•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Trolley

(7 produkter)

Liga Sport har trolley fra det danske brand ID Identity, svenske brand Salming og flere forskellige fra det irske brand Portwest og de er i forskellige størrelser.  

Sortér efter:

Vi kender alle den klassiske kuffert med den firkantede facon. En trolley er en form for kuffert, med enten to eller fire hjul sat på højkant, så man kan køre den hen af jorden i lufthavne, på banegårde og stille den på rulletrapper i stedet for at slæbe rundt på mange kilo.

Hos Liga Sport har vi også et udvalg af Trolley, som du kan bruge om du skal bruge den på en ferie rejse, arbejdstaske eller som en sportstaske mm.

Vi har trolley fra flere forskellige udvalg og i flere forskellige størrelser.

Trolley taske

Ligasport har flere forskellige varianter af trolleys fra flere forskellige mærker. Varianter har alle en vis størrelse, så de kan rumme nok til at være en trolley. En trolley er nemlig en stor taske med hjul, som også kan, hvis man kigger gennem produkterne. Endvidere, er en trolley, en meget håndterbar slag taske, da den både har hjul til lange strækninger og håndtag til at bære den op ad trappen eller lign.. Alt i alt har man altså en taske som må kaldes yderst alsidig. Det er den perfekte taske til weekendturen til Berlin, fodboldstævnet på Fyn eller en uge i sommerhuset i Sverige. Den kan altså bruges til et eller andet og alle dine gode arrangementer. Vores sortiment er nøje udvalgt og vi mener der er en passende taske til alle.
Hvad er en trolley?

 

 En taske til sportstøj

En trolley (taske) er den perfekte måde at transportere dit sportstøj på. Hos Ligasport har vi et stort udvalg af robuste, funktionelle og stilfulde trolleys, der passer til alle slags sportsudøvere. Vores kollektioner består af rummelige tasker, der er designet til at holde dit sportstøj organiseret og sikkert transporteret, uanset hvor du skal hen. Vores trolleys er lavet af høj kvalitet materialer, der er modstandsdygtige over for slid og tårer. De er også lette at bære, så du kan nemt transportere dit tøj, uanset hvor du er. Vi har et stort udvalg af tasker til alle slags behov, så du kan få den perfekte trolley til at opfylde dine behov. Køb en af vores trolleys og få den perfekte måde at transportere din sportstøj på.

 

Trolley - stor og rummelig taske

En trolley er et glimrende valg, hvis du leder efter en holdbar og funktionel taske. De er designet til at være lette og stærke, så du kan bære al dit vigtige udstyr, uanset hvor du skal hen. Med en trolley slipper du for at bære alle dine tasker på samme tid. Du kan let trille dem med det komfortable håndtag eller ved hjælp af de justerbare skulderremme. De er udformet til at give dig en smidig og komfortabel transport af dine ejendele. Trolleys er ideelle til at have med på rejser, da de har flere rum til opbevaring af dit bagage. De er også et godt valg til daglige aktiviteter, såsom at transportere værktøj eller købmandsvarer. De er konstrueret med et robust og slidstærkt materiale, så de kan holde til al slags vejr. Uanset om du leder efter en taske til rejser, daglige aktiviteter eller andre formål, kan en trolley være den perfekte løsning.