•  1-3 dages levering 
 •  Fragt 39 kr. 
 •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fleecetrøjer dame

(5 produkter)

 

 

Søger du et godt tilbud på en fleecetrøje til dame, så er du kommet til det rette sted. Vi fører både mindre og store størrelser og med og uden hætte. De fleste af vores fleecetrøjer er med en praktisk lynlås, og med høj hals, som beskytter med en kølig vind. Vi har nøje udvalg fleecetrøjerne, da vi kun ønsker at tilbyde produkter i høj kvalitet, og til en meget skarp pris. 

 

Det kan godt blive koldt i Danmark og de andre nordiske lande, og i de kolde vintermåneder er det derfor vigtigt at have noget dejligt varmt tøj. Her kommer det populære fleecetøj ind i billedet. Fleece er nemlig et materiale, som både er super blødt og varmt. Derfor er det helt ideelt til de kolde måneder eller udendørs aktiviteter året rundt. Skal du også have fingrene i denne garderobe-musthave?

 

Se de gode tilbud, på fleecetrøjer til damer igennem og køb i dag - vi glæder os til at betjene dig! 

 

Sortér efter:

Hvad er fleece lavet af?

Fleece er som regel lavet af polyester. Det er et materiale, som har mange forskellige funktioner. Navnet fleece kommer af det engelsk ord for fåreuld, og det skyldes blandt andet, at de to materialer har mange egenskaber til fælles såsom evnen til at varmeisolere, samtidig med at det er blødt. 

Fordele ved fleecetrøjer

Fleece (som udtales ”flis”) har mange gode fordele. Herunder kan nævnes, at:

 • Det er blødt og meget behageligt at have på.

 • Det er et utroligt slidstærkt materiale, som holder i mange år, såfremt du passer godt på det.

 • Det er åndbart og svedtransporterende. Det betyder, at sved hurtigt transporteres ud til overfladen af fleecetøjet, hvor det fordamper.

 • Det er et let materiale, som giver god bevægelsesfrihed.

 • Det er nemt at vedligeholde og tåler vaskemaskine (dog ikke ved for høje temperaturer).

 • Det er et hydrofobt stof. Det betyder, at fleece tørrer hurtigt, samtidig med at det er varmeisolerende – selv når det er vådt.

 • Det kan kun suge op til 1 % af sin egen vægt i vand, men tørrer til gengæld hurtigt. Det kan både være en fordel, hvis du sveder meget under aktivitet, eller hvis du bliver overrasket af et uventet regnskyl.

Som du nok kan læse, er fordelene ved det lækre fleecestof mange. Det er også derfor, at vi kalder en fleecetrøje for et musthave i enhver kvindes garderobe. 

Den rette vinter- og efterårskompagnon: fleecejakker til al slags vejr

En fleecetrøje har mange lækre kvaliteter, men den er ikke vindtæt. Det kan godt få mange til at tro, at en trøje af fleece derfor ikke er så praktisk alligevel. Men netop fordi materialet i sig selv ikke holder vinden ude, bliver mange fleecejakker lavet med et lag polyester på indersiden af jakken, hvilket gør den vindafvisende. 

 

En fleece er i sig selv heller ikke vandafvisende. Til gengæld er den varmeisolerende, selv når den bliver våd, og så tørrer en fleecejakke meget hurtigt. Det betyder, at selv hvis du bliver fanget i en uventet regnbyge i din fleece, bør du ikke skulle bekymre dig om at fryse for meget. 

 

Desuden findes fleece i tre forskellige tykkelser: tykkelse 100, 200 og 300. Tallene angiver vægten i gram pr. kvadratmeter, og de fortæller derfor noget om, hvor varm trøjen er. En fleece 100 vil som regel være det rette valg for dig, som er meget aktiv. En fleece 200 er typisk ideel til alment hverdagsbrug, og en fleece 300 er perfekt til at holde varmen, når det er koldt udenfor. 

 

Hos Liga Sport finder du fleecetrøjer til kvinder i både tykkelse 100, 200 og 300 – og derfor til de flestes behov. Det er bare at gå på jagt i vores udvalg. 

Lækker, lun og praktisk: smarte fleecetrøjer til ude og inde

Selvom fleecetøj i sig selv hverken er vind- eller vandtæt, er en fleecetrøje et næsten uundværligt stykke tøj i din garderobe. Det skyldes, at materialets varmeisolerende og hurtigtørrende evne er helt perfekt i den såkaldte 3-lagsteknik.

 

Kender du ikke til 3-lagsteknikken? Så læs med her.
Den går i al sin enkelthed ud på, at du ved hjælp af tre lag kan regulere din kropsvarme alt efter aktivitet og vejrforhold. Det vil altså sige, at du kun behøver tre lag, og så er du good-to-go uden at pakke alverdens ekstra tøj i tasken. De tre lag er som følger: 

 

 1. Dit baselayer
  Dit baselayer er laget tættest på kroppen. Det skal bestå af et materiale, som er svedtransporterende og hurtigtørrende. Det inderste lags vigtigste job er nemlig at få fugten væk fra kroppen, når du sveder.

   

 2. Dit midlayer
  Det næste lag, og altså det midterste lag, er der, hvor fleecetrøjens mange egenskaber virkelig kommer til sin ret. Dette lags vigtigste job er nemlig at holde din krop varm. Derfor skal dette lag også være varmeisolerende – og det er lige netop dét, som fleece er så kendt for at være.

   

 3. Dit outerlayer
  Når du har transporten af sved og varmeisoleringen på plads, er det tid til det yderste lag. Her er det vigtigt, at du bare kan holde vind, regn og eventuel kulde ude. Dette lag er altså meget afhængigt af, hvilke vejrforhold du regner med at skulle ud i. Skal du på ekspedition i Norges vinterlandskab, bør du her gå efter en tyk vinterjakke til dit yderste lag. Skal du til gengæld vandre i et regnfuldt sommerlandskab, vil en tynd regnjakke eller windbreaker være mere ideel. 

Fleece med tryk – kan man lave tryk på fleece?

Det korte svar er: Ja, du kan godt lave tekstiltryk på fleece. Der er dog også et ”men”. Tekstiltryk påføres nemlig ved varme, og det kan påvirke fleecen, som ikke tåler for høj varme. Samtidig vil et klassisk tekstiltryk have svært ved at tage ordentligt fat i en fleecetrøje, og derfor kan du heller ikke regne med den samme holdbarhed, som du for eksempel kan med tryk på en polo shirt

 

Vil du gerne have en fleecetrøje med tryk til dig selv eller måske til hele dit sportshold eller arbejdsteam? Så anbefaler vi i stedet, at du får broderet trykket på trøjerne. Det har en høj holdbarhed og giver samtidigt et mere eksklusivt udseende. 

 

Hvis du er interesseret i at bestille en eller flere fleecetrøjer til damer med tryk, er du altid velkommen til at give os et kald. Så hjælper vi dig gerne med at komme videre i sagen. 

Tilbud på billige fleecetrøjer til kvinder

Gør en ekstra god handel, og find din næste fleecetrøje til dig selv eller hele dit sportshold her hos Liga Sport. Jo flere fleecetrøjer du bestiller, jo billigere vil prisen også blive. Du kan dog altid regne med, at vores priser er favorable – også selvom du bare er på udkig efter en damefleece til dig selv. 

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller vil du gerne vide mere om vores gode mængderabatter? Så giv Torben et kald på telefon 50 21 70 01, eller send gerne en SMS, hvis den ikke bliver taget. Du kan også sende os en besked med dit spørgsmål via vores kontaktformular. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, så du kan komme videre med at shoppe lækre fleecetrøjer til damer.