•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Handsker - Herre

(3 produkter)

Handsker herre

Er du på udkig efter nogle handsker til de kolde efterårs- og vintermåneder? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Liga Sport har vi et udvalg af handsker til herre i forskellige materialer og farver og altid i den bedste kvalitet. Der er gode chance for, at du finder dine næste par handsker hos os, da vi har noget til enhver smag. Vi er blandt andet stolte forhandlere af ID Identity, og du kan derfor blandt andet købe deres handsker hos os. 

Du kan altid forvente, at kvaliteten er i top. På den måde kan du hos os finde kvalitet, holdbarhed og moderigtigt design i én og samme handske. Det er ikke bare noget, vi siger. Prøv selv at se vores udvalg af handsker her på siden.

Sortér efter:

Hvilke materialer er handsker typisk lavet af?

Der findes handsker i mange forskellige slags materialer. Nogle af dem, som vi tilbyder, er lavet af gedeskind, hjorteskind og fleece. Her får du en lille introduktion til, hvorfor de forskellige handsker er lavet af de forskellige slags skind og stoffer.

Gedeskind

Gedeskind er et godt, slidsstærkt materiale. I nogle af vores gedeskindshandsker er der et varmt foer, så du ikke fryser dine fingre i de kolde årstider.

Hjorteskind

Hjorteskind er, ligesom gedeskind, også slidstærkt. Hos Liga Sport kan du finde flotte og varme handsker i hjorteskind, så du sikrer dig varme hænder hele vinteren.

Fleece

Fleece er dejligt og varmt samtidig med, at handskerne er superlette. Derfor er de blandt andet gode at have med til løb i de kolde måneder.

 

Varme handsker til de kolde måneder

Varme handsker er nødvendige til de kolde måneder. Vi har et stort udvalg af varme handsker med foer, så du sikrer dig varme hænder – selv på de koldeste vinterdage. Har du nogensinde prøvet at tage på skiferie med gutterne, hvor du har fået for tynde handsker med? Hos Liga Sport kan du også få handsker, du kan bruge på skiferien, så dine hænder holdes varme ned af løjperne.

Luffer til mænd

Luffer er til dig, der gerne vil have varme hænder i færre fingerrum. I luffer (også kaldet vanter) er der nemlig kun et rum til tommelfingeren og et rum til resten af fingrene. Det er hyggeligt at have luffer på og holde om en kop varm kaffe eller kakao ude i efterårs- og vintervejret.

Handsker fra ID Identity

ID Identity er en af Europas førende producenter af arbejds-, hverdags-, og sportstøj. Brandet har mange års erfaring inden for branchen, og de ved derfor alt i forbindelse med design, kvalitet og produktudvikling. Du vil ikke blive skuffet med handsker eller andre produkter fra ID Identity, da de altid lever op til deres høje kvalitets- og funktionalitetsstandard, som de også er kendte for. Vi er derfor stolte forhandlere af deres produkter.

 

Overtøj der kan holde dig varm hele vinteren

Handsker alene kan ikke holde dig varm i efteråret og vinteren. Med den perfekte jakke, frakke eller vest får du med garanti varmen – også selv når sneen falder om vinteren. Her hos Liga Sport kan du finde varmt overtøj til priser, alle kan være med på. Find jakken i den farve og facon, som du kunne tænke dig.

 

Fleecetrøje til den ultimative varme

Er du glad for en lettere jakke men ikke vil gå på kompromis med varmen i overtøjet, skal du parre dine handsker med en varm fleece, der både er god som en overgangsjakke og under en regnjakke, hvis det regner eller sner. På den måde har du lavet din egen vinterjakke, der kan holde til al slags vejr.

Er vores handsker vandtætte?

Vandtætte handsker er essentielle for efterårets og vinterens omskiftelige vejr. Derfor kan du hos Liga Sport finde et udvalg af vandtætte handsker til herre, så du ikke får våde og kolde hænder, når det regner eller sner.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores handsker eller nogle af vores andre produkter, må du endelig gerne tage kontakt til os. Du kan ringe til os på 50 21 70 01 eller skrive til os via mail på ligasport2017@gmail.com. Vi står altid klar til at hjælpe, og vi besvarer henvendelser så hurtigt som muligt. 

Vores største mål er at sikre, at vores kunder er 100 procent tilfredse. Hvis du er interesseret i at købe handsker eller andet hos os, vil vi gøre det bedste for at levere din vare inden for 2-3 hverdage. Hvis du er blevet vild med noget andet på vores hjemmeside og kan fylde en kurv for mere end 499 kroner, er der fri fragt på din ordre.