•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Joggingbuks ! Køb sweatpants & Joggingbukser > Se Tilbud

(12 produkter)

Joggingbuks, joggingbukser, sweatpants, træningsbukser. Kært barn har mange navne. Ikke desto mindre er joggingbukser rigtig gode at have i garderoben. De kan nemlig komme i spil i flere forskellige situationer. 

 

Her på siden har vi samlet et bredt sortiment af joggingbukser, hvor der er noget til ethvert formål og enhver smag. Tjek hele udvalget her, og find dine nye sweatpants. 

Sortér efter:

Brug joggingbuks til alverdens formål 

Selvom joggingbukser oprindeligt blev designet til at skulle bruges til træning, har de udviklet sig til at være et stykke tøj, der kan bruges til alverdens formål. 

 

Sweatpants kan være rigtig gode at have liggende, da de er nemme at hive ud af skabet og hoppe i, når det skal gå hurtigt. Er du ofte på farten, er joggingbukser derfor guld værd. Joggingbukser kommer dog også virkelig til deres ret, når du har brug for en afslappende dag med løst tøj. Kombineret med en lækker sweatshirt har du det perfekte afslapnings-outfit. 

 

Skal du ud på en let joggetur, ud at trille noget bold eller lignende, er et par joggingbukser også det helt rigtige at hoppe i. Du får nemlig masser af komfort og en god bevægelighed. 

Når det gerne må være lidt løst

Mange former for træningstøj er kendetegnet ved at sidde tæt ind til kroppen. Løbetøj inkluderer for eksempel ofte tætsiddende tights. Det kan selvfølgelig have sine fordele, når du skal lave alverdens stræk, øvelser og lignende. Det er dog ikke alle, der er lige store fans af den stramme fornemmelse. 

 

Er du mere til løst træningstøj, er et par joggingbukser den rigtige løsning for dig. Du finder en masse gode modeller, der består af materialer, der er særligt gode, når du skal være aktiv på den ene eller anden måde. Materialerne er blandt andet slidstærke, samtidig med at din krop kan ånde i det.  

Find behagelige joggingbuks i bomuld 

Skal dine sweatpants bruges til afslapning, er materialet altafgørende. Her kan et par joggingbukser i bomuld være den perfekte løsning for dig. Du får nemlig den bløde fornemmelse, som føles behagelig mod huden. 

 

Derudover er der ofte en god bevægelighed i materialet. Du får da et par fleksible joggingbukser i bomuld, der kan bruges til lidt af hvert. 

Find sweatpants til damer og mænd i udvalget

Sweatpants er selvfølgelig til damer og mænd. Her i udvalget har vi derfor inkluderet modeller til begge køn. Vi har blandt andet joggingbukser til damer, hvor der er gjort meget ud af, at pasformen er tilpasset til den kvindelige anatomi. Derudover er der også joggingbukser til mænd, som ikke er nær så figursyede, men netop er mere loose i deres udtryk. 

 

Nogle af modellerne kommer med et unisex-design. Det vil derfor være sweatpants, der kan benyttes af både herrer og damer. Det er derfor helt op til dig, om du ønsker at gå med en unisex-model, eller du går med en model, der er særligt tilpasset damer eller herrer. 

Sweatpants til alle aldre

Vi har gjort meget ud af at have et bredt udvalg af sweatpants, hvor der er noget til alle. Vi har blandt andet sørget for, at der er en stor variation i udvalget af størrelser. Ved nogle modeller går størrelserne for eksempel fra 5x small til 2xl.

 

Den store variation af størrelser gør, at der både er modeller til børn og voksne. Du kan derfor finde fede joggingbukser til hele familien her på siden. Udvalget af størrelser vil variere fra model til model. Der er derfor rig mulighed for at finde et par sweatpants med den rette størrelse. 

Kvalitetsmodeller fra populære brands

Vi ved, hvor vigtig kvaliteten er for et par sweatpants. Vi har derfor nøje udvalgt en håndfuld brands, der er kendte for deres fokus på kvalitet. Du finder blandt andet ID Identity, der blandt andet er kendte for deres lækre sweatpants i materialer som bomuld. 

 

Udvalget byder også på Max Sport og Geyser, der også er store spillere på markedet. Geyser har blandt andet gjort meget ud af at tænke design ind i modellerne, således de også kan bruges til fritid. 

 

Fælles for dem alle er, at der er kælet for detaljerne. Du får derfor et par gode joggingbukser, du vil få stor glæde af i lang tid. 

Er du til slim fit sweatpants? Find dem her

Selvom sweatpants ofte er kendetegnet ved at have et løst udtryk, behøver det nu ikke være helt så løst hver gang. Foretrækker du, at du kan mærke stoffet mod huden, uden det sidder helt ind til kroppen, er et par slim fit sweatpants den helt rigtige løsning. 

 

Her får du det bedste fra to verdener. Det er for eksempel det rigtige valg, hvis du vil vise din figur lidt frem på en diskret måde. Her på siden finder du slim fit sweatpants i flere forskellige udgaver. Der er derfor helt sikkert et par, der passer til din smag. 

Stilrene sweatpants, der passer til alt

Selvom sweatpants skal være behagelige, betyder det ikke, du skal gå på kompromis med design. Vi har dog taget udgangspunkt i de stilrene farver. Du finder blandt andet mørkeblå, sorte og grå joggingbukser. 

 

Fordelen ved disse stilrene farver er, at du kan kombinere dem med stort set alt, du har i din garderobe. Du kan for eksempel spice dit look op med en farverig træningstrøje eller T-shirt. Er du mere til det stilrene look, kan du også kombinere det med andre afdæmpede farver. 

De forskellige farver gør, at du kan lave den kombination, der passer med din stil. Er du mere til et komplet sæt? Tjek vores udvalg af træningsdragter ud her.

Find dine nye sweatpants hos Liga Sport

Sweatpants er og bliver et fantastisk stykke tøj at have i garderoben. Der er så mange muligheder med dem, som gør dem ideelle i mange forskellige situationer. 

 

Her hos Liga Sport har vi gjort meget ud af at samle et udvalg af modeller i forskellige design, størrelser, materialer, brands og farver. Derudover har du også mulighed for at vælge imellem, om det skal være med korte eller lange ben. Mulighederne er derfor mange. 

 

Valget er op til dig. Dyk ned i udvalget her på siden, og find dine nye sweatpants.

 

Viden om joggingbukser

De første par joggingbukser eller sweatpants som de også kaldes blev introduceret tilbage  i 1920 erne i Frankrig af en fransk designer.

 

De blev først og fremmest brugt af atleter når de skulle varme op, strække ud eller til at køle kroppen ned efter afsluttet løb/træning/konkurrence.

 

Sidenhen er joggingbuks blevet brugt meget i sportens verden og de er blevet meget populær i de private hjem  som afslapningstøj.

 

Det er blevet in at være sporty klædt i joggingtøj på hverdage, selv om man ikke ud at jogge eller til fitness, men man bare ønsker at have tøj på, 

som er behageligt at have på, selv om man ikke er hjemme.