•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Polanik

(30 produkter)

Liga Sport er den ene af 2 danske firmaer som er autoriseret distributør for det polske brand Polanik, som er en stor aktør indenfor atletikudstyr mm, så hos Liga Sport kan du få det hele indenfor atletikken.

 

Sortér efter:

 

 

Polanik er en polsk virksomhed, der har eksisteret siden 1966. Siden 1975 har de produceret sportsudstyr. De har altså en lang historie og meget erfaring inden for området med i bagagen. Hos Polanik producerer de alt inden for atletikkens verden og både til skoler, træning og konkurrencer i alle størrelser.

 

Uanset hvilket produkt du leder efter, kan du altid forvente, at du får et produkt i topkvalitet fra Polanik. Deres produkter kan ses verden over og endda også  til større sportsbegivenheder som OL, VM og EM inden for forskellige atletikdiscipliner. De har ageret leverandør til denne type af begivenheder siden 1997. 

 

Selvom Polanik har mange år op bagen, betyder det ikke, at de står stille. De ønsker hele tiden at udvikle deres produkter, så de fortsat kan leve op til deres ry: at de altid forhandler kvalitetsprodukter. Derfor vil du også fra tid til anden kunne finde nye Polanik produkter på siden her.

 

Se her Polanik`s katalog og står der ikke pris på vores side hos Liga Sport, så kontakt os og få et tilbud.