•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Saucony

(30 produkter)
Sortér efter:

Saucony

Liga Sport er en stolt forhandler af Saucony.

 

Saucony tænker du jo så måske og kender måske ikke det brand så meget.

 

Men Liga Sport har både pigsko og løbesko fra Saucony og læs her mere om Saucony.

 

Saucony er et gammelt og efterhånden meget velrenommeret sportsbrand fra USA. Det Amerikanske mærke har siden 1898 produceret sko, og i 1949 valgte de at udvide deres repertoire med løbesko - så man må sige, at de har meget erfaring i deres felt. Saucony producerede løbesko lang tid før, at løb blev den mest populære form for motion i hele verden.

 

Passionen og interessen for løb skinner igennem i alle Sauconys løbesko og pigsko, og de udvikler konstant nye materialer og måder at forbedre deres anerkendte løbesko på. Derfor kan du også være sikker på, at dine nye løbesko og pigsko fra Saucony er det bedste valg for dine fødder.

 

Når man løber, har man brug for en god løbesko, som både kan affjedre, passe til ens personlige løbestil og samtidig give en god støtte til fødderne. Det kan derfor være svært at finde en løbesko, som lever op til alle disse krav. Med løbesko fra Saucony kan du være helt sikker på, at du får en fantastisk løbesko, som kan booste dit løb.

 

Sauconys passion for løb gennemsyrer hele produktionen, og deres innovative tilgang til udviklingen af løbesko har igennem tiden skaffet dem et hav af priser og awards, der lovpriser og anerkender deres løbesko som værende blandt verdens bedste - og så kommer de til en pris, hvor næsten alle kan være med.

 

Saucony har en unik mission: De ønsker at berige løbere og motionister med løbesko i den bedste kvalitet. En mission, som brandet til fulde efterlever.

 

Sauconys løbesko og pigsko er fremstillet af de bedste materialer, hvilket gør, at deres løbesko til både mænd og kvinder tilbyder stor komfort og en god pasform - og det helt uden at gå på kompromis med et moderigtigt look. Saucony kan således tilbyde et bredt udvalg af smarte løbesko i mange forskellige farver og styles, så du nemt kan finde en, der passer til dig og din stil.