•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Bordtennis

(3 produkter)

Nyhed hos Liga Sport. 

Nu også med bordtennisbord,, hvor du kan vælge dit bord, som et udendørs bordtennis bord eller et indendørs bordtennis bord. 

Sortér efter:

Bordtennis er et boldspil og der kan spilles single eller double og det vil sige, at det er et spil for to eller fire spillere, hvor spillerne ved hjælp af et bordtennisbat på skift returnerer en let bold over et net, som er spændt ud på tværs af bordet. Formålet er (som i tennis) at tvinge modstanderen til at begå fejl.

Bordtennis  har været en idrætsgren i De Olympiske Lege (OL) siden 1988. Der er flere end 30 mio. registrerede spillere i verden, men spillet er derudover også populært som idræt og underholdning i skoler, fritidshjem og lignende verden over.

Michael Maze er en af Danmarks bedst kendte bordtennisspillere gennem tiden, og har bl.a. vundet OL bronze, VM bronze og EM guld.

Læs mere her om Bordtennis DK, hvor du se sidste nyt fra Bordtennis DK

Bordtennis historie

Det siges, at bordtennis kom til verden blandt 1800-tallets engelske officerer, som kedede sig og af ren kedsomhed lavede de runde kugler ud af champagnepropper og brugte lågende fra cigarkasser, som deres bat. Bordtennis bredte sig i starten af 1900-tallet til resten af europa og Asien og det blev den gang markedsført af en producent som ping-pong og dette navn bruges stadigvæk om bordtennis, særlig om spillets uorganiserede udøvlese

Bordtennisbord

Hvilke krav er der til et bordtennisbord?

Bordet skal være 2,74 meter langt, 1,525 meter bredt og og 76 centimeter højt. Bordet må være lavet af alle materialer, bare bolden hopper 23 cm op, hvis den bliver sluppet fra en højde på 30 cm.

Se en flot bordtenniskamp med Jörgen Persson & Timo Boll.