•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Rejsetaske - smart weekendtaske ID1868

(ID1868)

199,00 kr. 124,00 kr.

Detaljer om produktet

Rejsetaske

ID1868 er en rejsetaske eller weekendtaske fra ID Identity

 

Hos Liga Sport holder vi af mottoet travel in style. Vi synes, at du fortjener den absolut bedste komfort, når du er udenlands, og har sørget for at have et udvalg af rejsetasker til ethvert formål.

 

 

Weekendtaske

Denne særlige rejsetaske er perfekt som en weekendtaske til weekendture og andre smårejser, og den er

designet i en tidløs og klassisk stil, som vil understrege dit look, uanset om du er den sporty eller classy type.

 

 

Executive weekendtaske har et lille udvalg af nøje udvalgte detaljer, som alle har et formål og altså ikke kun er til pynt. Varen er altså designet efter en vision om at undgå unødige detaljer - både for det klassiske designs skyld, men også for dig og din rygs skyld.

 

 

Executive weekendtaske er let som en fjer, takket være dens materiale, som er det lette og samtidig slidstærke kunststof 1000D polyester.

 

Tasken har en bærehanke samt en aftagelig skulderstrop. Den lukkes med en stærk SBS-lynlås, og har foruden sin rummelige hovedrum en forlomme til vigtige egendele som nøgler, pas, pung og telefon.

 

 

Vi tilbyder dette must have i ikke mindre end tre forskellige farvekominationer. Til den sporty anbefaler vi versionen i grå. Denne variant får med sine sorte bæreremme og skulderstrop i samme farve et frækt pift, som gør den til noget helt særligt.

 

 

Foretrækker du det nedtonede, klassiske look, vil den sorte variant af executive weekendtaske sikkert falde i din smag. Denne variant er elegant og får med sine grå detaljer et diskret pift i den sporty retning.

 

 

Sidst men ikke mindst tilbyder vi til den modige en variant i rød. Denne model vil sprede varme og humør omkring dig uanset om turen går til Skagen eller Paris.

 

 

Executive weekendtaske måler 48 x 35 x 19 centimeter og den rummer helt op til 30 liter. Den er lige nu nedsat fra 199 kroner til kun 125 kroner.

 

Læs her om rejsetasker og se hele vores udvalg af rejsetasker

 

 

 

 

 

 

'