•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fashion Mænd

(30 produkter)

 

 

Sortér efter:

Hos Liga Sport tilbyder vi et omfangsrigt udvalg af sports- og fritidsbeklædning for mænd og fyre i alle aldre. Uanset hvilke behov du har, klæder vi dig på fra top til bund, til en hver lejlighed - året rundt. 

 

 

Til dig, som skal udvide din business-garderobe tilbyder vi eksempelvis skjorter og pull-overs, som vil egne sig til dit professionelle virke. Og til dig, som mangler nyt tøj til din sportsgren eller til dine fritidsaktiviter i haven eller i naturen, har vi et stort udvalg af let og lækkert tøj, som du kan benytte med fornøjelse i årevis. 

 

 

Vores fokus hos Liga Sport ligger foruden på kvalitet og pris på at have et bredt udvalg, således at der er noget for selv den mest kræsne mand. 

 

Se eksempelvis vores store udvalg af business-, arbejds- og sportsstrømper i nedtonede farver og lækre materialer - her er noget for enhver smag og til ethvert formål. Eller tjek vores udvalg af jakker og windbreakers, som tæller mere end 12 forskellige modeller. Der er på den måde noget for enhver smag - uanset om du er til fleece, parka eller pilot. Vi har også overdele i soft shell, quilt og vat (hér også veste), og udvalget af nuancer spænder bredt over power-farverne blå, lime og rød til de mere nedtonede og tidløse blå, blågrå og hvide/lyse toner. Har du ligeledes lyst til at erhverve dig med et magnetarmbånd kan du finde dem her. 

 

 

Vi tilbyder desuden en bred vifte af de basics, som vi alle behøver i vores garderobe. Er du på udkig efter en ny t-shirt, en lun cardigan, en skjorte elller en pull-over har vi uden tvivl noget, der vil falde i din smag, uanset om du er til det edgy eller det klassiske. Vi har også både lang- og kortærmede polo-shirts. Vores udvalg af skjorter går igen fra kort- til langærmet, og fra tern til ensfarvet. 

 

 

Vi har også veste, sweatpants, sweatshirt og -shorts samt handsker og forklæder til madlavning. Kort sagt, hos Liga Sport er der noget for enhver smag. Tag et kig og lad dig forføre!

 

Se størrelsesguide fra ID Identity her https://www.id.dk/dk/kropsmaal