•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

GSA

(8 produkter)

Interesserer du dig for bæredygtigt tøj - både hverdagstøj, sportstøj eller accessories? 

Som du sikkert ved, er det er nødvendigt at passe godt på miljøet. Det gør du blandt andet ved at investere i bæredygtigt tøj, som ikke bare skåner klimaet, men også højner kvaliteten af dit klædeskab. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere GSA hos Liga Sport. Et sportøjsmærke som er meget mere end bare et tøjmærke. Det bidrager nemlig også til en ansvarlig livsstil.

Sortér efter:

Atletik, ydeevne og bæredygtighed

GSA er et græsk brand, der laver sportstøj. Det er drevet af en passion og indstilling, som værner om atletik, ydeevne og bæredygtighed. Brænder du for sportsverdenen og bæredygtighed, har du altså fundet det perfekte tøjmærke. Hos GSA står det meget klart, hvilket brand, de bestræber sig på at være. De har altid hjertet med, uanset hvad de laver eller producerer. Dette er tydeligt afspejlet i deres brede sortiment.

GSA har eksisteret på det danske og udenlandske marked i mere end 25 år. Det har gjort dem til et stærkt brand med en masse solid erfaring. Derfor vil du også hurtigt få øje på den høje kvalitet, som alle deres produkter rummer – særligt i forbindelse med deres kollektioner af sportstøj, hvor de har innoveret de nyeste teknologier. Dette ses især hos deres strømpe- og beklædningsdele. 

Målet er at kombinere bæredygtighed og ydeevne, så du som kunde får de bedste forudsætninger for en optimal præstation, uanset hvilken sportsgren eller aktivitet, du beskæftiger dig med.  

Som atlet er det nødvendigt med udvikling. Din krop og dit mindset kan præstere endnu bedre, hvis du har det rette udstyr til formålet. Det er her, GSA kommer ind i billedet med deres sportstøj og brede udvalg af strømper. De tilbyder dig produkter, der er i stand til at forbedre dine præstationer med hjælp fra innovativ teknologi og forskning.

En klar mission

Udover idéen om at give atleter og sportsfolk den bedst tænkelige ydeevne ved hjælp af strømper og beklædningsdele med innovative teknologier, ønsker GSA også konstant at forbedre deres produkter. Det sker ved at opretholde de høje kvalitetsstandarder, hvilket de er lykkedes med de sidste 25 år.

Går du med tanken om at investere i GSA-t-shirts, GSA-shorts, sportstøj til børn eller generelt bare bæredygtigt sportstøj, så du kan leve en aktiv livsstil, er GSA et godt sted at starte. GSA har nemlig også en klar vision om at fortsætte med at investere i en bæredygtig fremtid. Derfor vil de fortsat levere bæredygtige produkter ved hjælp af skræddersyede løsninger. Af samme årsag har de også bestemt sig for at ændre sportens verden ved at give dig de bedste forudsætninger for maksimal ydelse, uanset hvilke sportslige aktiviteter du beskæftiger dig med. 

 

Bæredygtigt sportstøj

Der er ingen grund til at trække den længere. Tiden er inde til at fortælle meget mere om de produkter, som du kan købe fra GSA hos Liga Sport. På nuværende tidspunkt har vi primært set os lune på deres strømpesortiment, men vi kan garantere dig for, at vi på længere sigt udvider sortimentet. Du får derfor også mulighed for at vælge mellem forskelligt sportstøj til både kvinder, mænd og børn.

De færreste er klar over, hvilken betydning strømperne har i sportens verden. 
Derfor har GSA trådt i karakter og gjort det klart og tydeligt, hvordan deres strømpeudbud kan være med til at sikre, at din hud blandt andet er fri for fugt under aktivitet og træning. Derudover kan hvert strømpepar i kollektionen noget forskelligt, men fællesnævnerne for hele kollektionen er, at strømperne sikrer god hælforstærkning og bedre pasform og komfort. Derudover kan du vælge mellem flere forskellige design alt efter, hvad du er til.

Sådan finder du de rigtige strømper

Det er ikke altid lige let at vælge, hvilke sportsstrømper du skal have, da der generelt findes mange modeller at vælge mellem. Det gør sig selvfølgelig også gældende blandt det udbud, GSA kommer med og fortsat kommer med. Derfor bør du generelt overveje, hvilken type strømpekomfort, du har brug for, når du dyrker sport. Derudover findes der også diverse materialer og ikke mindst teknologier. 

GSA bruger for eksempel det tekstil, de kalder for GSA HYDRO+. Et stof, der sikrer, at huden forbliver fugtfri under træningen, da stoffet er i stand til at absorbere sveden. Det sørger altså for at holde huden svedfri og lette luftcirkulationen, så dine fødder forbliver tørre under træningen. På den måde undgår du også at blive distraheret undervejs i træningen. Mangler du andet sportstøj, har vi desuden også løbesko fra flere forskellige brands, som du kan vælge mellem.

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment fra GSA, og find de helt rette sportsstrømper. Vi sørger for at sende dine varer hjem til dig inden for få hverdage.