•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

‌Fitnesstøj‌

(1 produkter)

 

 

Til kvinder og mænd 

Søger du et godt tilbud på billigt fitnesstøj? Så er du kommet til det rette sted. Her på shoppen finder du et stort udvalg af fitness tøj til kvinder og mænd, i masser af forskellige størrelser, farver og typer. Eksempelvis finder du vores populære tights, sportsbukser og sportstrøjer. Der er kort sagt massevis af billigt træningstøj, til alverdens sportsgrene. Så uanset om du søge en joggingtrøje til brug i fitnesscentret, eller om du søger et par fodboldshorts, til træning og kamp, så finder du det her i vores udvalg. 

Fitness betyder i ordets brede forstand det at dyrke alsidig motion. Det kan være alt fra styrketræning til konditionstræning, og det kan både være udenfor eller indenfor i et fitnesscenter. At gå i fitnesscenter bliver i den grad mere og mere populært i Danmark. Det skyldes blandt andet fitnesscentrenes mange muligheder i form af maskiner, vægte og forskellige fitness-hold, hvor du kan fokusere på alt fra konditionstræning til smidighed eller styrke. Er du på udkig efter fitnesstøj, er du kommet til det rette sted. Du findes vores udvalg af træningstøj til kvinder og mænd på siden her.

Sortér efter:

 

Hvad er fitness?

Ordet fitness kommer oprindeligt fra det engelsk sprog, hvor ordet fit betyder det at være egnet til overlevelse). Ordet fitness har udviklet sig herfra og er en kvalitet af at have en god kondition eller at være i form. Deraf kommer også begrebet fitnesscenter, som i den grad er blevet en stor del af mange danskeres hverdag. 

 

Selvom ordet fitness i international forstand bruges om generel sundhedstræning, associerer mange af os i dag fitness med det at gå i et fitnesscenter. Man kan dog også sagtens dyrke fitness udenfor, når du for eksempel løber en tur og følger den op med nogle styrkeøvelser. Faktisk dækker betegnelsen fitness over både styrketræning, konditionstræning, udstrækning og afslappende aktiviteter. Aktiviteterne kan desuden både være individuelle eller organiserede, holdbaserede træningsformer.

Hvorfor er fitness så populært? 

I dag dyrker en stor del af den danske befolkning fitness enten hjemme hos dem selv, i naturen i klubber eller i fitnesscentrene, og antallet af kommercielle fitnesskæder er steget markant de sidste mange år. Der er stor forskel på, hvorfor den enkelte vælger at dyrke fitness og hvordan. Det vigtigste er dog, at en omgang fitness helst skal gøre noget godt for både din krop og dit sind. Dette er ikke en ny tankegang. Faktisk stammer den blandt andet helt tilbage fra det gamle Grækenland, hvor man talte om ”en sund sjæl i et sundt legeme”. Også i østen bliver krop og sind ofte trænet i samspil gennem for eksempel yoga.

 

Den korte tidslinje for fitness ser således ud:

  • I nyere tid blev det første fitnesscenter åbnet omkring år 1900 med udstyr som minder meget om nutidens centre.

  • I 1960’erne blev styrketræning en meget populær træningsform.

  • I 1968 kom aerobic og konditionstræning til, og det store gennembrud kom bl.a. med Jane Fonda og hendes populære bog samt video med hendes workout.

  • Den store fitnessbølge begyndte i 80’erne, hvor motionscentrene bl.a. tog aerobic, workout og dansetræning med på deres programmer. 

  • I 1990’erne kom steptræning og spinning til.

  • I 00’erne kom pilates, core træning, zumba fitness og CrossFit til, og meget af dette er stadig populært i dag. 

  • I 10’erne så vi en udbredelse af funktionel træning, kropsvægttræning mm. 

  •  

Hvert årti har haft sin egen bølge af populære træningsformer. I dag inkluderer nogle af de mest populære former for fitness vægtløft, step, HIIT (High-Intensity Interval Training), cardiotræning, yogatræning mm. De forskellige former for motion er meget forskellige i opbygning og intensitet, og derfor er der også noget for enhver smag. Det, de har tilfælles, er dog, at de er med til at forbedre dit helbred både mentalt og fysisk. Både den mentale og fysiske sundhed er noget vi danskere i høj grad bliver mere og mere opmærksomme på, og derfor giver det ganske god mening at træningscentrenes popularitet stiger i samme takt.  

Hvad er fitnesstøj? 

Fitnesstøj er et vidt begreb og dækker overordnet set over tøj, som er skabt til at dyrke fitness i. Når fitness ikke er én ting, er fitnesstøj det selvsagt heller ikke. Derfor kan fitnesstøj indebære alt fra joggingbukser og tights til t-shirts, langærmede sportstrøjer og meget mere. På siden her finder du vores nuværende udvalg af billigt træningstøj i flere forskellige varianter

 

I dag er der stor forskel på, hvordan man vælger sit sportstøj. Hvor nogle vælger træningstøj udelukkende baseret på udseende og moden, er andre mere interesserede i funktionaliteten af sportstøjet. Især træningstøj til kvinder er blevet et kæmpe modefænomen, men træningstøj til mænd følger stærkt efter i dagens modetrends. For nogle helt andre vil det være prisen, der er det afgørende, når det kommer til køb af træningstøj. 

Hvordan finder du det perfekte trænings outfit?

Hvis du vil vide alt om, hvordan du vælger det perfekte fitnesstøj til dit behov, eller måske hvordan fitnesstøj blev til hverdagstøj, så læs vores blogindlæg: Sådan finder du det helt rigtige fitnesstøj. Har du ikke tid til at læse hele indlægget, får du her hovedpointerne. 

 

At vælge det perfekte fitnesstøj handler i høj grad om at finde balancen mellem formålet for tøjet, komfort, kvalitet, udseende og pris. Lad os tage den fra toppen. Det første, du bør gøre, er nemlig at afgøre formålet med dit træningstøj. Skal du dyrke hård, aktiv motion, bør dit tøj kunne klare netop dette i form af svedtransport og god slidstyrke. Søger du derimod et træningssæt til lange gåture eller tøj til yoga, må træningstøjet naturligvis være noget helt andet. 

 

Det fører os videre til behovet for komfort. Det er nemlig vigtigt, at dit sportstøj sidder komfortabelt. Hvis for eksempel dine fitnessbukser sidder lidt for stramt, eller du løber i sportstrøjer, der kradser, vil din fitnessoplevelse også blive dårlig, og du får måske slet ikke startet den gode rutine. Derfor anbefaler vi altid, at du går efter høj komfort. 

 

Komforten hænger som regel sammen med kvaliteten. Træningstøj i høj kvalitet giver dig den bevægelsesfrihed, du har brug for, samtidig med at den har de funktionelle evner, der kræves. Det kan være sig alt fra svedabsorberende evner i dine træningstoppe til squatsikre fitness-tights. Billigt sportstøj kan også sagtens have disse evner, så længe det er af ordentlig kvalitet. 

 

Når formål, komfort og kvalitet hænger sammen, kommer du til træningstøjets udseende. Mange starter her, men blot fordi noget sportstøj ser flot og moderigtigt ud, er det ikke nødvendigvis sikkert, at det sidder behageligt på din krop eller passer til din foretrukne motionsform. Men når dette er på plads, gælder det naturligvis om at vælge det træningstøj, som du synes ser bedst ud. Man oplever nemlig også, at deres selvtillid og ikke mindst motivation stiger, når de bærer træningstøj, som de synes er flot.

Find dit favorit fitnesstøj her 

Mangler du lækkert fitnesstøj til mænd og kvinder, som både kan leve op til dine krav for kvalitet, komfort, design og pris? Så er der en god chance for, at du finder det her på siden. Hos Liga Sport er det ikke de dyre mærkevarer, som driver os, men derimod kvalitetstøj. Derfor tilbyder vi kvalitetsfitnesstøj til lave priser. 

 

Selvom vores priser altid er gode fra start, bør du være opmærksom på, at vi også tilbyder gode mængderabatter. Jo større parti du bestiller, des billigere bliver stykprisen. Skal du have T-shirts til hele holdet, hvorfor så ikke bestille dem her og nyde godt af dette? Vi leverer både til private og erhverv samt til store og små sportsinstitutioner. 

 

Har‌ ‌du‌ ‌spørgsmål‌ ‌til‌ ‌vores‌ ‌produkter,‌ ‌levering,‌ ‌priser‌ ‌eller‌ ‌andet,‌ ‌er‌ ‌du‌ ‌altid‌ ‌velkommen‌ ‌til‌ ‌at‌ ‌

kontakte‌ ‌os‌ ‌på‌ ‌e-mail:‌ ‌‌ligasport2017@gmail.com‌‌ ‌–‌ ‌så‌ ‌svarer‌ ‌vi‌ ‌dig‌ ‌hurtigst‌ ‌muligt.‌ ‌ ‌