•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Pakketilbud

(7 produkter)

Vil du også gerne kunne købe mere sportstøj og samtidig spare penge på det? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Med vores pakketilbud kan du spare penge ved at vælge flere ting i samme bestilling. Det er en oplagt mulighed for at købe ind til hele holdet eller slå dig sammen med dit slæng, når du handler sportstøj og -udstyr,

Her på siden finder du et nogle af de forskellige pakketilbud, vi har hos Liga Sport. 

Men faktisk kører vi pakketilbud på stort set alle vores produkter. Gå på jagt i vores sortiment, find dit favoritprodukt og handel med store mængderabatter.

Du kan læse meget mere om vores pakketilbud under produkterne her.

Sortér efter:

Pakketilbud på sportstøj hos Liga Sport

Sport er en vigtig del af alles sundhed. Det er altid sjovt og dejligt at dyrke sport. Uanset om du er til konditionstræning, styrketræning, strækøvelser, balancetræning eller alle fire typer, er det vigtigt at have det passende sportstøj til formålet. Hos Liga Sport har vi din ryg. Vi har nemlig det rigtige sportstøj, der er egnet til alle sportstyper.

Har du nogensinde oplevet, at du gerne vil starte op på en ny sportsgren – for eksempel løb – og mangler det perfekte tøj til det? Et løbesæt består typisk af flere dele: en over- og en underdel. Det kan nemt komme til at blive dyrt, hvis du ikke handler hos Liga Sport. Hvis du gerne vil spare penge på dit sportstøj, har vi gjort det billigere for dig at købe nyt med vores forskellige pakketilbud. Med vores pakketilbud får du nemlig hele sæt sportstøj – for eksempel løbetøj – til en lavere pris.

 

 

Fordele ved pakketilbud

Står du og mangler nyt træningstøj, men ved ikke, hvilken top og underdel du skal vælge? Så er pakketilbud det ideelle for dig. Vi har nemlig nøje udvalgt de bedste dele at sætte sammen, så du ikke behøver at tage stilling til og undersøge, hvilket sportstøj der er det bedste, og dermed hvilke dele der passer godt sammen i et sæt. Det har vi nemlig gjort for dig. Vi har udvalgt de bedste dele i hvert pakketilbud, så du ikke skal nøjes, men får det bedste af det bedste.

Derudover kan du spare en masse penge ved at vælge en pakkeløsning – what’s not to like?

 

Hvad kan jeg spare med pakketilbud?

Her på siden har vi mange forskellige pakketilbud. Nedenfor kan du finde nogle eksempler.

Hvis du for eksempel er på udkig efter sportstøj til kvinder – mere specifikt løbetøj – har vi pakketilbud til dig. Vi har en pakke, der hedder ’Løbetøj tilbud dame 1’, som består af nogle lækre, lange løbetights samt en letvægtsløbejakke. Hvis du skulle købe disse to dele hver for sig, ville det have kostet 848 kroner. I dette pakketilbud får du delene til kun 749 kroner. Der er derfor en besparelse på næsten 100 kroner. Så er der ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv med nyt løbetøj.

Hvis du for eksempel er på udkig efter sportstøj til mænd – mere specifikt løbetøj – har vi også et pakketilbud til dig. I pakken ’Løbetøj tilbud til herre 1’ kan du få hele tre dele. Du får lækre, lange løbetights, en dejlig langærmet løbetrøje og en behagelig løbejakke til kun 999 kroner. Hvis du skulle købe disse separat, ville det koste 1097 kroner. Her får du igen en besparelse på cirka 100 kroner, hvis du køber flere ting i samme bestilling.

Disse er kun eksempler på nogle af de mange gode pakketilbud, vi har. Hvis du gerne vil se, hvilke tilbud vi ellers har, kan du orientere dig nærmere på denne side.

 

 

Sportstøj til både mænd og kvinder

Her på siden har vi både sportstøj til mænd og sportstøj til kvinder. Vi har derfor også pakketilbud til alle, og alle kan nyde godt af de store fordele ved at købe pakketilbud. Hos Liga Sport går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor finder du her nøje udvalgte mærker og produkter, som vi kan stå inde for. Hos os finder du derfor alt, hvad du skal bruge til sport. Vi har sports-bh’er, tights, shorts, T-shirts, træningsjakker og meget mere. Se det hele i vores store udvalg af sportstøj.

 

De perfekte sko til din træning

Med et pakketilbud får du det perfekte sæt sportstøj, men måske du også mangler de perfekte sko dertil? Dem leverer Liga Sport også. Hvis du for eksempel vil finde de perfekte løbesko, har vi et stort udvalg. Vi har forskellige typer af løbesko, så du kan finde lige præcis dén sko, der passer til dig og dine fødder. Derudover har vi også sko, som passer til forskelligt terræn. Det betyder, at du kan finde sko, som passer til netop det terræn, du er vant til at løbe i.

 

 

 

 

Vi vil løbende opdatere siden med flere pakketilbud, så du kan lave endnu flere fordelagtige køb. Følg med her på siden for at tjekke tilbuddene ud.