•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sweatshirts, cardigans og pullovers - dame

(14 produkter)

 

Sortér efter:

Her hos LigaSport kan du finde et bredt udvalg af trøjer til kvinder. Tag et kig på de mange muligheder og find din favorit.

Sweatshirts, cardigans og pullovers til kvinder 

Her hos Liga Sport finder du alverdens former for overtrøjer til kvinder. Om du er på udkig efter en trøje, du kan benytte i forbindelse med træningen, eller du søger en lækker, lun trøje til brug på kontoret, kan du finde en god løsning i vores sortiment. 

Tag et kig på de mange kvalitetstrøjer til kvinder lige her på siden, og find din nye yndlingsoverdel. 

Find alt inden for overtrøjer til kvinder i vores sortiment 

Sortimentet her hos LigaSport favner bredt, og hvad end du søger en form for trøje til brug til træning eller outdooraktiviteter, eller du mangler et ekstra lag at iføre dig på en sommeraften på terrassen, kan du finde en god løsning her på siden. 

 

Fælles for alle vores overdele til kvinder er naturligvis, at de er i høj kvalitet. Det betyder dels, at de er skønne at have på og dels, at du vil kunne få glæde af din trøje fra LigaSport i lang tid frem. 

 

Nedenfor vil vi gennemgå nogle af de forskellige typer overdele, du kan finde i vores sortiment. På den måde bliver det forhåbentlig lidt nemmere for dig at finde den helt rette løsning, som lever op til dine ønsker og præferencer. 

Cardigans til damer går du aldrig galt i byen med 

En cardigan til damer er et klassisk, elegant valg, der ganske enkelt ikke kan slå fejl. En cardigan kan styles på et hav af forskellige måder og kan bruges over alt lige fra T-shirts til fine kjoler. Afhængigt af, hvordan du vælger at bruge din damecardigan, kan du trække dit look i mange forskellige retninger, og uanset din personlige stil er der derfor også særdeles gode chancer for, at du kan få glæde af en cardigan til damer. 

 

En af de helt store fordele ved cardigans er, at de gør det muligt for dig at fremvise det, du har på inden under. En sådan bliver altså på diskret vis en integreret del af dit look. 

 

En cardigan er genial at have ved hånden på for eksempel lune sommeraftner, hvor der er brug for lidt ekstra varme, men kan også bruges til en dag på kontoret. En sort cardigan til damer er et sikkert valg, du uden tvivl vil få glæde af i mange forskellige sammenhænge og mange år frem. Det samme gælder en grå eller hvid cardigan til damer. Vil du have fingrene i en lidt mere iøjnefaldende trøje, kan du naturligvis også finde cardigans i mange skønne farver i vores sortiment. 

 

En cardigan til damer i bomuld er ofte det ekstra lag, der er udslagsgivende for, om du kan holde varmen i dit outfit eller ej. Ønsker du endnu bedre isolering, kan du naturligvis også overveje en cardigan i et varmere materiale. Valget er dit. 

En klassisk pullover er et godt valg til arbejdsgarderoben 

Leder du efter en lækker overtrøje, du kan have på, når du er på kontoret? Så tag et kig på vores fine pullovers til damer. En pullover fungerer fantastisk godt sammen med en flot skjorte og er derfor blandt andet ideel at inkorporere i arbejdsgarderoben. 

 

En pullover til damer har et klassisk, elegant udtryk og kan dresses op og ned på mange forskellige måder. Pullovers er – ligesom cardigans – ideelle at gøre brug af, når du har brug for et ekstra lag, der kan hjælpe dig med at holde varmen, men ikke ønsker at hoppe i for eksempel en striktrøje. 

 

De lækre pullovers til damer i høj kvalitet kan benyttes både til hverdag og fest, så tag et kig på mulighederne og find din nye favorit. 

Hoodies og sweatshirts til damer med en aktiv livsstil 

Kan du godt lide at være aktiv enten i fitnesscentret eller ude i naturen? Så er det oplagt at tage et kig på nogle af vores lækre sweatshirts og hættetrøjer til damer. Sådanne er smarte at gøre brug af i forbindelse med forskellige former for træning og outdooraktiviteter, da de giver dig optimal bevægelsesfrihed. Samtidig kan for eksempel en hoodie til damer afhjælpe diverse skader og gener ved at holde dig varm før og efter træningen. 

 

Ud over at du kan gøre brug af sweatshirts til damer i forbindelse med forskellige fysiske aktiviteter, kan du naturligvis også inkorporere dem i din hverdagsgarderobe for et sporty look. Brug for eksempel din hættetrøje til kvinder som et ekstra varmelag under din forårs- eller sommerjakke. 

 

Om du søger en sweatshirt med lynlås til damer, eller du nærmere er interesseret i en helt lukket sag, kan du finde en god løsning her på siden. Hættetrøjer til kvinder med lynlås er et særligt praktisk valg, hvis du hurtigt skal kunne få din trøje af og på i forbindelse med for eksempel træning, imens en klassisk damehoodie uden åbning fortil er genial til et afslappet og cool hverdagslook. 

 

Du finder hoodies og sweatshirts til damer i mange forskellige design og farver her på siden. En sort eller hvid hoodie til damer går du aldrig galt i byen med, og det samme gælder naturligvis for en grå hoodie til damer. Søger du mere iøjnefaldende sweatshirts til kvinder, kan du selvfølgelig også finde udgaver i forskellige fine farver i vores sortiment. 

Find den perfekte overtrøje her hos LigaSport 

Uanset hvilken type trøje du er på udkig efter, kan du finde en god løsning i sortimentet her på siden. Vi forhandler mange forskellige typer overdele, som kan benyttes i mange forskellige sammenhænge. Fælles for dem alle er naturligvis, at de er fremstillet i gode kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på at få en trøje, der både føles skøn at have på og kan holde i lang tid frem. 

 

Søger du en lækker sag, du kan bruge under for eksempel en cowboy- eller læderjakke for at få lidt ekstra isolering? Så er en sort hoodie til damer et godt valg. Sweatshirts til kvinder giver dig generelt et sporty og friskt udtryk og kan styles på mange forskellige måder. 

 

Leder du efter en tyndere trøje, du kan bruge til både hverdag og fest? Så kan en klassisk, sort, grå eller blå cardigan til damer være et godt valg. En sådan kan både bruges på kontoret og ud over eksempelvis en flot festkjole, så der er stylingmuligheder nok. En hvid damecardigan tager sig godt ud til sommerens fester, men vil du gerne skille dig mere ud, kan du naturligvis også prøve med en grøn eller rød cardigan til damer. Mulighederne er mange. 

 

Uanset om det er pullovers, damesweatshirts eller cardigans, du er interesseret i, kan du finde en god løsning her hos LigaSport. Der er noget for enhver smag, og handler du for over 499 kroner, får du fri fragt. Vi stræber altid efter at levere inden for 1-3 hverdage, så du i en fart kan komme i gang med at få glæde og gavn af din nye trøje.