset om du er på udkig efter nyt spilletøj til dit hold, eller om du mangler nyt udstyr såsom fodboldshort og fodbold knickers, bolde, fodboldstøvler, fodboldstrømper og benskinner.  

 

I denne kategori har vi et stærkt samarbejde med det italienske brand Max Sport. Max Sport gør en dyd ud af, at designe lækkert og smarte fodboldttrøjer af høj kvalitet. Ud over Max Sport, har vi også mærker fra Grand Sport og gennem Grand Sport har vi billige fodboldstøvler samt vores eget mærke Liga Sport.

 

Eksempelvis vores populærere og eksklusive fodbold-knickers i bævernylon. Denne model fås både til børn og voksne. Til sommerhalvåret eller indendørstræning anbefaler vi vores seje fodboldshorts  fra Grand Sport. Shortsene er korte og sport og fås i fire fede farver. De er tilmed syet i en superlækker kvalitet, som gør huden i stand til at ånde bedre.

 

Vi fører fodboldudstyr, der er skarpt prissat og samtidig i en god kvalitet. Det betyder at hvad end du køber her på shoppen, og om du køber ind til klubben, eller blot til dig selv, så vil udstyret holde i lang tid. 

 

 

Sortér efter:

Alt udstyr indenfor fodbold

Vi sælger til enkeltpersoner, men vi har i den grad også fokus på holdånden, som fodbold nu bidrager til. Vi sælger fodboldtrøjer og træningssæt til dig og dit hold. Følg linket (her/indsæt link/skal laves)

 

Leder du efter billige fodboldstøvler, fodboldstrømper, fodbolde, fodbold knickers, fodboldshorts eller træningsdragter. Så forkæl opmærksomheden i vores udvalg af ovenstående.