•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Salming

(30 produkter)

Salming

Hos Ligasport elsker vi sportstøj og brands, hvor vi kan være sikre på at tilbyde dig den bedste kvalitet. Det er heldigvis tilfældet med blandt andet Salming, der er et stærkt sportsbrand med rødder i det svenske. Salming er for alle, der gerne vil have det rette udstyr, sportstøj og de rette træningssko, når der skal trænes hårdt. Her får du nemlig ikke blot den gode kvalitet, men også stil og solid komfort.

Her får du sportstøj, der gør træningen endnu nemmere for både mænd og kvinder. Du finder alt fra Salming-løbesko og løbetøj til træningstøj og det bedste tilbehør. Vi har derfor samlet et sortiment, der har noget af det hele. Så kan du opgradere garderoben, så du er klar til alle former for fysisk aktivitet, hvad end du skal ud at vandre, i fitness eller noget helt tredje.

Sortér efter:

Historien om Salming

Når vi taler om Salming, ringer der måske en klokke hos mange. Det er nemlig den tidligere NHL-legende Anders Börje Salming, der står bag det populære brand. Han var en svensk ishockeyspiller, der spillede for nogle af de største klubber i verden. Han var samtidig en af de første europæiske spillere, der fik lov til at spille NHL, og han gjorde et stort indtryk på ligaen.

Allerede i en ung alder tog hans karriere fart, og han har gennem mange år haft stor succes med sin sport. Men efter mange år på banen valgte han at lægge ishockey på hylden, og med ishockey som drivkraft er han i dag en stor forretningsmand, der netop har skabt det store Salming-univers. Hans karriere har dannet et solidt grundlag for Salming, der i dag er et verdenskendt brand, som klæder et væld af mennesker på hver eneste dag.

For Anders Börje Salming var det vigtigt at skabe et brand, der gav mennesker mulighed for at få de bedste betingelser for at levere. Derfor er der også et stort fokus på, at produkterne fra Salming skal sørge for komfort, kvalitet og god bevægelighed, som skubber til træningen på den helt rigtige måde. For som brandets motto er, så skal det give mod og styrke til at skabe fremgang og god performance hver eneste dag.

Et brand for atleterne

Salmings sportstøj og løbesko har gennem årene ændret verdens syn på, hvad godt udstyr betyder. I dag ser vi Salming i Danmark på mange forskellige måder, hvor særligt floorballspillere ofte klæder sig i det populære brand. Men det er ikke det eneste, som Salming kan. Du finder nemlig forskellige serier, der passer til forskellige sportsgrene og atleter.

I dag finder du blandt andet Salming Running, der er en stor del af brandet. Her bliver der lagt vægt på innovative teknologier i løbeskoene samtidig med, at komforten er, hvor den skal være. Det svenske design forsøger at kombinere funktion og teknologi i alle produkter, hvilket giver atleter mulighed for at dyrke passionen til fulde. Derfor stræber Salming hver eneste dag efter at designe state-of-the-art-produkter, der giver atleter mulighed for at presse sig selv til det yderste. Det skal være muligt for atleter at rykke sig til det næste niveau og performe som aldrig før.

Salmings værdier bygger på Anders Börjes værdier som tidligere professionel atlet. Derfor er viljestyrke og holdånd to vigtige faktorer for selve brandets måde at arbejde på i dag. Alle produkter bliver skabt af et helt team, der arbejder med at opfinde og designe kvalitetsprodukter, som rummer alle de nyeste teknologier. Sådan skaber brandet løbetøj med den bedst mulige bevægelighed; sportstøj, der passer til alle; og løbesko, som fødderne kan arbejde med i mange timer hver dag.

Et design, der passer til alle

Salmings sportstøj, sko og tilbehør bliver i dag brugt i et væld af sportsgrene. Det spænder fra de professionelle atleter til de ugentlige løbeture eller træningspas i fitnesscentret. Og det er der også god grund til, for her får du alt det, som sportstøj skal indeholde.

Brandets forståelse for det enkle design og den høje kvalitet sørger for tøj, sko og tilbehør, der kan bruges til det hele. Med den høje kvalitet for øje, får du samtidig tøj og sko fra Salming, der kan holde i mange år og bibeholde sin gode kvaliteter. I dag spænder brandets sortiment bredt, så du kan finde alt det, du har brug for.

Du kan finde både basislaget, hverdagsskoen og pandebåndet til din træning hos Salming, så du behøver ikke at gå på kompromis med hverdagens komfort og stil. Det handler nemlig ikke blot om komforten, men om at skabe et design, der rummer det hele. Derfor bliver der tænkt over enhver detalje, og særligt designet er også en vigtig del af Salming i dag.

En professionelt brand som alle kan forstå

Salming i Danmark er ikke noget nyt fænomen. Tværtimod ser vi Salming hver eneste dag, og det er der også god grund til. Her er der tale om et brand, der rummer den kvalitet, som du kan forvente af professionelt udstyr, men som alle kan være med på. Brandet leverer kvalitetsprodukter til de bedste priser, hvilket giver dig mulighed for den bedste træningsoplevelse, uden at du skal betale for meget.

Foruden floorball ser vi også Salming klæde mange håndboldspillere og løbere på. De forskellige produkter har ofte et design, der har en særlig sportsgren eller aktivitet i fokus, og derfor får du også produkter, der tager højde for stød, spring og forskellige aktivitetsniveauer.

I vores sortiment finder du mange af de populære produkter fra det svenske brand. Du finder også en Salming-størrelsesguide, der gør det nemt for dig at finde den rette størrelse og pasform til de produkter, du har fået øje på. Når du bestiller hos os, sørger vi for at sende det hjem til dig inden for få hverdage. Du kan også kigge nærmere på vores andre løbesko eller andet sportstøj og bestille det hele på én og samme tid. Så kan du nemt komme i gang med træningen, se fremskridt og nå dine mål.