•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Portwest

(30 produkter)

Vi er stolt forhandler af Portwest

Hvis du har et fysisk krævende arbejde eller et arbejde, hvor du har brug for at føle dig ekstra sikker, kan det være nødvendigt, at du er godt klædt på og udrustet til at kan gennemføre dit arbejde uden at gamble med din egen sikkerhed. Du kan blive klædt godt på til arbejde med kvalitetsprodukter fra Portwest, som Liga Sport nu er blevet stolt forhandler af. Vi forhandler det meste af deres sortiment, hvilket betyder, at du nu kan besøge vores shop og finde et stort udvalg af produkter som en taske, sokker, tøj, kedeldragt samt sikkerhedssko. Mange af disse produkter sørger for, at din sikkerhed er i top, når du er på arbejde, men du kan naturligvis også bruge produkterne til andre formål.

Kerneprincipperne er design, kvalitet og værdi

Hos Liga Sport er vi stolte af at kan tilbyde et bredt udvalg af produkter fra Portwest. Dette fantastiske brand stammer fra Irland, hvor det blev grundlagt tilbage i 1904 af Charles Hughes. Det familieejet brand blev grundlagt med det formål at skabe det bedste arbejdstøj og fodtøj, og selvom Portwest nu har eksisteret i mere end 100 år, så bestræber de sig stadig på at skabe produkter med udgangspunkt i kerneprincipper som design, kvalitet og værdi. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med produkterne fra Portwest, så vil vi her hos Liga Sport nu glæde os til at sprede budskabet om brandet, så endnu flere kunder kan få glæde af produkterne fra Portwest i hjemmet og på arbejdet.

Find et stort udvalg af produkter fra Portwest

Selvom vi her hos Liga Sport kun lige er blevet forhandler af produkter fra Portwest, så er vores sortiment allerede stort, og du kan finde et stort udvalg af alt lige fra sokker og tøj til en kedeldragt og sikkerhedssko. Derfor må du ikke tøve med at besøge vores shop og se det store udvalg. Vi kan tilbyde en hurtig levering på alle produkter, så du kan få glæde af varerne inden for ganske få dage. Selvom udvalget af produkter fra Portwest allerede er stort, så kommer vi løbende til at udvide vores sortiment. Derfor kan vi anbefale dig at holde et skarpt øje med vores hjemmeside, da du en gang imellem også kan være heldig at finde gode tilbud på de skønne og kvalitetssikrede produkter fra Portwest.

Sortér efter: