•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Træningsredskaber

(30 produkter)

 

Vores udvalg favner bredt. Der er derfor både noget til den rutinerede og til nybegynderen. 

Effektivt udstyr til fodbold og andre idrætter.

Træner du eller andre i familien fodbold, er de rigtige træningsredskaber essentielle for at tage gamet til helt nye højder. Det er heldigvis noget, vi kan hjælpe med. Vi har forskellige former for redskaber, der kan bruges, når der skal trænes fodbold. 

 

Vores træningsredskaber er til både udendørs og indendørs brug og til mange forskellige sportsgrene. 

 

Kegler er især essentielt træningsudstyr til fodbold. Skal der for eksempel laves konditionsøvelser, kan keglerne bruges til at lave afmærkninger for, hvor der skal løbes til og fra. Keglerne er også rigtig gode, hvis der skal øves forskellige formationer og øvelser, som kan bruges taktisk i løbet af en fodboldkamp. 

 

Keglerne kan også bruges til noget så simpelt som at angive et mål, hvis der spilles på en tilpasset bane. Kegler er dog langt fra de eneste former for træningsudstyr til fodbold, vi har. Der er derfor rig mulighed for at finde redskaber, der kan gøre det sjovere til fodboldtræningen. 

 

Se udvalget af træningsredskaber igennem og bestil i dag. 

 

Vi glæder os til at betjene dig - spørg ved tvivl.  

Sortér efter:

Udendørs redskaber, der gør træningen til en leg

Træningsredskaber kan ikke kun bruges på en fodboldbane. Udendørs træningsredskaber kan sagtens bruges derhjemme i haven. Du kan for eksempel vælge at lave din egen ”forhindringsbane”, hvor du stiller forskellige øvelser op i haven. 

 

I det tilfælde kan udendørs træningsredskaber hjælpe dig med at udvide antallet af øvelser og dermed variere din træning fra gang til gang.  

 

Stort set hele vores udvalg af træningsredskaber kan benyttes udenfor. Mange af dem kan du dog også tage med indenfor, hvis vejret en dag ikke er til en udendørstræning. Du får derfor nogle alsidige løsninger, du kan tilpasse til den enkelte situation. 

Træningsredskaber til alverdens øvelser

Vores udvalg af træningsredskaber sikrer, at du kan sammensætte alverdens øvelser. Redskaberne er derfor ikke begrænset til en bestemt form for træning. Uanset om du ønsker at styrketræne, træne cardio eller lave andre former for træning, har vi udstyret, der hjælper dig godt i gang. 

 

Vil du for eksempel træne intervaltræning i en park eller hjemme i haven, kan et par kegler eller slalomstænger være den helt rigtige løsning, der angiver, hvornår du skal løbe og gå. På den måde bliver det lidt sjovere at hoppe i løbetøjet, da du har redskaberne, der tager din træning til et helt nyt niveau.  

 

Er du mere til styrketræning, kan vores medicinbold være den helt rigtige følgesvend. Vægten på bolden gør, at du kan træne mange forskellige områder på kroppen med de rigtige øvelser.

 

Medicinbolden kommer med forskellige vægtmuligheder. Du kan derfor sagtens finde en, der passer til dit niveau. 

 

Skal du træne udholdenhed eller koordinering, har vi selvfølgelig også redskaber til det. Det kan for eksempel være en koordinationsstige, som der kan laves et utal af øvelser med. 

Kvalitetsredskaber fra nogle af de førende brands 

Træningsredskaber kan blive udsat for lidt af hvert, når det går allerbedst med træningen. Vi har derfor haft fokus på at vælge varianter, hvor kvaliteten er i orden. Det sikrer dig, at du får udendørs træningsredskaber, du kan få glæde af i lang tid. 

 

Vi har især håndplukket produkter fra nogle af de bedste leverandører på markedet. I denne kategori har vi blandt andet et stort udvalg fra Max Sport. 

 

Max Sport er kendte for deres brede udvalg af udstyr til træning. Det gælder blandt andet også træningstøj. De har fokus på detaljen i alt, hvad de laver. Vælger du redskaber fra Max Sport, får du derfor en høj kvalitet. 

Find de rigtige redskaber til skadeforebyggelse

Når du træner eller laver øvelser, kan der være en risiko for, at du får skader. Det kan være, du vrikker om på foden eller får lavet et vrid i en arm. Du kan dog undgå, at det udvikler sig til en decideret skade ved at tage affære med det samme. 

 

I vores udvalg af redskaber finder du produkter, du kan bruge til at forebygge skader. Du finder blandt andet en kølespray og isposer, der kan gøre en markant forskel, hvis uheldet skulle være ude. 

 

Får du for eksempel forstrakt noget, kan køling gøre, at du ikke bliver slået helt ud og skal holde en pause i flere uger. Det er derfor en simpel måde, hvorpå du hurtigt og effektivt kan komme igen uden et større skadesforløb. 

Gå på opdagelse i træningsuniverset hos Liga Sport

Skal din træning tages til helt nye højder, er træningsredskaber det helt rigtige at gå med. Det gode ved vores udvalg er, at produkterne er virkelig alsidige. Dyrker du for eksempel forskellige former for sport eller aktiviteter, kan redskaberne bruges på kryds og tværs af sportsgrene. Der er derfor et hav af muligheder, når du først får de rigtige redskaber til samlingen. 

 

Her på siden har vi samlet alt det, du skal bruge af redskaber til din træning. Ved første øjekast virker det som meget simple redskaber. Det er dog kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du bruger dem til din træning. 

 

Er du klar til at give din træning en opgradering? Dyk ned i vores udvalg af træningsredskaber her på siden.