•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.
0

Rygsæk - backpack - Se stort udvalg af rygsække - Se tilbud

(13 produkter)

Hvad er en rygsæk?

En rygsæk er en taske, der ved et system af skulderremme og eventuelt et hoftebærebælte kan bæres på ryggen og hoften. Rygsække fås i mange størrelser og de mindre benyttes i vidt omfang til skoletasker, til at transportere ejendele under rejser som interrails og ved udendørs sport som vandring.

Hos Liga Sport forhandler vi ID Identity`s sortiment af rygsække/backpack og derfra har vi et spændende sortiment, hvor der er store chancer for, at du kan finde den, som passer til det, som dækker dit behov bedst for en rygsæk og vores udvalg er blevet udvidet her på det seneste, da vi nu også forhandler Portwest rygsæk sortiment plus vi har en løbe rygsæk fra det svenske brand Salming.

 

Fra ID Identity har vi  4 forskellige slags rygsække fra det danske brand og de er i forskellige størrelser, så du kan vælge den rygsæk som passer bedst til dit behov og du kan vælge din rygsæk mellem forskellige farver.

 

Den mindste  rygsæk er Gym bag - rygsæk ID1850. Let rygsæk i en god kvalitet i størrelsen 44x33 cm 

 

Den næst mindste rygsæk er Ripstop rygsæk/backpack ID1805. Det er en smart rygsæk i slidstærkt ripstop materiale med størrelsen 40x28x12 cm.

 

Den næst største af rygsæk er Rygsæk - backpack ID1810 Denne rygsæk har et stort hovedrum med ekstra lomme med størrelsen 48x29x 14 cm.

 

Den største  rygsæk er Executive computer rygsæk ID1864 som er en flot rygsæk i eksklusiv kvalitet med mange detaljer med størrelsern 45x29x14 cm

 

Se hele vores udvalg af diverse tasker, som sportstasker, rejsetasker, rygsække, indkøbstasker, dokumenttasker mm.

 

 

 

 

 

Sortér efter:

Rygsæk

En rygsæk bør alle have i deres liv. Det er den mest praktiske måde, at bære rundt på ting med. Med en rygsæk behøver man ikke frygte, at få ondt i arme eller ryg, da en rygsæk er designet, så den ikke skader noget i kroppen. Det er den måde man kan bære på noget i længst tid uden at få skader eller ondt. Kort sagt, er en rygsæk den optimale løsning, hvorpå man kan bære noget på en funktionel måde. Her på siden finder du 12 forskellige varianter, der alle har forskellige mål. Så om du går efter en speciel farve eller er mere interesseret i størrelsen, er der en eller anden løsning her.

 

En rygsæk til en skarp pris

Vi har altså et udvalg af rygsække til enhver situation. Vi har rygsække, der er perfekte til skole, fritid, rejser eller sommerferien. Vores rygsække fås i et bredt udvalg af størrelser og farver, og derfor er der helt sikkert en, der passer til dine behov.

Vi har et udvalg af rygsække af høj kvalitet og med et bredt udvalg af funktioner og funktioner, der gør dem perfekte til enhver situation. Rygsækkene er komfortable, lette og solide, og du kan finde en rygsæk, der passer til det, du har brug for. Vi har også et lækkert udvalg af stilfulde rygsække til dem, der ønsker at se godt ud på vejen.

Og selvfølgelig er alle vores rygsække tilgængelige til skarpe priser. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og giver dig mulighed for at finde en god og billig rygsæk, der passer perfekt til dine behov.

Kom og se vores store udvalg af rygsække og find den perfekte rygsæk til din livsstil og dine behov. Vi har gjort det let for dig at finde den rigtige rygsæk til den rigtige pris.

 

Find din næste taske hos os

Køb en komfortabel og stilfuld rygsæk fra vores fantastiske udvalg af sportstøj. Vi er en af førende retailer af sportstøj og tilbyder et bredt udvalg af rygsække til enhver lejlighed. Vores rygsække er designet til at give utrolig komfort og holdbarhed, så du kan udforske dine yndlingssteder med stil. Vi har et varieret udvalg af farver, størrelser og designs, så du kan finde den perfekte rygsæk til dine behov. Vi tilbyder også funktionelle rygsække med store rum til at bære dine vigtigste ejendele, såvel som smalle stilfulde rygsække til dagligdags brug. Hvis du søger en rygsæk med stil og holdbarhed, så se ikke længere end vores udvalg af sportstøj. Tag din rygsæk og lad os tage dig med på eventyr!

Hvordan blev rygsækken opfundet?