•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Praktiske tasker til alle dagens gøremål

(8 produkter)

 

Sortér efter:

Tasker, sportstasker, rygsække eller rejsetasker.

Leder du efter en praktisk taske til træning, rejse, arbejde eller andre daglige gøremål? Så er du kommet til den rette side. Hos LigaSport har vi et stort udvalg af tasker, hovedsageligt fra det danske brand ID Identity eller det irske brand Portwest. Vi forhandler tasker i mange forskellige størrelser og former, og chancen for at dine næste tasker er at finde i vores sortiment, er derfor stor. Det gælder, hvad end du søger en dokumenttaske, arbejdstaske, rygsæk, sportstaske med hjul eller uden hjul eller måske en god indkøbstaske. Det hele finder du lige her på siden. Tag selv at kig, og find den ideelle taske til dine behov.

Find en praktisk taske, der matcher din hverdag

Der findes rigtig mange forskellige typer af tasker. Faktisk er en taske god at have med til praktisk talt alle anledninger, og en god taske er derfor uundværlig. Det gælder lige fra den festlige taske i byen til sportstasken, når du skal dyrke idræt, den rummelig taske til shoppeturen eller ferietasken. En taske er altså er vidt begreb.

Hos LigaSport sælger vi hovedsageligt praktiske tasker. Det vil sige tasker, som kan bruges til arbejde, træning, indkøb, weekendture med mere. Der findes ikke én taske, som kan klare alle formål. Men der findes praktiske tasker, som sagtens kan bruges til flere af dine daglige eller ugentlige aktiviteter. Se for eksempel vores populære taske med hjul, som kan bruges til alt lige fra ferie til sport eller store indkøb. Tasken har plads til hele 70 liter, og med den trolleyhjul kan du let fylde alle rum ud, uden at skulle overbelaste dig selv ved at slæbe rundt på en tung taske. Du har jo de smarte hjul og det udtagelige håndtag, som virkelig gør det let at komme rundt med denne taske.  

70 liter er måske lige i overkanten, hvis du i stedet leder efter en taske til arbejdet eller måske bare til fitnesscenteret. Her skal du som regel blot have plads til dit tøj, sko, udstyr og måske et håndklæde. Men bare rolig, vi har også en taske til disse anledninger. Vi forhandler eksempelvis den klassiske rygsæk, som bare kan bruges til det hele. Rygsækkene her på siden kommer i flere forskellige former, størrelser og farver. Du finder helt sikkert også en, som matcher det, du søger. 

Er rygsækken ikke lige dig, består vores sortiment også af flere forskellige sportstasker. Vi har både små sportstasker og store sportstasker i forskellige farver og med varierende indretning af rum. På vores taskeshop finder du et væld af forskellige tasker til alle praktiske lejligheder, der kan rumme alt det, du behøver, uanset om det er rygsækken til arbejde, sportstasken til træningscenteret eller den smarte weekendtaske. Måske du også finder din næste billige taske her. 

Er du stadig i tvivl om, hvilken taske du bør investere i, kan du læse vores populære blogindlæg, hvor vi guider dig til at finde den helt rigtige taske, som dækker dine behov

Tag dig god tid til at finde den rette taske

En taske er ikke bare praktisk, den fungerer også som en accesory for dem, som ønsker at gennemføre deres stil ned til sidste detalje. En taske kan nemlig give dit outfit det sidste prik over i’et. At tasken så oveni købet er praktisk, er kun et stort plus. Alle tasker har hver deres detalje, som gør tasken helt unik og brugbar til forskellige lejligheder. Derfor er det en god idé at give sig god tid, når den helt rette taske skal vælges.

Meget af din personlige stil kan skinne igennem via dit valg af taske. Hos LigaSport sælger vi primært praktiske tasker, der dog samtidig har et lækkert look. Når du køber en taske hos os, køber du god kvalitet og stilrent design. Det er ikke kun lækker selvforkælelse at købe kvalitetstasker, det er også en god investering. En taske skal nemlig kunne stå dig bi i den travle hverdag, og den skal kunne holde til dine ting uden at gå i stykker efter kort tid. Netop derfor anbefaler vi altid, at man bruger god tid på at finde den rette taske. 

Det er tasken, som både kan holde til at bære på alle dine nødvendige ting, som matcher din personlige stil, og som holder i op til rigtig mange år. Føler du ikke, at én taske kan opfylde alle krav, er der heldigvis ikke noget, der hedder ”for mange tasker”. Der er nærmere noget, der hedder ”en taske til enhver lejlighed”. Derfor bør du ikke gå på kompromis med dine behov, når du skal finde den rette taske. 

Tasker til dig og hele holdet

Hos LigaSport er der ikke meget, vi holder mere af, end vaske ægte holdånd. Netop derfor finder du også yderst favorable priser på vores tasker og rigtig gode mængderabatter på tasker. Et eksempel er den smarte lille sportaske fra ID Identity. Når du køber én taske, får du den i forvejen til en virkelig god pris. Men køber du flere tasker, vil du opleve, at prisen falder, jo flere tasker du vælger at købe. Derfor er vores webshop også helt perfekt til dig, som leder efter matchende tasker eller andet sportstøj til holdet. 

Uanset om I er på udkig efter matchende løbetøj, de bedste pigsko eller kvalitetstræningsredskaber til klubben eller holdet, finder I gode priser med masser af mængderabat her på siden. Som om det ikke var nok, tilbyder vi også gratis fragt ved køb over 499 kr. Så er der snart ingen grund til ikke at købe med til resten af holdet i samme omgang. Tag et kig og bliv forbløffet over vores gode priser på kvalitetstøj og -udstyr til mange forskellige sportsgrene. 

Smarte tasker fra ID Identity eller Portwest

ID Identity er et gennemtænkt og gennemført brand med produkter af utrolig høj kvalitet. Når du køber et produkt fra ID Identity, har det et stilrent design samtidig med, at det er funktionelt til professionel og daglig brug og har en helt unik holdbarhed. Med en taske fra ID Identity på armen, skulderen eller i hånden, udstråler du et fokus på design og kvalitet. Det gør en forskel og senest har vi fået et stort udvalg af rejsetasker fra det irske brand Portwest og flere af disse rejsetasker, kan du også bruge som arbejdstasker til opbevaring af værktøj mm. 

Find din nye praktiske taske hos LigaSport 

Kan du heller ikke vente med at få din nye taske ind ad døren? Det forstår vi godt. Derfor bestræber vi os altid på at levere dine varer inden for 1-3 hverdage. Skal du købe tasker til hele sportsholdet, gør vi dog opmærksom på, at der kan gå lidt længere tid. Vores ypperste mål er altid at sikre vores kunders tilfredshed, og derfor vil vi også bestræbe os på at efterleve dine ønsker og behov for sportstøj og sportsudstyr. 

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, leveringstider eller andet, hører vi derfor gerne fra dig på telefon +45 50 21 70 01 eller e-mail ligasport2017@gmail.com – vi glæder os til at tage en uformel snak.

 

Se vores brede udvalg af tasker, indkøbsposer, indkøbstasker, rejsetasker, rygsække og sportstasker. Ønsker du ligeledes at erhverve dig med en cykelkuffert kan du finde den her!

 

Se dokumenttasker her ved tryk

 

Se rejsetasker her ved tryk

 

Se rygsække her ved tryk

 

Se sportstasker her ved tryk