•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj

 

Løbetøj til alt vejr

 

Er du løber? Hvis du er, så ved du også, at det rette løbetøj er alfa og omega på løbeturen. Løbetøj handler om funktionel beklædning, der giver dig den helt rigtige komfort, når du løbetræner - uanset på hvilken årstid og under hvilket som helst vejr træningen foregår. Her hos LigaSport præsenterer vi et bredt udvalg af løbetøj til dig, der ikke går på kompromis med dit løbegear. Det skal passe til vind og vejr, så man kan klare løbeturen på bedst mulig vis uden at blive for varm eller for kold. Der er flere faktorer, der kan være afgørende for dit løb. Hvis du bliver for kold eller for overophedet, kan det forværre din præstation. Disse er vigtige ting, at have in mente, når du vælger løbetøj. På samme tid skal man ikke gå på kompromis med komfort og kvalitet. Det har vi heldigvis heller ikke gjort.

Bredt sortiment

Hos LigaSport forhandler vi flere mærker inden for løbetøj, blandt andet det eksklusive danske mærke, Geyser, som kendetegnes ved deres gode kvalitet og høje visioner for produkterne. 
Vi ved hvor vigtigt det er, at være udstyret med det rigtige løbetøj. Endvidere, så hjælper det kun på motivationen, at udstyret er i orden! Vi forhandler udelukkende løbetøj samt tilbehør til løb af høj kvalitet! Vi fører eksempelvis løbetights, løbebukser, løbetrøjer, løbejakker og løbestrømper - kort sagt, du finder ALT i løbetøj her på shoppen. Bestil i dag!

 


(9 Kategorier - ialt 7 Produkter)

Forskel på løbetøj til mænd og kvinder

Det er vigtigt at skelne mellem forskellen på løbetøj til kvinder og mænd. En stor del af det 'rigtige' løbetøj handler om god pasform og komfort. Det er derfor vigtigt at vælge det helt rigtige løbetøj, der passer perfekt til dine egne behov. Vælg derfor løbetøj som er designet med den rigtig pasform til din krop. Mænd og kvinder har forskellig fysisk opbygning, hvilket blandt andet betyder, at der er stor forskel på, hvor man som mand og kvinde er smal eller bred. Løbetøj til kvinder er derfor designet med fokus på de kvindelige former, så løbetøjet får den helt rigtige, tætsiddende pasform. Løbetøjets flere funktionaliteter kommer også først til sin ret, når det sidder tæt til kroppen og ikke er til gene. 

Flere lag giver bedre komfort

Man kan løbe året rundt og derfor, er det en god idé at have et større udvalg af løbetøj man kan skifte mellem. Det tøj man som regel anvender til løb, kan godt bruges hele året rundt. Flere løbere benytter sig af et lag på lag princip. Det betyder, at du tilbygger din løbepåklædning i flere lag. Eksempelvis kan et vinterløbsoutfit se sådan ud:
Første lag: Tætsiddende løbeundertrøje eller løbe t-shirt med svedtransporterende funktion.
Andet lag: En løbetrøje eller løbesweatshirt.
Tredje lag: En god og åndbår løbejakke eller løbevest, der er til for at beskytte mod den kolde vind.

Denne metode kan gøre dig klar til vinterhalvårets løbeture. Princippet med flere lag beskytter dig og kan hjælpe dig med fremtidig påklædning til andet vejr. Nogle vigtige faktorer - for alt løbetøj - man skal holde øje med, når man udvælger løbetøj er:
- Svedtransporterende
- Åndbarer tekstiler
- Lette materialer

Ovenstående egenskaber er en fællesnævner for god sportsbeklædning. Hos LigaSport udbyder vi højkvalitets løbetøj, der opfylder flere af ovenstående faktorer. Se vores store udvalg og udvælg dit kommende tøj, der skal hjælpe dig på vejs til at blive en fremragende løber! Vi lover, at du bliver glad og tilfreds. 

Udvalg af løbetøj

Skal du bruge en t-shirt til løb om f.eks. sommeren eller til indendørs brug. Så har vi helt sikkert den perfekte løbe t-shirt til dig. Vores udvalg inden for løbet-shirts er bredt, og vi har noget for enhver smag - uanset om du er til bomuld eller polyester, og om du er til slim-fit eller løstsiddende. Hertil har vi også et bredt udvalg af løbetights og løbebukser samt løbestrømper der er essentielt for enhver løber.

Geyser løbetøj har også et pænt udvalg af løbejakke til både mænd og damer, som er en velsiddende letvægt løbejakke plus der også er langærmet løbetrøjer til både mænd og damer og når det bliver vinter, så er der også løbehuer til at holde hovedet varmt.  Se hovedbeklædning mm.

 

Nu hvor du ser på løbetøj, så se udvalget af løbesko, hvor vi har et stort udvalg fra Saucony`af løbesko til både damer og herrer. 

 

Løber du også på atletikbanerne eller du løber cross,  så har vi et stort udvalg af pigsko

 

 

Tilbud på løbetøj

Løbetøj tilbud med løbesæt til herre med lange løbe tights + langærmet løbetrøje

Løbetøj tilbud damer med løbesæt med lange løbe tights + langærmet løbetrøje

 

LØBETØJ TIL KVINDER I ALT SLAGS VEJR

 Er du løber? Hvis du er, så ved du også, at det rette løbetøj er alfa og omega på løbeturen. Løbetøj til kvinder handler om funktionel beklædning, der giver dig den helt rigtige komfort, når du løbetræner - uanset på hvilken årstid og under hvilket som helst vejr træningen foregår. Her hos LigaSport præsenterer vi et bredt udvalg af løbetøj til kvinder, der ikke går på kompromis med dit løbegear. Det skal passe til vind og vejr, så man kan klare løbeturen på bedst mulig vis uden at blive for varm eller for kold. Der er flere faktorer, der kan være afgørende for dit løb:

 

Løbetøj til kvinder, skal være åndbart

Når du løber, sveder du, og du ønsker tøj, der kan absorbere og transportere denne sved væk fra din krop. Dette vil hjælpe med at holde dig tør og komfortabel og forhindre overophedning. Hos Ligasport forhandler vi løbetøj til kvinder, der er fremstillet af åndbart materiale, så du kan forblive tør og afkølet under løbet.

Vælg løbetøj, der er bevægeligt

Løb indebærer masser af bevægelse, og du ønsker ikke tøj, der vil begrænse din bevægelsesfrihed. Vælg tøj, der er strækbart og kan tilpasse sig din krop. Dette vil hjælpe dig med at bevæge dig frit og uforstyrret under løbet, og forhindre eventuelle irritationer eller gnidninger. Det er også en god idé at vælge tøj med justerbare elementer, såsom en elastisk talje eller en justerbar hætte, for at opnå en bedre pasform.

Vælg løbetøj, der beskytter mod vejret

Når du løber udendørs, vil du ofte støde på forskellige vejrforhold, og du vil derfor have brug for tøj, der kan beskytte dig mod dette. Vælg tøj, der er i stand til at beskytte dig mod vind og regn, og som samtidig kan holde dig varm, hvis temperaturen falder.

BREDT SORTIMENT af løbetøj til kvinder

Hos LigaSport forhandler vi flere mærker inden for løbetøj, blandt andet det eksklusive danske mærke, Geyser, som kendetegnes ved deres gode kvalitet og høje visioner for produkterne. Vi ved hvor vigtigt det er, at være udstyret med det rigtige løbetøj. Endvidere, så hjælper det kun på motivationen, at udstyret er i orden! Vi forhandler udelukkende løbetøj samt tilbehør til løb af høj kvalitet! Vi fører eksempelvis løbetights, løbebukser, løbetrøjer, løbejakker og løbestrømper - kort sagt, du finder ALT i løbetøj her på shoppen. Bestil i dag!