•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

T-shirts - Herre

(19 produkter)

Hos Liga Sport mener vi ikke, at en T-shirt blot er en T-shirt. Her går vi op i at sælge den helt rigtige T-shirt til mænd hver gang. Det er blandt andet derfor, at vi har et bredt udvalg af herre T-shirts. Faktisk finder du op mod 50 modeller på siden her. Heriblandt er både kortærmede BASIC T-shirts, herre singlets og langærmerede T-shirts til mænd. Det betyder, at du med stor garanti kan finde noget, som passer til dit behov, herunder. 

Vi vil  være din foretrukne forhandler af T-shirts. Derfor går vi også rigtig meget op i at levere T-shirts i høj kvalitet, som samtidig er billige. Det er blandt andet derfor, at størstedelen af de T-shirts til mænd, som vi forhandler, er fra det danske mærke ID Identity.

Sortér efter:

T-shirts til mænd er ikke længere kun til under skjorten

Hvide T-shirts til mænd, og for den sags skyld også tanktoppe til mænd, var i mange år tiltænkt som et ekstra stykke tøj, der skulle under skjorten. Enten for at holde varmen eller for at sikre, at skjorten ikke var for gennemsigtig. Inden for de seneste år er det dog blevet yderst moderne for mænd at gå i T-shirts både til hverdag og fest, og bestemt også når de dyrker motion. 

Det er der en god grund til. En T-shirt til mænd kan nemlig styles op og ned, så den samme hvide T-shirt faktisk kan være med til at skabe både et mere klassisk look, men også et cool og moderne look, og samtidig kan den bruges en dag, hvor du bare skal slappe af derhjemme. Det er, fordi en simpel T-shirt i god kvalitet både er utrolig komfortabelt at have på, men samtidig kan den være et pænt stykke tøj, som kan gøre utrolig meget for dit outfit.  

T-shirts til alle outfits

Er du også typen, som bare ikke kan få nok af T-shirts? Så bør du helt sikkert overveje at investere i en eller flere PRO wear T-shirts. Det er en meget klassisk T-shirt af design, og køber du den hvide eller sorte model, har du en T-shirt, som kan bruges til stort set alle outfits og begivenheder. Samtidig er den fremstillet af 60% bomuld og 40% polyester, som både giver en ekstra slidstærk, men også meget komfortabel herre T-shirt. 

Hvem vil ikke gerne have sådan et par stykker liggende? 

Denne T-shirt kan dog også fås i hele 17 forskellige farver. Leder du derfor efter noget farvet tøj, som kan sætte lidt gang i et ellers neutralt klædeskab, kunne denne model meget vel være svaret for dig. T-shirten kan for eksempel sættes sammen med en fed blazer og et par sorte jeans eller habitbukser for et lækkert outfit til arbejdet. 

Det smarte ved disse T-shirts er også, at de ikke behøver at blive strøget, ligesom det er tilfældet med skjorter. Er du derfor typen, som gerne vil gå med habitjakke eller blazer i hverdagen, men ikke orker at stryge skjorter hver eneste dag, kan en T-shirt være løsningen. 

Skal det være en smule pænere end blot en T-shirt, anbefaler vi også, at du tager et kig på vores poloshirts til herrer. Vores poloshirts kommer ligeledes i mange forskellige farver og former, men altid i en høj kvalitet, så du er sikret komfort dagen lang. Lige meget hvilken stil du er på udkig efter i dag, eller hvilket outfit du føler for at bære, kan du her på siden finde en polo, som passer til lige præcis dit behov.

Pas godt på dine T-shirts 

Hos Liga Sport forhandler vi kun T-shirts til mænd af rigtig god kvalitet. Det er både for at sikre din komfort dagen lang, men også for at sikre en længere levetid på T-shirten. Det er klart, at din T-shirt går langt hurtigere i stykker eller mister sin farve og blødhed, hvis ikke du følger vaskeanvisningen på blusen. Følger du til gengæld vaskeanvisningen, det vil sige vasker din T-shirt ved lave temperaturer og undgår tørretumling, kan din T-shirt til mænd beholde både farve og form rigtige længe og beholde sin blødhed selv efter rigtig mange vaske.  

Stort sortiment af forskellige T-shirts

Som du nok har opdaget, har vi et rigtig bredt sortiment af tøj til mænd her på siden. Det inkluderer flere forskellige T-shirts til mænd. En af vores meget populære T-shirts er GAME T-shirten. Det er en klassisk T-shirt, som vi alle kender den, der samtidig fås i 14 forskellige populære farver og dermed går godt til stort set alle outfits. 

Det samme gør sig gældende for den populære YES T-shirt, som på mange måder minder meget om den forrige, men som alligevel har nogle små detaljer, der gør den til en helt anden T-shirt. Her kan selv den meget bevidste forbruger finde en T-shirt, der matcher ønsker og behov.

Endvidere har vi et bredt udvalg af forskellige varianter af bluser til mænd. Vores T-TME bluser til mænd er et godt eksempel. Denne model fås nemlig både som langærmet bluse med rullekrave, som en T-shirt med brystlomme, og som en helt standard T-shirt med almindelig halsudskæring eller med v-hals

Køb din kvalitets T-shirt fra ID Identity her

Langt de fleste af vores T-shirts til mænd er af mærket ID Identity. Når du shopper ID Identity T-shirts, shopper du dansk produceret tøj af rigtig høj kvalitet. Hos ID Identity har de nemlig formået at kombinere høj kvalitet, funktionalitet, lækkert design og komfort i ét stykke tøj. Samtidig er det umådeligt billigt, og derfor er vi også stolte forhandlere af vores ID Identity T-shirts. 

Hos Liga Sport får du en fordelagtig pris allerede ved køb af én T-shirt, men jo flere du køber, jo mere fordelagtig vil din pris blive. Står du derfor og mangler matchende trøjer til dig og dine sportshold, eller trænger du selv til at skifte de gamle og slidte T-shirts i skabet ud? Så kan det godt betale sig at købe alle dine T-shirts på én gang hos os. 

Bestiller du allerede i dag, kan du forvente at få dine T-shirts leveret inden for 1-3 hverdage hvis de er på lager. Bestiller du for over 499 kr., får du tilmed gratis fragt. Har du yderligere spørgsmål til os eller vores sortiment, hører vi altid gerne fra dig.

Skulle du være typen, som ynder at gå i blazer eller habitjakke til hverdag, men ikke altid orker at stryge skjorten, så har vi også en parade af poloshirts i et hav af forskellige farver og former, hvor kvaliteten er så god, at din t-shirt selv efter mange vaske føles lige så blød, som første gang du havde den på. Vores polo shirts basic farver gør, at lige meget hvilken stil du har, eller hvilket outfit du har lyst til have en polo på til, så har vi en, som matcher.

 

BASIC T-SHIRT

Den klassiske hvide, sorte eller grå t-shirt er stadig et sikkert stilistisk hit. Den passer til alt form for tøj. Hvorvidt du kombinerer den med et jakkesæt, cowboybukser, til træningstøjet - så passer den bare perfekt altid. Tjek vores Pro Wear t-shirt, der fås i hele 17 forskellige farver. Så kan du selv vælge, hvordan du vil sammensætte dit outfit for dagen.

 

Den langærmede T-shirt

Er du til langærmede t-shirts, kan vi anbefale vores PRO WEAR langærmet t-shirt fra ID, som fås i fire elegante farver - dåb blå, grå, mørkegrå og hvid. T-shirten er syet i en slidstærk bomuld og polyester-blend og har firelags-halsrib.

 

RIB GRANDDAD T-SHIRT

Se eksempelvis vores Rib Granddad t-shirt fra ID til kun 179 kroner. En rigtig bestseller, der kan udfylde mange forskellige behov og ønsker. T-shirten, som er syet i blød og lækker bomuld (100%). Den har en smal ribkant i halsen og har som en smart detalje tre tone i tone-knapper under udskæringen, der giver den et klassisk og afslappet look. Rib Granddad t-shirt fås i tre klassiske farver, lysegrå, mørkegrå og hvid. Køber du flere på samme tid, er der en mængderabat, hvilket giver dig mulighed for at spare helt op til en fjerdedel af prisen.

 

Det mindre traditionelle

For jer, der er på udkig efter det lidt mere utraditionelle eller mindre traditionelle, så anbefaler vi vores seje t-shirts uden ærmer (tank-tops)

Eksempelvis vores RIB SINGLET fra ID far 69 kroner.  

Denne smarte singlet i 100% bomuld kan bruges under en sweater eller skjorte; eller den kan bruges alene i forbindelse med sport eller sommerferier. Hertil kommer den stilrene og lækre rullekrave, også kendt som turtleneck. Lidt ligesom en t-shirt passer denne perfekt ind i flere stile. Til et par fede bukser, til jakkesættet eller til en blazer. Den fås i fire farver og fra kun 147 kroner.