•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbejakker - Se udvalget af løbejakker - Se tilbud her.

(6 produkter)

Søger du en billig løbejakke, i høj kvalitet? Så er du kommet til rette sted. 
 

I vores sortiment har vi løbejakker, til både damer og mænd, og i mange forskellige farver og i materialer i høj kvalitet. 

 

Er du løber, så ved du vigtigheden med en god løbejakke. En løbejakke`s opgave er at skærme dig mod vind og vejr og holde dig varm uden at hæmme din løbetræning. Løbejakken er god at have, når det bliver for køligt bare med din løbe t-shirts eller hjælper dig med at holde kroppen varm inden du smider den til konkurrencen`s start.

 

En god jakke til løbeturen er fremtstillet i lette materiale som beskytter dig imod den kolde vind og en løbejakke er fremtstillet i svedtransporterende materiale og åndbar materiale, som holder dig tør og tilpas. De er figursyet og sidder tæt på din krop og følger kroppens bevælgelse mens du løber.

 

Der er sommer løbejakker og andre løbejakker, som er bedre til at holde dig varm når det er køligt her i Danmark.

 

Løbejakken hjælper dig også med at gøre dig synlig i trafikken, da de er monteret med reflekser på, så den er vigtig at have på, så du løber sikkert i trafikken.

 

Vi har jakker til løb fra ID Identity og de har deres eksklusive løbetøj`s mærke Geyser, som er for den kræsne løber, som ønsker det bedste.

 

Ved bestilling hos Liga Sport, så leverer vi oftest 1 dag eller 2 efter, at vi har modtaget din bestiling afhængig af hvornår på døgnet du har sendt os din ordre og der er gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

 

Se de mange gode løbejakke tilbud igennem og bestil i dag. 

 

Vi glæder os til at betjene dig - spørg hvis du er i tvivl. 

 

Sortér efter:

Løbejakke dame: Find den perfekte jakke til dit løb


Når du skal ud og løbe, er det vigtigt at have det rette udstyr, der kan hjælpe dig med at yde dit bedste og samtidig beskytte dig mod vejr og vind. En løbejakke dame er en af de vigtigste ting, du skal have på, når du løber udendørs, og der er mange forskellige modeller og mærker at vælge imellem. I vores sortiment har vi løbejakker, til både damer og mænd, og i mange forskellige farver og i materialer i høj kvalitet. 

Billige løbejakke til damer i god kvalitet 

Er du løber, så ved du vigtigheden med en god løbejakke. En løbejakke`s opgave er at skærme dig mod vind og vejr og holde dig varm uden at hæmme din løbetræning. Løbejakken er god at have, når det bliver for køligt kun med din løbe t-shirts. En god jakke til løbeturen er fremtstillet i lette materiale som beskytter dig imod den kolde vind og en løbejakke er fremtstillet i svedtransporterende materiale og åndbar materiale, som holder dig tør og tilpas. De er figursyet og sidder tæt på din krop og følger kroppens bevælgelse mens du løber. Hvis du løber udendørs, er det vigtigt at have en jakke, der kan beskytte mod alt slags vejr. En vind- og vandafvisende jakke kan holde dig varm og tør, selv i dårligt vejr. Vælg en jakke, der er lavet af et materiale, der kan modstå vind og regn, og som har en hætte og lynlåslommer til ekstra beskyttelse. Løbejakken hjælper dig også med at gøre dig synlig i trafikken, da de er monteret med reflekser på, så du løber sikkert i trafikken.

Levering af løbejakke dame 1 til 2 dage 

Vi har jakker til alt slags vejr i god kvalitet. Vi forhandler nogle af de bedste mærker, som ID Identity. De har deres eksklusive løbetøj`s mærke Geyser, som er for den bevidste løber, som kun ønsker det bedste. Hos Ligaport forhandler vi også et stort udvalg af løbesko - se udvalget her.

 Ved bestilling hos Liga Sport, så leverer vi oftest 1 dag eller 2 efter, at vi har modtaget din bestiling afhængig af hvornår på døgnet du har sendt os din ordre og der er gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.