•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Relode

(6 produkter)

Lever du et sundt og aktivt liv, hvor du enten dyrker crossfit, løber, går til bodybuilding, dans, håndbold eller andet, der kræver det helt rette sportstøj? Så tøv ikke meget længere. For mange kan det nemlig ofte ende med at blive lidt af en udfordring at finde sportstøj, der kan forbedre din ydeevne og ikke mindst din motion. I sidste ende kan dit sportstøj nemlig have en afgørende effekt for det, du formår at præstere.

Heldigvis har Relode Sports Apparel skabt et univers, hvor du finder alverdens sportstøj til både mænd og kvinder. Tøj, der garanterer en høj ydeevne og den helt rette indstilling, uanset hvilken type sport eller træningsaktiviteter du bruger din fritid på. 

Se det brede udvalg her på siden.

Sortér efter:

En klar vision: Fantastisk sportstøj til alle

For Relode står visionen klar – målet er at innovere deres processer og hele tiden stræbe imod at designe træningstøj, der i sidste ende motiverer til at skabe fremskridt, uanset hvilken træningsform du dyrker. Derfor bestræber Relode sig også på, at du skal føle dig komfortabel og godt tilpas i det træningstøj, du vælger at tage på.

Derudover er kollektionerne båret af en drøm om at få dig til at føle dig som den bedste udgave af dig selv i det øjeblik, du tager det behagelige tøj på. Det behøver derfor ikke kun være til den ugentlige yogatime, du bærer sportstøj fra Relode. Det kan ligeså vel være i almindelige dagligdagssituationer, hvor du har brug for, at tøjet skal være ekstra blødt og behageligt.

For Relode er det desuden vigtigt at kunne hjælpe med at fremsætte en personlig udvikling for den enkelte, der ønsker at blive bedre til for eksempel træningsrelaterede aktiviteter. Derfor er det også afgørende, at deres kollektioner er designet i fleksible materialer. Af de årsager er Relode især også kendte for deres evner til at kombinere pasform, kvalitet og design på en måde, så du stadig kan føle dig velklædt, selvom du bærer sportstøj.

Sportstøj til kvinder

Hos Liga Sport kan du finde et bredt udvalg af sportstøj til kvinder fra Relode. Her er både sportstøj til dig, der godt kan lide at dyrke yoga, styrketræning, løb eller også gerne vil bære sporty tøj til hverdag. Løber du for eksempel i alt slags vind og vejr, kan det gøre løbeturen endnu sjovere med det helt rette udstyr til formålet. I den forbindelse kan du finde tøj til alt slags vejr fra Relode. Det kan være, du har brug for langærmede T-shirts til løb til de kølige måneder eller tanktops på dage, hvor temperaturen er allerhøjest.

Blandt sortimentet fra Relode vil du opdage, at der et godt miks af mange forskellige farver og materialer. Derudover finder du også sportstøj med tryk, hvis du er til de små detaljer.

Er du for eksempel på udkig efter et par gode løbebukser i høj kvalitet, finder du ligeledes også et væld af forskellige farver. De fleste løbebukser kommer dog i et stilrent design, der passer til stort set alt overtøj. Derudover kan du finde løbebukser i gode og behagelige pasforme, så du kan koncentrere dig om din træning og yde det bedste, du har lært, i tøj, der sidder behageligt på kroppen.

Står du og skal forære en gave til en, du holder af, kan du desuden købe et gavekort til Liga Sport, så vedkommende selv kan vælge det helt rette sportstøj fra for eksempel Relode eller øvrige repræsenterede brands blandt vores udbud.

Sportstøj til herrer

Det er ikke kun kvinderne, der kan nyde godt af de mange fine kollektioner fra Relode. Er du mand, finder du ligeledes flere forskellige styles som blandt andet tanktops, T-shirts, trøjer og træningsbukser. Blandt de forskellige T-shirts, kan du desuden vælge mellem forskellige logoer og tryk, der kan sætte prikken over i’et og gøre dit sportsoutfit mere trendy. Derudover er du garanteret billigt sportstøj blandt Relodes sortiment, så du med god samvittighed kan købe flere styles ad gangen og gøre lidt ekstra ud af din garderobe.

For et fuldt outfit kan du supplere med et par stilede træningsshorts til mænd, som både er åndbare, komfortable og tilpasset den pågældende træningsaktivitet. Derudover er de forskellige shorts med lynlås, så du kan have din telefon på dig, mens du træner. Det giver mere fleksibilitet, samtidig med at du ikke behøver at koncentrere dig om, hvorvidt din telefon falder ud, mens du træner.

Har du brug for sweatshirts til din træning, har vi hos Liga Sport desuden andre fine og komfortable styles blandt vores udvalg.

Shop dit sportstøj

Har du udset dig noget farverigt eller simpelt sportstøj blandt vores udvalg fra Relode, er det nu, du bør slå til. Vi sørger for at sende varerne hjem til dig inden for få dage, så du kan komme i gang med at træne i nyt sportstøj. Har du brug for hjælp til at vælge de helt rette styles, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.