•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Rejsetaske - smart rejsetaske ID1869

(1869900900)

299,00 kr. 229,00 kr.

Detaljer om produktet

Rejsetaske fra ID Identity med  model nr. ID1869

En god rejsetaske er vigtig for oplevelsen, når man er udenlands eller udenbys. Uanset man er på businesstur eller på fritidsrejse, er det essentielt at tingene fungerer, og at udstyret er både lækkert og praktisk. At få disse to ting til at gå op i en højere enhed er ikke altid let, men med vores smart executive rejsetaske er du godt på vej. Denne taske er perfekt til mindre rejser som eksempelvis en weekendtur til udlandet.

 

 

Denne tjekkede smart executive rejsetaske er et must have for dig, der vil rejse med stil. Tasken er skabt i et tidløst og enkelt design i sort kunststof. Med sin elegante farve passer den til alle typer af outfits og overtøj, uanset om du er den classy eller den sporty type, eller måske noget helt tredie. Tasken er desuden ekstremt praktisk idet den er let som en fjer - på den måde undgår du at slæbe på unødig vægt på din tur.

 

 

Vores smart executive rejsetaske er fleksibel med sine aftagelige skulderremme og bærehank. Indvendigt har den en rummelig lomme med lynlås til særlige genstande.

 

 

Tasken har ud over sit hovedrum og inderrum (med plads til ialt 42 liter) et lille smart forrum til opbevaring af pung, nøgler, pas og andre vigtige genstande.

 

 

Smart executive rejsetaske er produceret i 1000D polyester. Dette materiale er valgt på grund af sin kombination af lethed og holdbarhed. Således er du med sikret imod slid: Du er god ved dig selv og din ryg og skuldre, og tasken kan holde til mange års brug og vil ikke skulle udskiftes før om mange, mange kilometer.

 

 

Smart executive tasken er desuden udstyret med en robust og flot SBS-lynlås. Dens mål er 51 x 25 x 36 cm, og prisen er lige nu nedsat fra 349 til 244 kroner.

 

Læs mere om rejsetasker og se hele vores udvalg af rejsetasker

 

'