•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Polo shirt - Stretch polo shirts ID0527

(ID0527)

299,00 kr. 157,00 kr.

Detaljer om produktet

Casual, classy og sporty. En poloshirt er alle tre ting. Og den må på den måde siges at være lidt af et must have i enhver garderobe. Poloshirten kan dresses op og ned alt efter behov, og den kan på den facon anvendes til lidt af hvert. Poloshirten, som traditionelt forbindes med sport (og måske i særdeleshed med tennis) har nu udviklet sig til at være en beklædningsdel, som kan bruges i forbindelse med stort set alle slags lejligheder, afhængigt af om man dresser den op eller ned.

 

Brug den eksempelvis under en pullover, hvor dens krave viser sig i udskæringen. Denne kombination giver dig mulighed for at eksperimentere med farver. Du kan eksempelvis vælge en polo i en farve, der er i kontrast til din pullover - dette giver en flot og iøjnefaldende effekt, som helt sikkert vil skabe opmærksomhed omkring dig. Du kan også gå efter nuance i nuance-looket, hvor du vælger en polo inden for samme farvespektrum som din pullover, men et nuancetrin i en anden retning. Dette giver et interessant og raffineret udtryk. Som en helt tredie mulighed kan du gå efter tone i tone-looket, hvor du vælger samme farve polo som den, din pullover har. Dette ser super eksklusivt og tjekket ud - prøv selv!

 

Stretch polo shirten fåes i hele 17 forskellige nuancer, så der er nok at vælge imellem, uanset hvilket af disse tre looks du går efter.

 

En poloshirt alene i de varme måneder er jo desuden helt uimodståelig sammen med et par slacks eller shorts og til brun sommerhud. Poloen kan desuden bruges i forbindelse med både sport- og fritidsaktiviteter.

 

Denne model er lavet i stretch og har på den facon en ekstraordinært god pasform. Den er udstyret med nakkebånd, nakkespejl og har smukke tone i tone-knapper.

 

Materialet er lavet af en kombination af bomuld og elastan (melangevarianten dog bomuld, elastan og viscose) og poloen fåes i hele syv forskellige størrelsesvarianter således at du kan opnå den optimale pasform.

 

 

'