•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Handsker - Dame

(2 produkter)

Handsker dame

Når den kolde tid nærmer sig, er det vigtigt ikke at fryse – især ikke sine hænder. Derfor har vi hos Liga Sport blandt andet varme handsker til damer. Så sikrer du dig et dejligt varmt efterår og en dejlig varm vinter.

Sortér efter:

Hvilke slags handsker findes der?

Er du i tvivl om, hvilke slags handsker, du skal vælge? Hjælpen er her. Der findes mange forskellige former for handsker, man kan vælge imellem. Nogle af de mest populære, vil vi beskrive nedenfor, så du kan finde dem, der falder i din smag.

#1 Skindhandsker

Her hos Liga Sport sælger vi dame skindhandsker i den bedste kvalitet, så du kan købe dig varme handsker, der holder sæson efter sæson. Her har vi blandt andet lækre skindhandsker med strikket foer, så den kolde vinter bare kan komme an.

#2 Læderhandsker

Læder er også et populært materiale at producere handsker i. Handsker med læder kan fås med eller uden foer, så du kan bruge dem afhængigt af, hvor koldt der er. Læder er også meget slidstærkt og kan derfor holde utroligt længe.

#3 Skihandsker

Skihandsker er et must til vinterens udendørs aktiviteter. Skal du på skiferie og suse ned af snebelagte bjerge på enten ski eller snowboard, er det en nødvendighed at have ekstra tykke handsker på, så dine hænder ikke fryser i mange minusgrader.

 

Bliv stilfuld med handsker

Handsker kan bidrage til din personlige stil. Hvis du har en feminin stil, kan den gå hånd i hånd med handsker, da de kan give et fint, feminint touch til dit outfit. Nogle handsker har et mere sporty udseende, så de vil passe godt til et træningsoutfit. 

Hvis du for eksempel skal løbe i efteråret eller vinteren, kan sporty handsker varme dine hænder samtidig med, at de giver et ekstra touch til dit træningsoutfit. Hvis der ikke er foer i nogle handsker, er der heller ikke noget i vejen med at bære handsker, når der ikke er så koldt. Det er en unik modebeklædning, der vil booste dit outfit året rundt. Det er et forsøg værd at se, om det er noget for dig.

Mange slags handsker til de kolde årstider

Det er ikke kun om vinteren, man kan have brug for handsker. Det kolde danske efterår kalder også på et par varme handsker. Derfor kan du hos os både købe efterårshandsker og vinterhandsker.

 

Handsker, vanter og luffer – hvad er forskellen?

Er du også i tvivl om forskellen mellem handsker, vanter og luffer? Det kan vi godt forstå! Derfor har vi nedenfor beskrevet de tre former for ”håndbeklædning”.

 

Handsker

Handsker er beklædning til hænderne, hvor fingrene typisk har et rum til hver finger. Handsker findes i forskellige stoffer og farver. De mest populære stoffer til handsker er skind og læder. Her på siden kan du se vores udvalg af handsker. Vi er sikre på, at du kan finde et par, som falder i din smag.

 

Vanter og luffer

Vanter og luffer er synonymer for den samme slags beklædning til hænderne. Mens handsker har et rum til hver finger, har vanter/luffer et rum til tommelfingeren og et rum til de resterende fingre. Ligesom handsker, kommer vanter/luffer i forskellige stoffer og farver. Dog er det mest populære stof strik.

 

Hold dig varm i de kolde sæsoner med en jakke eller frakke

Handsker alene vil ikke holde dig meget varm i løbet af årets kolde måneder. Du bliver også nødt til at have en varm jakke eller frakke. Heldigvis har vi din ryg. Hos Liga Sport har vi også et stort udvalg af jakker og frakker, så du kan sikre dig varme – selv på de koldeste nætter. Vi har jakker og frakker i mange tykkelser, længder og farver, så du kan finde en, der passer dig og din smag til alle fire årstider.

Fleece til den stride kulde

Er du ude efter den ultimative varme, er fleecetrøjer et godt bud. Fleece er dejlig varmt og kan beskytte mod selv den hårdeste kulde. Hvis vejret byder på sne, regn eller slud, kan en fleecetrøje med fordel lagres under en windbreaker for at modstå alt salgs vejr. 
Hos Liga Sport optimerer vi vores sortiment hele tiden. Hvis du ikke kan finde den beklædning til hænderne, som du ønsker dig, kan det være, at vi har fået det i sortimentet, næste gang du kigger på hjemmesiden.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores handsker eller nogle af vores andre produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på 50 21 70 01 eller skrive en mail til os på ligasport2017@gmail.com. Vi står altid klar til at hjælpe, og vi besvarer henvendelser så hurtigt som muligt.