•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fleecetrøje - Herre

(8 produkter)

 

I de kolde nordlige lande er en fleece et must-have i det fleste garderober. Hos Liga Sport er vi vilde med det lækre fleecestof, og derfor finder du også et varieret udvalg af fleecetrøjer til kvinder og mænd hos os. Her på siden kan du dykke ned i vores udvalg af fleecetrøjer til mænd, og uanset om du er til det enkle design eller de smarte detaljer, har vi garanteret en fleece til dig og dit behov. Du finder nemlig både klassiske fleecetrøjer, cardigans i microfleece og lune veste blandt vores sortiment. Dyk ned i vores sortiment herunder, og find din nye favoritfleece. 

Fleecetrøjer: En garderobe-must-have i de kolde vintermåneder

Når dagene bliver både kortere og koldere, er det ved at være tid til at pakke shortsene ned og i stedet finde fleecetrøjerne frem. En fleecetrøje til mænd er nemlig helt uundværlig i vintergarderoben, da den er skabt til at holde os varme vinteren igennem. En fleecetrøje er, som ordet indikerer, fremstillet af materialet fleece. Det er et materiale, som har mange gode egenskaber. Herunder:

Det er blødt og utrolig komfortabelt

Det er åndbart og svedtransporterende og transporterer hurtigt sveden ud til overfladerne, hvor det fordamper

Det er let og giver dermed god bevægelsesfrihed

Det er nemt at vedligeholde og tåler vaskemaskine

Det er et hydrofobt stof, hvilket vil sige, at det tørrer hurtigt og er varmeisolerende, selv når det er vådt

Det kan kun suge op til en procent af sin egen vægt i vand

Det tørrer hurtigt, hvilket både er en fordel, hvis du sveder eller bliver overrasket af et uventet regnskyl.

Med alle disse lækre fordele har en fleecetrøje altså mange forskellige anvendelsesmuligheder. Mange bruger eksempelvis fleecetrøjer på deres gåture i efteråret og om vinteren, da de er oplagte til aktiv bevægelse, når det er koldt. En fleecetrøje er dog hverken vind- eller vandtæt, og derfor kan du overveje, om du skal have for eksempel en windbreaker eller regnjakke ud over, hvis du skal bruge den i meget hård vind eller regn. 

Brug din fleecetrøje året rundt

Selvom en fleecetrøje er oplagt i de kolde vintermåneder, kan en fleecetrøje faktisk bruges året rundt. Er du vild med at sidde udenfor på de lange danske sommeraftener, så ved du også, at det godt kan blive lidt koldt om aftenen selv i de varmeste måneder. Her er en fleecetrøje helt perfekt til at holde varmen, men uden at du får det alt for varmt, som det kan være tilfældet med en uldtrøje, der ikke er ligeså åndbar som en fleece.

Fleecetrøjer til mænd findes i mange forskellige tykkelser. De tykkeste fleecetrøjer er naturligvis også de mest varmeisolerende. Derfor kan du med fordel overveje, hvad du egentlig skal bruge din fleece til, inden du vælger, hvilken fleece til mænd du skal investere i. Skal den for eksempel være let og luftig til forårets gåture eller tyk og varmeisolerende til udendørs aktiviteter i vinterhalvåret? Du finder begge dele her hos os. 

Hvad er en fleecetrøje lavet af?

Fleecetrøjer er lavet af materialet fleece, hvilket er det engelske ord for ”fåreuld”. Det skyldes dog ikke, at trøjen er lavet af fåreuld. I stedet kommer navnet af, at fleecematerialet har mange af de samme egenskaber, som fåreuld har. Det er dog et langt billigere materiale, hvilket gør det muligt at få en lækker fleecetrøje, uden at det behøver koste en formue. Det helt rigtige navn for dette materiale er faktisk Polar Fleece®, et navn som det amerikanske Malden Mills gav materialet, da de første gange fremstillede det i 1979. 

En fleecetrøje er både blød og varmeisolerende. Den er lavet af såkaldte mikrofibre – det vil sige en form for plastik. En trøje lavet af plastik lyder måske ikke særligt miljøvenligt, men faktisk er rigtig meget fleecestof fremstillet af brugte plastikflasker netop for at skåne miljøet mest muligt. Så selvom det kan lyde skørt at producere tøj af mikrofibre, har det fantastisk bløde materiale altså vundet hjerter verden over siden 1979, og i dag er det de færreste børn og voksne, der ikke ejer en form for fleece.

Hvordan vælger jeg min næste fleecetrøje?

En fleecetrøje har mange gode egenskaber og kan bruges til mange formål. Fleecetrøjer er dog særligt kendt for at blive brugt som mellemlag i den såkaldte 3-lagsteknik. Denne teknik går grundlæggende ud på, at du med tre lag tøj kan regulere din varme alt efter aktivitet og vejret. Laget tættest på kroppen (dit baselayer) skal bestå af et materiale, der er både svedtransporterende og hurtigtørrende. Dette lags vigtigste egenskab er nemlig at få fugten væk fra kroppen. Det næste lag (dit midlayer) kan være isolerende og holde kroppen varm, selvom det er koldt udenfor. Her er fleecetrøjens mange egenskaber perfekt. Det yderste lag (dit outlayer) skal holde vind, regn og kulde ude, og derfor er dette lag meget afhængigt af vejrforholdene. Her kan du bruge alt fra en tynd windbreaker til en tyk vinterjakke.

Skal du på skiferie, vandreferie, cykelferie eller dyrke en anden form for udendørsaktivitet? Så bør du overveje at gøre brug af den populære 3-lagsteknik, hvor fleecetrøjen er oplagt at bruge som det midterste lag.  

Fleece til hverdag og friluftsaktiviteter

Noget af det bedste ved fleece er, at det både kan bruges på arbejdet, campingturen, en kølig aften derhjemme, eller når du skal være aktiv udendørs. Da fleece har så mange gode egenskaber, kan det også bruges til rigtig mange forskellige aktiviteter. Vi forhandler både tynde og tykke fleecetrøjer og endda også en fleecevest til dig, der har brug for lidt ekstra varme, men ikke ønsker at koge helt over. Vores fleecevest til mænd er ideel over en tynd skiundertrøje, når du skal være aktiv udendørs.

Fleece fås som sagt i forskellige tykkelser. De bliver primært produceret i tykkelserne 100, 200 og 300. Tallet her angiver vægten i gram pr. kvadratmeter, og derfor fortæller det altså også noget om, hvor varm trøjen er. Fleece 100 er populær til dig, der er aktiv. Fleece 200 er den typiske fleece til hverdagsbrug, mens en fleece 300 er ideel, når det er koldt udenfor – derfor er fleecejakker som regel i 300. 

Find din nye fleecetrøje hos Liga Sport

Leder du efter en fleecetrøje til mænd, er du kommet til det helt rette sted. Vores fleecetrøjer og fleeceveste fra ID Identity er i høj kvalitet, men til rigtig gode priser. Det bedste af det hele er, at jo flere fleecetrøjer du bestiller, jo mere rabat får du også på dine produkter. 

Har du spørgsmål til vores fleecetrøjer til mænd, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi svare på dine spørgsmål så godt som muligt. Du kan også altid besøge vores FAQ side og se, om ikke du finder svaret på dit spørgsmål her.

 

Sortér efter: