•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Arbejdsstrømper

(20 produkter)

Vi er alle forskellige og vi har forskellige krav og behov til vores arbejdsstrømper.

Hos Liga Sport, der har vi et pænt udvalg af arbejdsstrømper, så besøg os og se om der er nogle som du kan bruge.

Sortér efter:

Hos Liga Sport der har vi et pænt udvalg af arbejdsstrømper og du kan få  slidstærke, behagelige og holdbare arbejdsstrømper, hvor du kan vælge efter dit behov og ønsker blandt uldstrømper, ankelstrømper, sokletter, termostrømper mm. Alle sammen i høj kvalitet.

Vi har arbejdsstrømper/strømper fra Portwest, ID Identity, Salming, GSA Sport og Max Sport indtil videre. 

 

Arbejdsstrømper i god kvalitet

Når man arbejder er det essentielt at have det rigtige udstyr i orden. Især fodtøj og arbejdsstrømper er vigtige at anskaffe sig i en god kvalitet. Det rigtige valg af sko og strømper medvirker nemlig til både til en høj komfort, men medvirker også til muligheden for at undgå skader og vabler på fødderne. Det findes mange forskellige slags arbejdsstrømper, alt fra vandfaste strømper til strømper lavet af bambus. Her hos Liga Sport er udvalget stort og der er helt sikkert nogle til det formål du ønsker.  

Stort udvalg af strømper 

Når du skal vælge dine arbejdsstrømper er det vigtig at finde ud af hvad strømpen egner sig bedst til. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige typer arbejdsstrømper. Strømperne er ofte lavet af åndbare materialer, der skal kunne gøre det let for fødderne at ånde efter mange timer i arbejdsskoene. Hertil er de også ofte mere slidstærke end almindelige strømper. Alligevel er der forskel på de forskellige arbejdsstrømper. Strømperne som indeholder bambus, er eksempelvis naturligt antibakterielle og medvirker til at holde dine fødder lugtfrie, strømper som indeholder merinould er med til at holde ens fødder ekstra varme, hvilket især er godt om vinteren, og så findes der strømper som er skærefaste og beskytter mod glasskår, knife mm. Se eksempelvis disse cut resistant strømper

Strømper til et hvert behov

Uanset under hvilke forhold man arbejder, om det er ude eller inde, så skal ens strømper være åndbare, slidstærke, komfortable og støttende. Det er dog en smagssag hvilke strømper man synes passer til det miljø man arbejder i samtidig med at de sidder godt. Liga Sport har mange forskellige typer arbejdsstrømper som passer til alt slags arbejde, både håndværkere pædagoger. Vælg blandt andet mellem uldstrømper, ankelstrømper, sokletter, termostrømper mm. Så sørg for at finde et par som passer til dine behov og det miljø du arbejder i. 

Find også de rigtige arbejdssko til dine arbejdsstrømper.