•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Huer, hatte og kasketter

(11 produkter)
Sortér efter:

Hovedbeklædning

Er du på udkig efter din nye favorithue eller -hat? Så er du kommet til det rette sted. Hos LigaSport forhandler vi et bredt udvalgt af huer, hatte, kasketter og andre former for hovedbeklædning til både mænd og kvinder. Måske har du brug for en ny smart cap til golfbanen, eller hvad med en hue, som kan holde dig varm, når den står på udendørs aktiviteter i de kølige måneder?

Her på siden finder du det hele. Vi er desuden stolte forhandlere af mærket ID Identity. Her kan du altid forvente, at kvaliteten er i top. Hos os finder du således kvalitet, holdbarhed og smart design i ét og samme stykke hovedbeklædning. Det er ikke bare noget vi siger. Dyk ned i vores udvalg af huer, hatte og mere her på siden og se det for dig selv.

Bredt udvalg af hovedbeklædning til mænd og kvinder

Leder du efter en hue til at holde varmen på toppen i de kolde vintermåneder, eller måske en kasket, der holder solen ude af øjnene i de varme måneder? Du finder begge dele her hos LigaSport. I vores sortiment finder du hovedbeklædning til kvinder og til mænd, og sortimentet er bredt. Du finder både hovedbeklædning med simple design og neutrale farver, men vi tilbyder også dejligt farverige huer og kasketter. Det giver dig muligheden for at finde en hovedbeklædning, som både opfylder de behov du måtte have, men som også gør lidt ekstra for dagens outfit. Mange vælger også at have lidt flere huer i garderoben, så der er noget at skifte med alt efter lejlighed. 

Huer, der holder ørerne varme 

Det er dejligt at dyrke motion udenfor. Det giver røde kinder og fylder lungerne med frisk luft. Måske er det netop derfor, at vi danskere er så glade for udendørsaktiviteter. Det gælder alt fra spejder til fodbold, løb, rulleskøjter, atletik og meget mere. Desværre kan det danske vejr også godt vise sig fra en side, der byder på lave temperaturer, regn og massevis af vind. For at kunne nyde sin sportsgren uden at få ører som istapper, er det derfor nødvendigt med en dejlig varm hue eller et pandebånd. Her hos LigaSport finder du masser af praktiske og varme huer til damer og herrer, som kan hjælpe dig med at holde varmen på de kolde dage. 

Ørerne er ikke det eneste, som kan komme til at fryse, når den står på outdooraktiviteter. Det kan halsen også. Derfor vælger mange at style sig med en halsedisse. Vi forhandler den smarte og varme halsedisse fra ID i sort stretch. Materialet er både blødt og fleksibelt, så du ikke skal gå på kompromis med din komfort samtidig med, at du holder halsen varm. Der er ikke noget værre end sportstøj, som irriterer dig, imens du bevæger dig. Det er ikke noget, du behøver at være bange for med vores produkter. Halsedissen vejer desuden kun 230 gram og er super let at have med i tasken eller sågar i lommen. 

Bevar stilen året rundt med en smart kasket

Når vejret bliver lidt varmere og solen skinner, er der ikke længere grund til at rende rundt med en hue på hovedet. Men er du en ægte hatteelsker, behøver det ikke betyde, at du ikke kan matche dagens outfit med smart hovedbeklædning. Vi forhandler nemlig også forskellige smarte kasketter.

Til alle kasketelskerne derude har vi et udvalg af klassiske og smarte kasketter. Vi forhandler forskellige kasketmodeller i alverdens farver, og du finder helt sikkert en, der falder i din smag. Skal det være lidt anderledes end den klassiske cap, kan du for eksempel tage et kig på vores eksklusive uldlook-cap med flad skygge, som sætter en perfekt prik over i’et på et forårsoutfit. 

Er du til et mere cool look med nedadbøjet skygge på cappen, kan du også se nærmere på vores Twill Cap med buget skygge, som desuden fås i hele syv forskellige farver. Du finder helt sikkert også en, som passer til din stil – og med vores favorable priser behøver du heller ikke nøjes med én kasket. Hvorfor ikke købe en i hver farve?

Kvalitetshovedbeklædning fra ID Identity

ID Identity er blandt Europas førende producenter af tøj til arbejde, men også til hverdag og sport. Deres mange års erfaring inden for branchen har givet dem en bred indsigt i alt fra design til kvalitet og produktudvikling i det hele taget. En kombination af erfaring, passion og glæden ved at skabe produkter med høj funktionalitet og kvalitet betyder, at et produkt fra ID Identity altid lever op til den høje standard, de er blevet så kendt for. Netop derfor er vi stolte forhandlere af deres produkter. 

En så billig hue og kasket, som du finder her, kan godt lede tankerne hen på lavere kvalitet. Det er dog langt fra tilfældet. Tværtimod får du her på siden hovedbeklædning af utroligt høj kvalitet, som kan holde til at blive brugt gang på gang – også selvom vejrforholdene er hårde.

Bestil til hele holdet og få store rabatter

Hos LigaSport værdsætter vi altid en god team-spirit. Derfor finder du også store mængderabatter på vores udstyr, herunder selvfølgelig også hovedbeklædning. Tag for eksempel vores halsedisse, der er som skabt til at holde din og hele fodboldklubbens halse varme vinteren igennem. Jo flere halsedisser du køber, desto mere mængderabat vil du opnå. Så er der ingen grund til ikke at shoppe amok sammen med resten af løbeklubben, når der skal nyt sportstøj til. 

Find din nye hovedbeklædning hos LigaSport

Søger du en ny hue til at varme hovet, en kasket til at holde styr på lokkerne eller måske en varm halsedisse til skituren? Der er en god chance for, at du finder din næste hovedbeklædning her hos LigaSport. Vi har nemlig en bred vifte af billige huer og kasketter til dig og dine holdkammerater.

Er du på udkig efter noget lækkert til dig selv, vil vi gøre vores bedste for at levere din vare inden for 2-3 hverdage. Skal du bestille sæt til hele holdet, kan du som regel forvente lidt længere leveringstid. Der er dog god grund til at bestille til alle. Hos LigaSport får du nemlig gratis fragt, når du handler for mere end 499 kr. 

Har du spørgsmål til vores sortiment eller levering, eller har du brug for uddybning omkring nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vores største mål er, at sikre vores kunder 100 % tilfredshed.