•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

T-shirt - t-time t-shirts dame ID0512

(ID0512)

99,00 kr. 59,95 kr.

Detaljer om produktet

ID0512 T-time t-shirt til damer er er et uundværligt garderobe-must have for dig, som kan lide at dyrke den enkle, luksuriøse stil.

 

 

T-time t-shirts er syet i den blødeste bomuld, som vil smyge sig om din krop og få dig til at føle dig som en drøm. Den fåes i hele 7 forskellige størrelser, så du er sikker på at kunne få lige præcis den model, som passer til din kropstype. Ønsker om pasform kan også være meget individuelle. Er du til det sporty, afslappede look, kan vi anbefale at vælge en størrelse, som giver en loose fit-pasform. Modsat kan du også gå den anden retning og vælge en størrelsesvariant, der sidder tæt til kroppen. Dette giver et stramt og elegant look.

 

 

Uanset om du vælger det stramme eller det mere afslappede look, er t-time t-shirts god under en cardigan eller sweater. Dette fungerer godt særligt i de køligere og kolde måneder, hvor der tit kan være behov for mere end ét lag. Du kan også lege med t-shirten som et farvepift til dit outfit. Bruger du eksempelvis t-shirten under en skjorte, kan du eksperimentere med farvekontraster og nuancer og på den måde give dit outfit et personligt udtryk.

 

 

T-time t-shirts fåes i ikke mindre end 7 forskellige farver, så også hér er der nok at vælge imellem. 

Med denne basis-overdels mange muligheder får du et stykke tøj, som ikke kun er komfortabelt, men også anvendeligt til alle slags anledninger. Du kan selvfølgelig også bruge t-shirten i forbindelse med sport- og fritidsaktiviter. Kun fantasien sætter grænser med denne lækre t-shirt.

 

T-time t-shirts er fra det danske brand ID Identity, som ligger i Holstebro.

 

T-time når det er bedst.

 

Se her hvilken størrelse som passer dig i en t-time t-shirts

'