•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Billige fodboldstøvler til kvinder, mænd og børn. Se tilbud her

(10 produkter)

Ønsker du billige fodboldstøvler, så læs mere her.

 

Vi har et bredt udvalg af fodboldstøvler og mange forskellige modeller med forskellige pasformer, så der er med garanti en fodboldsko der sidder godt på din fod. Vi er derfor sikre på, at uanset hvilke præferencer du har til, hvordan din fodboldstøvle skal sidde, har vi noget for dig.

Ligeledes har vi et bredt farveudvalg på vores fodboldstøvler, så skulle det visuelle spille en rolle når du vælger fodboldstøvler, er der helt sikkert noget til enhver smag.

 

De fodboldstøvler vi forhandler er produceret af det Thailandske sportsmærke Grand Sport.
Grand Sport har eksisteret siden 1961, og må siges at være en af de mest erfarne og største asiatiske sportstøj producenter.

De er kendt for deres kvalitet, funktionalitet og deres visuelle udtryk, som også kommer til udtryk, i de fodboldstøvler vi forhandler.
Grand Sport producerer sports- og fodtøj til næsten alle sportsgrene. Dog er de nok mest kendt i den asiatiske verden, for at være hovedsponsors for flere af Thailands landshold, i forskellige sportsgrene, bl.a. det thailandske fodboldlandshold.
 

Vi tilbyder Grand Sport støvler i forskellige prisklasser.Er pasformen vigtig for dig, kan vi klart anbefale Copa modellerne, hvor læderet tilpasser sig din fod, efter et par gange i brug.

Hvis det er andre faktorer du vælger dine fodboldsko ud fra, kan vi klart anbefale at give Iceman eller G3 serien et kig.


Husk at Grand Sport er et asiatisk brand, og skoene kan opfattes som små i størrelsen. Vi anbefaler derfor at gå 1 størrelse op, i forhold til hvad du normalt plejer.  

 

Se vores brede udvalg af unisex fodboldstøvler fra Grand Sport nedenfor på siden:

Sortér efter:

Fodboldstøvler til god pris!

Ovenstående fodboldstøvler er i høj kvalitet og til den absolut bedste pris på markedet. Uanset højt eller lavt niveau, så kan du købe dine fodboldstøvler her!
 

Fodboldstøvler i læder

Vores udvalg af fodboldstøvler fås i materialet læder. Det er valgt udfra, at tacklinger, vendinger og skud slider meget på fodboldstøvlerne. Støvler i læder er nemlig mere robuste. 
Fodboldstøvler i læder former sig også din fod, allerede fra første gang du har dem på. Som kontrast til de syntetiske fodboldstøvler, så beholder læderstøvlen også formen efter din fod. 
Fodboldstøvler i læder er også behagelige at have på!

 

Tjek LigaSport's udvalg af billige fodboldstøvler ud lige her! Find din næste støvle, der hjælper dig med at blive den bedste fodboldspiller!

 

Pleje af fodboldstøvler er vigtigt, hvis du godt kunne tænke dig at være sikker på, at du fortsat kan få glæde af støvlerne i lang tid frem. Du elsker med garanti at spille fodbold, men der er ikke så stor sandsynlighed for, at du er lige så vild med at pleje dine fodboldstøvler og holde dem rene. Selvom det ikke er jordens fedeste tjans, så bør du dog alligevel gøre det, for du kender med garanti følelsen af, at træde ned i et par fodboldstøvle, der føles helt nye, fordi de er blevet vasket og plejet rigtig godt dagen inden kamp. Derudover, så har du nok også større lyst til at vise dine nyvaskede og flotte fodboldstøvler frem for dine holdkammarater, fremfor et par fodboldstøvler, der hverken har set vand eller børste den sidste måneds tid.

 

Så vær god ved dine fodboldstøvler og plej dem godt

1. Giv dine fodboldstøvler luft

2. Lad aldrig dine fodboldstøvler blive i tasken

3. Rengør altid dine fodboldstøvler efter brug

4. Imprægnering

5. Brug læderbalsam, hvis du har læder fodboldstøvler. 

 

Hvorfor bruges der fodboldstøvler til fodbold

Fodboldstøvler er det fodtøj, som der bruges til fodbold og under fodboldstøvlerne er der knopper under sålerne. Man bruger fodboldstøvler for at stå bedre fast på en græsbane og bruges når der spilles fodbold.

 

Fodboldstøvler har udviklet sig meget gennem tiden ligesom spillet og denne udvikling og udviklingen af fodboldspillet, har gjort spillet meget hurtigere end oprindeligt.

 

Moderne fodboldstøvler er nu meget lette og små i forhold til tidligere og de har et optimeret mønster i deres knopper, der går at man står bedre fast på banen og samtidig ikke hindre bevægelsesfriheden i fodboldstøvlerne og de er ofte også udstyret  med zoner, som giver en god boldkontrol.