•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbe t-shirt - Se udvalget her - Se tilbud her

(10 produkter)

Her finder du  billige løbe t-shirts, i god kvalitet 
 

Løber du en del, så ved du også, at det vigtigt med godt løbetøj, løbesko og udstyr til dig når du løber. Uanset om du bare løber små ture for motionens og hyggens skyld eller om du om er konkurrence løber og langdistanceløber, så har tøjet, inkl. din løbe t-shirt en betydning for din performance. 

 

Hvorfor købe én af vores t-shirts til løb? 

En løbe t-shirt er lavet af tyndt svedtrandsportende mikrofibermateriale, der holder kroppen tør. De fleste løbe t-shirts er figursyet og sidder derfor tæt på kroppen og er anvendelig til både indendørs og udendørs og kan bruges til løb, fitness eller lignende.

Når løbeturen først er startet, og du begynder at få varmen er det meget vigtigt at have det rette åndbare materialer tæt på kroppen. Hvis dette ikke er tilfældet risikerer man nemt at blive klam og fugtig, og dermed at man bliver unødigt svedig og kold grundet det kølige klima i Danmark. 

 

Her på shoppen finder du, udover løbe tshirts nedenfor, også alt det øvrige til din løbetur, nemlig løbetøj og løbesko. Tjek hele vores udvalg igennem, og glæd dig til at have udstyret iorden, når du skal tilbagelægge en masse km i skoven, eller på landevejen. 

 

Køb din t-shirt til løbeturen i dag og vi leverer hurtigt.

 

Vi glæder os til at betjene dig. Spørg hvis du er i tvivl. 

 

 

 

 

Sortér efter:

Kan jeg bruge en løbe t-shirts året rundt?

Ja en løbe t-shirt er et most, hvis du er løber og disse kan fåes både som kortærmet løbe t-shirt og langærmet løbe t-shirt, så du skal bare klæd dig på efter vejret og årstiden.

I nogle perioder er det nok med en kortærmet løbe t-shirts og andre gange ønsker du måske både en kortærmet løbe t-shirts og kan tage et lag eller 2 mere udover din kort ærmet løbe t-shirts, hvor du kan vælge mellem en løbetrøje, løbejakke eller løbevest.  

 

Er det mere køligt, så kan en langærmet løbe t-shirts være en god ide og skal du være mere varm, så kan du supplerer den med et yderligere lag eller to, hvor du kan vælge mellem løbetrøjeløbejakke eller løbevest.   

 

Du kan få din løbe t-shirts i mange forskellige farver, så vi tør garanterer, at du også finde en farve som passer dig hos Liga Sport.

 

Vi har løbe t-shirts fra ID Identity og de har specialiseret sig indenfor løb med deres eksklusive brand Geyser, som er for den kræsne løber, som vil have det bedste.

 

Husk at bestiller du for mere end 499 kr hos Liga Sport, så sender vi det afsted til dig med gratis levering.

 

Bestiller du din løbe t-shirt hos Liga Sport, så leverer vi hurtig din bestilling og oftes efter 1 eller 2 dage afhængig af hvornår på dagen, du sender din bestiling afsted.

 

Geyser løbetøj det er kvalitet.