•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.
0

Rejsetasker

(21 produkter)

Find din rejsetaske til herre og dame her

En god rejsetaske, i høj kvalitet er vigtig for oplevelsen, når man rejser udenlands eller udenbys hvad enten det er til en kort eller lang rejse. Uanset om du er på udkig efter en rejsetaske til herre, eller en rejsetaske til dame, så finder du den her i vores sortiment.

Om man er på businessrejse eller fritidsrejse er det essentielt, at tingene fungerer, og at udstyret er både lækkert og praktisk. At få disse 2 ting til at gå op i en højere enhed er ikke altid let, men Liga Sport har et udvalg af forskellige tasker fra det danske brand ID Identity og fra dem har de også nogle gode og forskellige rejsetasker, til både mænd og damer, så du kan vælge den som du synes bedst om og som passer til dig. 

Ønsker du en stor rejsetaske med masser af plads, så har vi model ID1802 som er en stor sportstaske/rejsetaske med hjul på, som gør transporten af din rejsetaske meget lettere uden at du skal løfte på din rejsetaske og blive helt smadret.

Se her og læs mere om denne sportstaske / rejsetaske med hjul på

Behøver din rejsetaske ikke hjul på og du kan klare dig med en rejsetaske med plads til 42 liter, så kan ID Identity`s Excutive rejsetaske være oplagt til dig.

Se og læs her mere om denne rejsetaske

Er dit behov endnu mindre til en rejsetaske, så har vi en excutive weekendtaske med plads til 30 liter, som du kan bruge til en kortere rejse eller måske som din håndbagage i flyveren.

Se her og læs mere om denne weekendtaske

Se hele udvalget af billige og praktiske rejsetasker nedenfor og spørg os for rådgivning. 

Sortér efter:

De praktiske og billige rejsetasker finder du her

Vi er hos Liga Sport en virksomhed, der oprindeligt blevet startet tilbage for mange år siden af Torben Elmertoft og hans far Bjarne Elmertoft sammen med to andre partnere. Der er sket rigtig meget siden, og vi er utrolig stolte af, at Liga Sport i dag har udviklet sig til at være en online shop, som er fyldt op med et stort sortiment og mange gode tilbud.

Tag et kig i vores brede udvalg af tasker til rejsen

Hos Liga Sport forhandler vi tøj og udstyr, som er brugbar til alverdens sportsgrene og fritidsaktiviteter. Vi går op i at vores webshop indeholder noget, der kan passe til enhvers smag og behov. Af den grund har vi også et bredt sortiment til dig, som er på udkig efter en taske til rejse eller anden aktivitet.

Som kunde vil du hurtigt opdage, at vi her på Liga Sports hjemmeside forhandler nogle andre mærker, end de klassiske sportskæder, som mange umiddelbart kender til. Det skyldes, at alle vores produkter, som du finder her på siden, er blevet nøje udvalgt af os, som arbejder og driver Liga Sport, med fokus på kvalitet, funktionsdygtighed, samt at alle produkterne er til en pris, som er til at overskue.

Et godt udvalg af solide rejsetasker til både herre og dame

Når man skal ud at rejse eller blot væk fra hjemmet for en stund, så er det vigtigt for at kunne opnå den fulde oplevelse, at man har en god og solid rejsetaske, der er i høj kvalitet.

Du har her hos Liga Sport mulighed for at få levering til hjemmet, hvis du finder frem til din drømmetaske på vores webshop. Uanset om man er på rejse i forbindelse med jobbet eller man er afsted i sin fritid, så er det essentielt, at man har en rejsetaske til rådighed, hvor det hele fungerer som det skal, er praktisk og samtidig har et lækkert design at kigge på.

Vi garanterer her hos Liga Sport at alle vores produkter er i høj kvalitet. Desuden er alle vores produkter nogle, som både kan blive benyttet af nybegynderen og den ihærdige sportsudøver. Fortalt kort og simpelt, så er vi altså her hos Liga Sport en forhandler, der bestræber os efter at kunne være så fleksible som muligt og imødekomme alle vores kunders behov, så godt som vi kan.